Paardenmassage aangeboden

Prijs: €0,00 | Geplaatst: za, 2015-10-03 13:23
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hallo!

Ik ben Suzanne en ik ben eigenlijk een beetje uit de paarden. Dit vind ik heel erg jammer. Voor een bijrijd- of verzorgpaard heb ik geen tijd omdat ik onregelmatig werk/studeer, en van een eigen paard is al helemaal geen sprake. Lessen volgen zit er ook niet in.

Dit vind ik onwijs jammer: als je dit leest zal je begrijpen dat ik echt iets mis, aangezien het al een jaar geleden is dat ik voor het laatst in de buurt van een paard was.

Nu is het zo dat ik jaren terug van iemand paarden heb leren masseren. Dit vond ik erg leuk om te doen: het werkt ontspannend voor zowel jou als je paard en het is een leuke manier om met je paard bezig te zijn. Ik ken enkele spiermassagetechnieken en daarnaast ook een aantal drukpunten. Omdat ik dit zo graag doe zou ik graag weer eens een paard masseren. En jij, als paardeneigenaar, wil ik graag wat leren zodat je zelf ook aan de gang kunt!
Massage is geschikt voor alle paarden: jong, oud, geblesseerd of niet. Het enige is dat de drukpunten beter niet toegepast kunnen worden op jonge of drachtige paarden - maar de spiermassage mag je altijd en op elk paard doen, en daar is ook genoeg in te doen.

Dat is dus mijn idee: ik kom langs, en wij gaan samen jouw paard masseren. Ik kan je wat dingen leren waar je later iets mee kunt. Ik hoef hier geen vergoeding voor, ik wil gewoon graag met paarden bezig zijn. Iedereen wint!

Ik woon in Delft en ik ben afhankelijk van mijn fietsje, maar 10-15km fietsen is op zich geen probleem.

Misschien klinkt bovenstaande advertentie maar raar... Maar toch hoop ik iemand te kunnen vinden die ik wat mag leren!

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina