Eponaquest workshop - verbinding door authenticiteit 1&2 apr

Prijs: €275,00 | Geplaatst: za, 2017-02-11 15:06
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt

Kom op zaterdag 1 en zondag 2 april 2017 samen met de paarden ervaren wat het is om vanuit je authentieke zelf verbinding te kunnen maken met de wereld om je heen. Een workshop volgens de Eponaquest-methode, ontwikkeld door Linda Kohanov (auteur van o.a. De Tao van Equus en Ruiter Tussen Twee Werelden). We wisselen activiteiten met de paarden (ernaast, niet erop) af met creatieve en muzikale momenten. Samen verkennen we de boodschappen die achter onze emoties zitten, leren we hoe we kunnen luisteren naar de taal van ons lichaam, en ervaren we wat grenzen eigenlijk zijn, en welke rol ze spelen bij het tot stand brengen van een authentieke verbinding.

Ervaring met paarden is niet vereist, evenmin als het idee dat je creatief of muzikaal moet zijn ;-). Stevige schoenen en kleding aangepast aan seizoen en weersomstandigheden wel.

Prijs voor deelname aan deze tweedaagse workshop, elke dag van 10.00 tot 16.30, inclusief lunch en workshopmaterialen: 275 euro. Het is mogelijk van zaterdag op zondag te blijven logeren op basis van volpension, tegen een toeslag van 95 euro.

Meer informatie op http://horsesandheartsongs.ganzenvlucht.be, aanmelden via info@ganzenvlucht.be

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina