Ervaren verzorger/bijrijder aangeboden (Hengelo OV)

Prijs: €0,00 | Geplaatst: zo, 2016-08-07 12:47
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hallo!
Ik ben Evy en ik bied mijzelf aan als verzorger/bijrijder. De afstand moet te fietsen zijn, dus in (of rondom) Hengelo OV.

Korte info:
- Ervaring met paarden vanaf ongeveer 7 jaar, kort daarna begonnen met rijden. Sindsdien ook 2 keer stages gedaan bij maneges waarbij ik bij 1 daarvan nog ongeveer een jaar als vrijwilliger heb gewerkt. Volgend jaar ga ik waarschijnlijk een tijdje werken bij een ranch in Spanje.
- Ervaring met privé-paarden en basis-rijles geven aan kinderen.
- Ervaring met buitenrijden, vooral in ruigere gebieden.
- Klusjes in en rondom de stal en weide vind ik vanzelfsprekend, dus uitmesten, schoonmaken etc. is geen probleem. Ik geniet ook gewoon van de dagen dat het dier alleen verzorging nodig heeft.
- Sinds begin af aan Engels rijden aangeleerd gekregen, echter rijd ik de laatste jaren meer een soort afwisseling van Engels/NH/recreatief 'Western' (in het laatste heb ik echter nooit les gehad, maar hier sta ik heel erg voor open!). Ik ben het Engels zelf wel steeds serieuzer gaan nemen, dus niet alleen maar lol-met-je-knol rond hobbelen (hoewel ik dat geen probleem vind natuurlijk, maar ik wil wel proberen mijzelf steeds te verbeteren).
- Ik ben 16 jaar, 1.71 meter met een normaal gewicht.

Meer info en evt. foto's kunt u mij een PB sturen.
M.v.g. Evy

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina