Lesdag Rechtrichten, zondag 5 maart Markelo

Prijs: €25,00 | Geplaatst: vr, 2017-02-17 14:42
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Toe aan een nieuwe impuls in jullie samenwerking? Gun jezelf en je paard die kans! Voor alle ruiters, rassen en disciplines!

Waarom moeten we rechtrichten? Ken jij de natuurlijke scheefheden van je paard? Hoe herkennen we niet rechtgericht zijn? Welke problemen kunnen er ontstaan wanneer we een paard niet rechtgericht kunnen laten gaan? Dit zijn allemaal vragen waar we bij stil zullen staan op deze lesdag.

Een paard bewust kunnen rechtrichten is een vaardigheid die vereist is voor elke discipline om het paard verantwoord te kunnen gebruiken zodat het tot op hoge leeftijd gezond blijft als gebruikspaard. Geef blessures zoals spat, hko, kissing spines en peesblessures minder kans. En ontdek hoe correcte training bijdraagt aan het herstel hiervan.

Van 10:00 tot 12:00 uur is er een theoriesessie. Je leert meer over de natuurlijke aanleg en voorkeuren van het paard en welke invloed dit heeft op de beweging wanneer we het paard willen laten werken. Tijdens deze sessie is er ook ruimte voor vragen m.b.t. jou en je paard.

Vanaf 12: 00 gaan we verder met het praktijkgedeelte en krijgen de deelnemers elk een uur privéles. Arbeid zelf te kiezen (in overleg); werk aan de hand, longe, rijden.

Je kunt je inschrijven voor de hele dag of voor de losse onderdelen.
Theoriedeel: 25 euro
Praktijkdeel inclusief de theorie: 45 euro

Alle deelnemers worden ook actief betrokken bij de lessen van de andere deelnemers. Dit om meer inzicht te krijgen in de stof, dit bewust toe te passen en om je oog te trainen.

De prijzen zijn inclusief koffie, thee en wat lekkers. Je krijgt een naslagwerk mee naar huis. (per mail). Stalling voor je paard, met hooi en gebruik van de faciliteiten. Lunch graag zelf meebrengen.
Voor wie zijn paard niet kan meebrengen heb ik eventueel een paard beschikbaar.

Inschrijven graag via e-mail naar info@tutticentauri.com
De lesdag zal plaatsvinden bij Stal Luttikhedde, Meenweg 1a Markelo

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina