Bijrijder aangeboden / paard gezocht (omg. Utrecht)

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2017-01-11 10:05
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hallo,

Mijn naam is Samantha, 30 jaar oud en kom uit Nieuwegein-Zuid. Ik rijd sinds mijn 11e en heb tot maart 2016 altijd eigen paarden gehad.

Ik ben op zoek naar een leuk paard om ong. 3x per week bij te rijden/te trainen. Het liefst een beetje in de omgeving (niet langer dan een half uur rijden met de auto).

Als wedstrijden rijden mettertijd mogelijk is zou ik dat erg leuk vinden (heb geen auto die een trailer mag trekken of E achter B rijbewijs).

Ik heb officieel Z1 gereden (Z2 startgerechtigd) en ik mag evt. versneld promoveren t/m M1.

Afgelopen jaar heb ik niet stilgezeten ondanks de verkoop van mijn eigen paard. Ik heb een merrie van 5 doorgereden/getraind tijdens zwangerschap van de eigenaresse. Nu zij zelf weer lekker fanatiek gaat rijden ben ik op zoek naar iets nieuws waar ik mijn geduld en liefde in kan stoppen :)

Ik heb ervaring met jonge en sensibele paarden. Een paard dat al op niveau is zou ik ook leuk vinden om te rijden/trainen maar dit is geen must.

Als ik zou moeten omschrijven hoe ik ben als ruiter zou ik zeggen vriendelijk, eerlijk en consequent. Ik probeer met zo min mogelijk druk op de mond te rijden en het paard zo te trainen dat hij op kleine hulpen van hand been en zit gaat reageren. Zelf vind ik het altijd fijn als ze goed aan de hulpen komen te staan en je kunt genieten van het rijden/makkelijker kunt trainen in plaats van harder werken dan het paard zelf.. :=

Mocht je interesse hebben kun je contact opnemen via PB of via 06-53653926

Liefs,

Samantha

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina