Unieke zelfgemaakte armbanden: nieuwe lente collectie!

Prijs: €3,00 | Geplaatst: wo, 2013-04-10 10:44
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw
Sexe kleding:
Vrouw

Vind jij de armbanden in de winkel ook altijd zo standaard en behoorlijk aan de prijs? Of ben je nog opzoek naar een origineel cadeautje voor je vriendin, moeder of misschien wel voor jezelf?! Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik verkoop mijn eigen handgemaakte en unieke armbanden voor een leuke prijs! 
 

Verzendkosten
Het verzenden van 1 armband kost € 1,62 euro.
Het verzenden van 1 armband met drie rijen óf 2 armbanden kost € 2,16 euro.
De verzendkosten voor 3 of meer armbanden zijn € 2,70-3,24 euro.
De armbanden worden allemaal verzonden in enveloppen met bubbeltjesplastic. 
 

Materiaal
De armbanden zijn allemaal geregen op voor armbanden bestemd kwaliteitselastiek. Alle kralen zijn van mooie en zware kwaliteit en blijven ook mooi.
 

Polsmaten
De armbanden maak ik normaal gesproken op gemiddelde polsmaat (=omtrek 16-17 cm) Mocht jij een vrij smalle of juist een brede pols hebben, stuur me dan een pb met je polsmaat. Dan maak ik jouw armband op maat! 
 

Levertijd
De levertijd van een armband is gemiddeld 2-3 werkdagen. Mocht ik niet genoeg materiaal op voorraad hebben of moet jouw armband op maat gemaakt worden, dan komen hier nog 1 á 2 werkdagen overheen. In principe heb je je armband(en) altijd binnen 4 werkdagen in huis!

 

1. Summer fun

De armband bestaat uit 3 rijen kralen die samenkomen in een satijnwitte strik. De kleinste kralen zijn 8 mm, de grootste 12 mm. Er is gebruik gemaakt van houten zeegroene kralen (de trendkleur van deze lente!) witte houten kraaltjes en opaque zeegroene kralen. Er hangen 5 verschillende bedels aan.

€ 4,00

2. Sweet pink

Ook deze armband bestaat uit 3 rijen met kralen van 10 tot 12 mm. De armband bestaat o.a. uit zware kwaliteit glaskralen, ibiza houten kralen in een zacht/warm roze kleur en witte houten kraaltjes. In elke rij zit een witte strass kraal. De armband zit aan elkaar door middel van gevlochten wit suéde, met een klein bedeltje.

€ 4,00

3. Fresh ocean

Deze armband bestaat uit frisse blauwe houten kralen, naturel/zalm kleurige rocailles en ibiza houten naturel kraaltjes. De grootte varieert van 4 tot 12 mm. De armbanden ziiten aan elkaar door middel van een zalm/naturel kleurig geknoopt lintje.

€ 4,00

4. Trendy pink & camel wood

Deze armband bestaat uit 3 rijen met kralen van 8 tot 12 mm. Er is gebruik gemaakt van bronskleurige bedeltjes, beadcaps en beige kleurige ronde schelpjes.

€ 4,25 

5. Silver & Aqua green

Deze armband bestaat uit 4 rijen en komen samen in een grijskleurig geknoopt lintje. Er is gebruik gemaakt van grijze kleine pareltjes, turkooise rocailles, sand grey ibiza houten kralen, opaque zeegroene kralen en metallic kleurige kralen en een bedel. De grootste kralen zijn 10 mm. de kleinste ongeveer 5 mm. 

€ 4,00

6. Summer blue

Ik heb gebruik gemaakt van onder andere pastelblauwe houten kralen, witte houten kralen, witte kunststof kralen met zilveren stippen, bedels en beadcaps. De armbanden zitten aan elkaar vast door middel van pastelblauw lint van organza.

€ 4,50 

7. Champagne bronze

Deze armband bestaat uit twee armbanden en zitten aan elkaar vast door middel van een lint. De armband bestaat uit onder andere miracle 3D beads, parels, schelpjes en kokos kralen. De bedels en beadcaps zijn brons. De grootste kralen zijn 16 mm. de kleinste zijn ongeveer 3 mm.

€ 4,00

8. Silver blue
Deze armband is gemaakt met blauwe houten kralen en zilverkleurige/grijze parels. De bedels en kralenkapjes zijn ook zilverkleurig.  

€ 4,00

9. Delftsblauw wit

Deze armband bestaat uit 1 rij kralen van 12 mm. groot. Er is gebruik gemaakt van 2 metallic kralen, een metallic kleurig hart, witte houten kralen, 2 delftsblauwe porseleinen kralen en een suéde wit strikje.

€ 2,75!

10. Delftsblauw

Deze armband heeft 1 rij navy kleurige kralen, 2 metallic kralen, 2 porseleinen bloemenkralen in delftsblauw met wit en een zilverkleurig hart met een donkerblauw organza strikje. De kralen zijn 12 mm. 

€ 2,75!

Nog wat leuke referenties:

_Simone:

Ik heb ze binnen hoor! Ze zijn echt heel mooi, superleuk!

Seven: 
ik heb ze gisteren ontvangen vanavond ga ik ze aan mn schoonzus geven
ik ben vreselijk tevreden ze zijn prachtig geworden precies zoals ik had gehoopt :))
je mag mij altijd als referentie gebruiken :D

Elbrich: 
Ik ben super blij met mijn armband, hij is echt heeeel mooi! 
Misschien ga ik de volgende keer wel weer eens bestellen, ze zijn echt super leuk!

Nassie: 
Ik moet toch even mijn complimenten geven. Ik heb voor de tweede keer weer een super snelle service!
De armbandjes vallen hier thuis zo in de smaak dat ik ze regelmatig kwijt ben aan mijn moeder

Tevens maak ik ook paardenhaar sieraden! Kijk voor deze armbanden in mijn andere advertenties. 

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina