Bijrijdpaard/verzorgpaard aangeboden

Prijs: notk | Geplaatst: di, 2017-09-12 18:37
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ik plaats deze advertentie namens de eigenaren van Simcha.

Wij zijn opzoek naar een bijrijder/verzorger voor Simcha. Het gaat om een Scottish Highlander x Fjord merrie van 8 jaar oud en ongeveer 1,40m hoog. Ze is enorm leergierig en een heel fijn paard om mee te werken op alle vlakken. Er is veel mogelijk: grondwerk vindt Simcha héél leuk, op 2 minuten stapafstand is een bos waar je met haar naartoe kunt en rijden is natuurlijk ook een optie, al moet ze nog wel leren wat dat betreft. Ze is heel lief en gevoelig, maar om echt verder met haar te komen in het rijden moet je wel sterk in je schoenen staan. Kortom: er zijn een hoop leuke dingen te doen met Simcha!
Met Simcha en de andere paarden van deze eigenaren wordt veel gedaan met grondwerk. Als je hier geen ervaring mee hebt is dit geen probleem, zolang je er maar voor openstaat te leren! Het is belangrijk dat je betrokken bent en initiatief toont. Ook hebben we het liefst iemand boven de 16.
Simcha staat op een gezellige stal aan huis in Bunnik/Houten met een goede buitenbak met verlichting.
Er wordt voor Simcha een bijdrage gevraagd.

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur mij een pb'tje of app me even op 0630753020 met wat over jezelf, dan zal ik je doorverbinden naar de eigenaren!

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina