Stal op zeer kleinschalig rusthuis, dagelijks weidegang!

Prijs: €185,00 | Geplaatst: vr, 2014-09-12 13:52
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Er zijn per direct twee stallen beschikbaar op onze zeer kleinschalige stal in de buurt van Ommen. Met volledige verzorging, veel extra's bij de prijs inbegrepen en dagelijks weidegang.

Stallen en weide
De 6 stallen hebben een afmeting van 3,20*4m en bieden veel mogelijkheden voor onderling contact door de verlaagde tussenwanden. Maximale stokmaat 1.70m. De paarden komen iedere dag op de weide, in zorgvuldig samengestelde groepjes. Dus ook in de winter weidegang! 'Snachts komen de paarden weer op stal, zo kan ieder paard rustig liggen, komen de paarden dagelijks in de hand en kan er individueel worden bijgestuurd met het voer.

Voeding en verzorging
We voeren ruwvoer van eigen land (hooi en voordroog) waarop veel verschillende grassoorten staan. Het voordroog is beslist geen koeienkuil! Het krachtvoer wordt gevoerd in overleg en wordt 2x daags verstrekt. Supplementen kunnen op verzoek bijgevoerd worden. We bieden de volledige verzorging van uw paard aan. Dat houd in dat we de paarden binnen / buiten zetten, voeren, de stal dagelijks mesten, het weiland onderhouden, voldoende vers water verstrekken, etc. Maar ook inbegrepen is; dekens wisselen, regelmatig een borstelbeurt, veel persoonlijke aandacht, etc etc..

Faciliteiten
De stal is niet gericht op rijdende klanten. Er zijn daarvoor geen faciliteiten, er is dus ook géén rijbak.
Wel is er plek om de toebehoren van uw paard te kunnen opbergen. Aan ons land ligt een zandpad dat aangesloten is op 400km ruiterpad. Tenslotte is er 24u/dag toezicht op de paarden.

Prijs
We hebben gekozen voor een prijs waarin alle terugkerende kosten zijn inbegrepen. In dat geval kost de stal € 185 (incl BTW) per maand. Kosten voor het bekappen, ontwormen en de jaarlijkse influenca-tetanus enting zijn bij de prijs inbegrepen.

Ik ben opgegroeid met het houden van paarden en heb gegroomd op internationaal niveau in de endurance. U kunt er van op aan dat er goed voor uw paard wordt gezorgd en dat ziektes tijdig worden gesignaleerd. Kom gerust eens vrijblijvend bij ons kijken. Heeft u specifieke wensen en ideeën dan bespreken we deze graag met u. In overleg is er veel mogelijk.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina