Woning te koop met paardenstallen vlakbij bos VERKOCHT

Prijs: notk | Geplaatst: vr, 2017-09-01 09:23
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

https://www.funda.nl/koop/halle/huis-85245701-hobelmansdijk-7-a/

Op zoek naar rust en ruimte? Paarden bij huis? Reeën in de "achtertuin" en op korte afstand van groot bos?

Deze woning met paardenvoorzieningen op een ruim perceel van bijna 3.000 m2 is heerlijk rustig gelegen met vrij uitzicht over omliggende landerijen.

De woning is de geheel verbouwde deel ( achterste stuk) van een oude boerderij met eigen oprit en ondanks dat het "half-vrijstaand" is vrijer gelegen dan veel vrijstaande woningen met geheel vrij uitzicht rondom.

Indeling:
Begane grond
Hal met deelbare boerendeur, woonkamer met eethoek voorzien van houten vloer en houtkachel, grote open keuken met plavuizen vloer, badkamer met duo ligbad, toilet en fonteintje, alkoof die als bijkeuken/ berging gebruikt kan worden, thans saunaruimte, en een ruime serre aan de zuidkant met uitzicht op de tuin, weilandjes en landerijen waar regelmatig reeën lopen.

Eerste verdieping
Overloop, 2 ruime slaapkamers, waarvan een grote slaapkamer van 30 m2, met oude gebinten, die eventueel gesplitst kan worden in twee slaapkamers, en één van 20 m2 met dakkapel, een multifunctionele ruimte, thans in gebruik als kantoor, badkamer met stoomdouche, toilet en dubbel wastafelmeubel.

Zolderetage
Ruime bergzolder.

Paardenvoorzieningen
Voor de paarden is er een paardenstal met 3 ruime boxen met uitlopen/ paddocks, wasplaats, zadelkast en hooizolder, een gedraineerde buitenbak van 22 x 35 m met verlichting en een weiland verdeeld in 5 kleinere weilandjes waar de paarden een deel van de dag kunnen grazen.
In de nabije omgeving zijn diverse te huren overdekte paardenbakken gelegen.

Uitrijmogelijkheden
Landweggetjes in de directe omgeving en 20 minuten stappen (ca. 2 km) van een groot bos.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina