Aangeboden; bijrijder/verzorger 20+ omg. Nijmegen

Prijs: notk | Geplaatst: di, 2017-01-03 19:08
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Beste Bokkers,

Ik trek de stoute schoenen aan en ga opzoek naar een bijrijd- of verzorgpaard, en hoop deze via deze weg te vinden. Wat meer informatie:

Ik ben 22, woon (doordeweeks) in Nijmegen, 1.76m en weeg tussen 60-65 kg. Ik zoek naar een betrouwbaar paard waar ik op mag rijden en waar ik mee aan de hand mag werken. Het dier mag best sensibel zijn, maar niet bokken/steigeren/enz. Mensen in mijn omgeving vertellen mij dat ik geduldig ben, vriendelijk naar dieren, maar tegelijkertijd ook consequent. Ik rijd vanaf mijn 7e paard, en heb altijd eigen paarden gehad. Ik ben betrouwbaar, heb verantwoordelijkheidsgevoel, en ben zuinig op mijn en andermans spullen.

Ik ben op zoek naar een bijrijd- of verzorgpaard wegens een langdurige blessure van mijn eigen merrie (de koffievos op de foto's (excuus overigens voor de kwaliteit, ik heb niemand om goede foto's van me te maken)). Terwijl zij herstelt wil ik graag een beetje mijn rijden bijhouden. Tevens zou ik het leuk vinden om aan de hand te werken om hier meer ervaring in op te doen met verschillende typen paarden, daar ik het erg leuk vind om te doen. Daarnaast ben ik alleen in het weekend bij mijn eigen paard, dat in Hengelo staat - mijn moeder (die mij de paardenhobby met de paplepel ingegoten heeft) zorgt voor mijn paard en de hare doordeweeks. Doordeweeks, als ik in Nijmegen ben, val ik vaak een beetje in een gat en het zou leuk zijn om die tijd nuttiger (en plezieriger!) te besteden.

Ik kan dus doordeweeks (maandag t/m donderdag) 2-3 keer komen. Ik kom het liefst 's avonds maar heb een redelijk flexibel rooster i.v.m. studeren, dus in overleg is overdag eventueel ook mogelijk. Ik heb eigen vervoer, wil liever niet verder dan 15 minuten hoeven rijden vanaf Nijmegen Dukenburg, maar tot 20 minuten kan ook. Ik betaal liever geen eigen bijdrage, maar ik ben uiteraard wel bereid de gebruikelijke stalklusjes te doen (mesten, vegen, voeren, etc.). Ik ben geen grote paarden gewend: mijn eigen merrie is 1.45 (kan met mijn lengte/gewicht omdat ze zeer breed is (Quarter Horse)), de grootste die ik ooit gereden heb was rond de 1.60. Een paard groter van 1.65 zou ik niet snel aandurven, tenzij ultra-braaf.

Voor meer informatie graag een pb sturen :)

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina