Kür muziek op maat op alle niveau's!

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2014-10-01 20:48
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ga je een kür op muziek rijden, maar lukt het je maar niet om iets te vinden wat echt bij jou en je paard past?
Wil je scoren op het creatieve gedeelte, muziek die er uit springt, creatief, speels en smaakvol is, met alle accenten op alle goede plekken?

Ik maak kür muziek op maat voor alle niveau's. Dit kan van alles zijn: een compositie geheel 'from scratch' waarbij we samen kijken naar welke stijl en energie goed bij je paard passen, of een variant van al bestaande muziek, passend gemaakt op de beweging van het paard. Door mijn kennis van dressuur en de beweging van het paard weet ik precies hoe de oefeningen goed te ondersteunen met muziek.
Ik maak kür muziek in verschillende stijlen, met name met ideeën vanuit de (instrumentale) popmuziek (met brede variaties van akoestisch tot elektronisch) , maar ook vanuit lichte muziek en wereldmuziek.
Mijn doel is daarbij om muziek te maken die er echt uitspringt, niet alleen het paard ondersteunt maar ook leuk een catchy is, en het beeld doorbreekt dat dressuur muziek tuttig moet zijn!

In principe maak ik al mijn composities thuis met instrumenten 'uit een potje'.
Alvorens een samenwerking aan te gaan spreek ik graag een keer af om een plan van aanpak te maken, en uit te leggen hoe ik te werk ga.
Prijzen starten vanaf 150,-. Voor een meerprijs is het ook mogelijk muzikanten en een studio af te huren voor een nog authentiekere kür.
Reacties graag via PB.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina