Spectaculaire Amidale Sports RVS flexibele beugel Rainbow!!

Prijs: €49,95 | Geplaatst: za, 2017-08-12 17:33
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Door het unieke (door hitte verkregen) geweldige kleureffect is deze flexibele beugel van Amidale Sports niet alleen een comfortabele beugel, maar zeker ook een ware eye-catcher!

Het unieke kleureffect is verkregen door verschillende levels van hitte toe te passen. Waar handwerk en daarom is elke beugel uniek!

Beweegbare RVS veiligheidsbeugels. Een flexibele beugel die zorgt dat de gewrichten van de ruiter minder worden belast. Ook is de beugel zo gemaakt dat deze optimaal comfort biedt en veiligheid van de ruiter garandeert.

https://paardengruiter.nl/product/paard/beugels/amidale-sports-2-flex-ra...

De zijkant van de veiligheidsbeugels zijn bekleed met comfortabel rubber. Onder dit rubber zitten scharnieren. Deze scharnieren hebben een schokdempende functie waardoor dus de gewrichten van de ruiter minder worden belast. Ook zorgen deze beugels voor een verbeterde beenligging. Doordat de beugels flexibel zijn is het risico minder groot dat je met je voet in de beugel blijft hangen als je van je paard valt. Zorg er wel voor dat je de juiste schoeisel aan hebt en je beugels niet te klein zijn. De anti-slipzool zorgt voor een goede grip tijdens het rijden. Verder zijn de veiligheidsbeugels geschikt voor elke discipline. Dus niet alleen voor het springen, maar ook voor dressuur en recreatie. Het zijn ideale beugels voor iedere ruiter, ongeacht welk niveau je rijdt.

Conditie: Helemaal nieuw en in maat 12 cm

Stuur ons een PB of neem een kijkje in onze webshop!

Paardengroetjes,
de Paardengruiter
www.paardengruiter.nl

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina