Western deken Eurostar Springschoenen Saddle caddy Anky

Prijs: teab | Geplaatst: wo, 2017-06-21 17:13
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt

Ik verzend in principe uit België, maar ben nog redelijk vaak in Nederland dus don't worry!

€ 15,00
Ankys Music DVD/CD met kür-muziek! DVD/CD van amazone Anky van Grunsven, Ankys Music van Atlanta naar Athene met Bonfire en Salinero. Helemaal compleet, zo goed als nieuw en in super staat!

€ 15,00
Bandages camel / lichtbruin GLOEDNIEUW! Nog nooit uit het tasje geweest! Dit zijn stal, werk en transportbandages. Onderlappen zijn niet verplicht, ik heb ze eventueel wel te koop! Het zijn 4 bandages van 3 meter.

€ 3,00
Bontje zwart GLOEDNIEUW! Gloednieuw zwart bontje voor bijvoorbeeld onder het hoofdstel of halster.

€ 22,50
Onderdeken met halve hals ZGAN maat 175! Pony heeft de deken maar 1 week opgehad, is dus zo goed als nieuw!!! 200 grams gevoerd. Nieuwprijs 50 euro!

€ 7,50
Onderlappen vilt maat Cob! Onderlappen in zeer goede staat van vilt, helemaal schoon, in maat cob
(voor: 37 x 21 cm en achter: 37 x 24 cm). Eventueel nog gloednieuwe bandages te koop!

€ 15,00
Eurostar Domino rijbroek maat 36 (38)! Leuke rijbroek, Eurostar Domino zwart heupmodel. Is gebruikt maar kan nog zeker een aantal jaren mee! Zeer fijne stof. Het is maat 38, maar valt eerder als maat 36.

€ 20,00
Saddle caddy Western! Gebruikte saddle caddy western te koop wegens niet meer gebruiken. Er zit wel een deukje in het frame (hier heb je verder geen last van) en kan helaas het frame niet meer 'vast zetten' als je er mee wilt rijden, dus het sleept iets over de grond. Verder functioneert deze nog prima! Alleen ophalen!

€ 22,50
Scheermessen Harry's Horse Clipper 200! Mooie set Scheermessen Harry's Horse Clipper 200 in doosje. Een paar keer gebruikt, toen laten slijpen voor € 17,50 en dus ze zijn nu weer als Nieuw!

€ 50,00
Prachtige showblanket NIEUW donkerblauw met concho/leertje! Met een beetje pijn in mijn hart, maar ook weer zonde omdat ik hem toch nooit zal gebruiken, verkoop ik deze NIEUWE showblanket in de kleur donkerblauw met concho/leertje. De maat is 88 x 95 cm (88 is van schoft naar staart)

€ 3,00
Singelstukje / ring voor bijzetteugels of longeren. Gebruikt, nog in nette staat, altijd keurig onderhouden. Bijvoorbeeld voor het bevestigen van bijzetteugels als je geen ring aan de singel hebt of maak hiermee een extra ring aan je longeersingel.

€ 17,50
Springschoenen FULL met Belgische vlag! Ontzettend leuke springschoenen met de Belgische vlag (maat FULL), maar jammer genoeg zijn ze toch te groot voor mijn Arabiertje. Ze zijn precies 3 x gebruikt, maar hebben helaas toch wat gebruikssporen.

€ 7,50
Springschoenen Full (XL) zwart NIEUW. Nieuwe zwarte springschoenen. Nog nooit bij een paard in de buurt geweest.

€ 12,50
Westernpad groen rood beige! Leuke westernpad, niet zo dik dus ideaal voor de zomer. Pad is gebruikt en niet gewassen (wel afgespoten met tuinslang). Kan evt gewassen worden tegen meerprijs.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina