SuperJurga is back, Fleur is weg...*dubbel gevoel*

Moderators: zonnebloem18, RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

 
 
Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

SuperJurga is back, Fleur is weg...*dubbel gevoel*

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-05-03 15:22

Het voelt toch best wel dubbel. Ene kant van mij is blij dat ze weg is, ik kon het echt niet meer aanzien. Voor degenen die zich afvragen waar het over gaat: [VvdD] Flinke teleurstelling wat betreft Fleur... en [VvdD] Keuze is me makkelijk gemaakt... Fleur gaat weg... .

Ik heb helaas gemist dat ze opgehaald werd, kan mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik net TOEN ben gaan slapen (uitleg: ik zit met een tot nu toe onverklaarde vermoeidheid thuis). Toen ik na twee uur wakker werd, was ze weg. Ik had haar die ochtend nog wel even verteld dat ik haar ging missen en dat ik hoopte dat het beter voor haar zou worden (weinig vertrouwen in...). Ze stond me heel lief aan te kijken en ik kon haar op haar koppie aaien, iets wat ze niet veel toelaat.

De planning was dat ze eerder weg zou gaan, maar ze moest wachten tot er iemand daar wegging en dat paard kon dus door het vervoersverbod niet weg. Ze stond dus twee maanden langer bij ons dan de bedoeling was. Twee maanden te lang.

Ik heb gelijk gehad wat betreft haar nieuwe eigenaresse. Het was echt een apart figuur. Met paarden omgaan kan ze gewoon niet, al meent ze van wel. Fleur is er echt de dupe van. Ze kwam amper, of stuurde haar vader of andere grietjes (ik kan ze niet eens uit elkaar houden, zoveel heb ik er gezien). Of het was: even snel op Fleur stappen, paar rondjes crossen in de bak, paard op stal dumpen en snel weer weg, stal laten we maar weer een dagje zitten.... Boos!
Een van die grietjes die erop zat ook, ze zat er nog niet op, of ze ging in galop door de bak en nog geen tien minuten later stond Fleur weer op stal. Er werd weer niet de moeite genomen even de stal te doen of Fleur weer in de wei terug te zetten. Laat staan loswerken en uitstappen....
Fleur liep met haar hoofd kilometershoog door de bak, liep overal en nergens, terwijl ze het bij mij super deed. Ik kon niet aanzien hoe er met haar gereden werd en vooral hoe ze behandeld werd. Lips are sealed

De dierenarts ook, die geschreeuw buiten hoorde tegen Fleur: "Het gaat daar goed of niet?" Ik: "Ik verbaas me er al geeneens meer over..."

Arm, arm paard, hoe lang zal dit nog doorgaan voor haar. Pap zei ook al: "Marjan had Fleur nog beter aan ons kunnen geven, dan zocht ik wel iemand die er op ging rijden ofzo, als jij het niet meer zou willen."
Paardje toch, zo'n schat van een paard, maar eentje die je op een bijzondere manier moet behandelen.... Al had ik er 100.000 keer wat van gezegd, het zou niet geholpen hebben... Ze is nu weg, ik hoop dat het daar beter zal gaan met Fleur, maar ik heb er weinig vertrouwen in. Ze is geen paard nut. Absoluut nooit niet.

Mijn stalgenote vroeg al eens aan een van de grietjes die Fleur kwam doen waar Marion zelf eens zat... Ja, bla bla, die had geen tijd en het was zus en zo. Dus stalgenote weer: "Waarom is ze dan ooit aan dat paard begonnen, ze had het aanbod een paard te krijgen ook af kunnen slaan..." Ja, dat wist grietje ook niet. Sommigen denken dat het zo leuk is, eigen paard, maar ze zien niet in wat er allemaal bij komt kijken. Zij was er vanaf het begin dat ze Fleur had al nooit, interesse in het paard is nooit getoond, heb haar nooit eens 'leuk' zien doen tegen Fleur.

Deed me zo'n pijn dat steeds aan te moeten zien. Zo leuk als het met mij ging, zo blij het paard was..... Daarom, ene kant van mij is blij dat ze nu weg is. Hoef ik het niet meer met pijn in mijn hart aan te zien hoe zij die lieve schat behandeld. Andere kant van mij mist Fleur nu al. Die lege stal waar nog het naambordje ophangt.... Ene kant had ik erbij willen zijn toen ze ging, nog een rake opmerking willen plaatsen, andere kant van mij is blij niet te hebben moeten aanzien hoe ze wegging, misschien wel een slechter leven tegemoet. Niet meer met haar maatjes op de wei hier, Pon mist haar ook, dat zie ik aan haar.

Fleur, het gaat je goed meis, ik zal je missen! Lovers


Jaaaah en dan is er ook nog SuperJurga, mijn eigen knollie. She's back! Party!! Ik ben er na een dag of vijf weer opgeklommen en reed zo weg, heerlijk zeg, weer op mijn eigen paardje. Had tenslotte zelf ook al een maand of drie niet fanatiek meer gereden.
Heb toen nog drie keer gereden met haar en een keer gelongeerd en toen was het weer tijd voor les. Een keer lag ik er wel bijna naast, later kwamen we erachter dat ze weer hengstig was en daarom zo verkeerd. Er was echt geen land met haar te bezeilen, ik was echt heel boos. Staken en niet vooruit willen. Had ik haar eindelij voorwaarts in galop (dat was helemaal crisis!) springt ze ineens met vier benen tegelijk omhoog en draait ze daarbij om. Daar hing ik dus op haar hals, kon gelukkig weer in het zadel komen.

Maar goed, woensdag had ik dus na lange tijd weer eens les van janna. Ik had voor mezelf besloten maar meteen bij het oppakken hulp te vragen, om zo meteen een goede start te maken. Na eerst Voice ("Joh, je zou er bijna al op gaan zitten *LOL* ) en Wencke bewonderd te hebben, was Jur de pineut (en ik geloof ikzelf nog meer!).

Jur was nog zo hengstig als de pest dus reageerde bagger op been, wat later iets beter ging. Veel geoefend op overgangen en galop (rechter richten). Ben weer een stukje verder , want veel was ik weer kwijt. Ik hoop nu echt fanatiek door te kunnen gaan met lessen en eens iets verder te komen, want de lessen die ik vorig jaar gehad heb (stuk of vijf over een jaar verspreid??? ) hadden wel degelijk effect, ik kon het helaas niet doorzetten toen. Dus Jur en ik gaan er goed tegenaan nu. (Jur weet dat alleen nog niet.... }> )
Na de les waren Jur en ik helemaal kapot. Jur miepte geeneens om Wencke, ze sjokte maar wat met me mee. Ach gut
Ikzelf was ook gebroken. Poosje later bleek ook dat ik ziek werd, voelde me echt een dweil. Had later ook koorts en vannacht vreselijk geslapen... (die nacht ervoor ook al Gaaaap ) Al mijn spieren deden pijn, auwie. Maar ach, ik leef nog en zal ongetwijfeld weer een keer helemaal de oude zijn. Gaan wel wel voor iig!

Voor degenen die er geinteresseerd in zijn: laatste bloedonderzoek wees niets uit. Ben nog niet teruggeweest bij de dokter, maar ik ga volgende week weer een aantal uurtjes werken om te kijken hoe dat gaat. Ik heb er weinig vertrouwen in, maar moet het proberen.

Vandaag hebben Roy en ik nog een buitenritje gemaakt met Jurga richting Zandgat. Nou Jur wilde dus wel even scheuren! Haha! Ik was kapot toen ik thuiskwam, maar heb wel genoten, Jur gedroeg zich voorbeeldig, beter als mijn buitenrit na het veulenen met Voice vorig jaar! Toppie paard.... Lovers

WENCKE-update:

Met de kleine man gaat alles nog steeds heel goed. Heeft praatjes genoeg en is lekker brutaal. Hij heeft al mooie tandjes waarmee hij hooitjes mee-eet met mams en in de wei gras plukt. Hij houdt er alleen een bijzondere methode op na *LOL*.... In plaats van dat hij zijn voorbenen weid zet en zo bij de grond kan, zakt ie door allevier zijn benen heen, alsof ie wil gaan liggen, om zo bij de grond te kunnen, maar ja, dan val je nogal eens neer... }>

Voice doet het ook super, die gaat al richting Harald qua maat (Roy heeft er weer eens opgezeten hiep hoi! Cool ) en is op het moment ontzettend lief. Haar snotneus is zo goed als weg.

Dit was weer even een klein update-je van mij *LOL*. Meer nieuws volgt ongetwijfeld.

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane


holly
Berichten: 8836
Geregistreerd: 26-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-03 15:42

Nou nou het lijkt wel een stukje dagboek Tong uitsteken
Tuurlijk is het niet fijn om een paardje te moeten laten gaan waarvan je weet dat ze er niet beter op zal worden.Maar zo gaan de dingen nu eenmaal.

De eerste keer dat ik drie weken terug weer op een paard stapte,die wel serieus getraind moest worden deed na afloop ook vanalles en nog wat pijn.Dat rare spierpijn gevoel zal er bij mij altijd blijven als ik hard gewerkt heb,maar daar heb ik mee leren leven.

Gut nu weet ik toch niet meer wat je allemaal nog meer geschreven had.Ik weet wel dat ik daarnet genoten had van je verhaal.

Sypheron

Berichten: 15200
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-03 15:46

Erg jammer van Fleur inderdaad, persoonlijk denk ik dat het niet zo lang meer duurt voordat ze het paardje te koop zet hoor... ze denkt nu misschien nog van "oh jeej ik heb een paardje voor mezelf" maar als ze er echt geen tijd meer voor heeft dan zal het toch weggaan. Erg jammer voor Fleurtje.
Jur daarentegen zit super in haar velletje en had echt zin om weer even te crossen. De hengstigheid van haar was volgens mij ook weer foetsie en ze was echt superbraaf. Meneer Wencke begint idd al tandjes te krijgen en ik stak vanmorgen mijn vinger in zijn mond waarna hij er eerst op begon te sabbelen maar daarna beet hij al! OUCH! Niet lief Wencke Tong uitsteken
Harald rijden ging opzich wel lekker al krijg ik hem heel moeilijk in draf en eenmaal in draf wil het sturen en aandraven even niet allemaal tegelijk gaan, dus binnen de korste keren zit hij weer in stap. Ach hij kan er niets aan doen, ik ben gewoon nog een onervaren ruiter en moet dat soort dingen eerst even onder controle krijgen.
Iloontje: Beterschap en tot zaterdag! Knipoog

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-05-03 15:48

Holly, ze zijn hier niet anders gewend dan zulke topics van mij, de zogenaamde SuperJurga stories.... *LOL*

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Faas

Berichten: 12718
Geregistreerd: 21-07-02
Woonplaats: Steenwijksmoer

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-03 15:53

Sommige mensen moest gewoon verboden worden een dier te hebben. Bah. Word hier al kwaad.

Maar wel een leuk berichtje daarna van SuperJurga. Leuk joh. Hoe is het nu met jou?

'Paint' it 'Black'

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-05-03 15:57

Ik weet het echt niet Fasel. Veel mensen vragen me steeds weer hoe het gaat, of het al beter gaat en ik kan alleen maar zeggen 'ik durf het niet te zeggen, ik weet het niet!' Ik doe de hele dag geen zak, slaap ook minder dan in de eerste week, maar ben nog steeds heel snel moe. Dagen gaat het best okee, dagen gaat het erg slecht. Ik weet echt niet wat er aan de hand is. Ik sta momenteel ook stil op een dood punt, wat moet ik nu doen? Ik moet de dokter zowiezo weer even opzoeken of bellen, vragen wat verder te doen. Ik wil zowiezo kijken hoe het gaat met een paar uur in de week werken, put dat me nog zo uit, sneller of juist iets langzamer.... Ik moet het allemaal op een rij zien te krijgen, word het echt zat nu.

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Gast546
Berichten: 15626
Geregistreerd: 15-01-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-03 16:23

Heel erg jammer van Fleur, maar gelukkig heb je weer een beetje afleiding aan het rijden met Jurga.
Leuk he, zo´n henstige merrie die lekker aan je been plakt en er totaal niet op reageerd Extreme duivel
We komen snel een keer op kraamvisite (zijn er nog wel beschuitjes met muisjes? Vork )

Sypheron

Berichten: 15200
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-03 16:31

Ik heb ook al eens gezegd, ik zou dat beestje best willen kopen, alleen al om er voor te zorgen dat ze het beter heeft. Maar helaas heb ik er ten eerste het geld niet voor, ten tweede ben ik niet minstens 6 dagen in de week daar om uit te mesten etc. En ten derde is Fleur niet echt een beginners paard...

En Iloon, tegen jou heb ik gezegd: Ga nou alsjeblieft naar een andere dokter die niet alles aan de kant schuift, of ga navraag doen bij een internist in het ziekenhuis, want het kan zo niet langer!!!

Sjimmy

Berichten: 17738
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-03 16:37

Zozo Iloon, waar de een 5 topics aan 'verspilt' doe jij gewoon in 1 Haha!

Leuk weer een verslag te lezen!

Over Fleur kan ik niet meer zeggen dan 'Erg vervelend voor jou (en voor haar waarschijnlijk ook.' Sterkte

Goedzo dat je weer lekker met Jur kan beginnen! En van Janna kan je vast veel leren! (Ik zie haar trouwens weinig meer op bokt Verward)

Voor jezelf ook sterkte!

:evaw:

Liesje4ever

Berichten: 1423
Geregistreerd: 23-01-02
Woonplaats: Stompetoren

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-03 18:38

Als eerste gefeliciteerd met je veulen! want volgens mij heb ik dat nog nergens gedaan *schaamt zich heeeeel diep* Bloos

Heel erg kl*te voor Fleur en jou zeg... ik zou ook 'blij' zijn als ze weg was en je het niet meer hoeft aan te zien...
Enneh, beterschap!!

Please don't upset me. I'm running out of places to hide the bodies
Fjordenwereld

sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-03 19:57

jeetje ik heb veel gemist
maar zo te horen is het echt een nare ervaring,die helaas denk ik wel meer van ons kennen......
meid sterkte en ik kom jurres echt eens bewonderen!

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-05-03 20:54

Sanderijn, het klopt idd, je hebt veel gemist, maar dat komt wel weer goed nu. Je komt maar snel eens langs voor een menritje SuperJur.
Sjimmy, ik schrijf liever eens in de zoveel tijd een topic met wat inhoud dan wat loze topics met 'gaat gaat goed met...' Tong uitsteken Janna is idd de laatste tijd wat minder op Bokt geweest, maar af en toe is ze hier nog wel hoor.
Ilindra, tuuuuurlijk zijn er nog beschuiten met muisjes, kom maar snel een keertje langs!!!

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Pava
Berichten: 2064
Geregistreerd: 21-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-05-03 07:30

Volgens mij moet ik dringend een buitenrit maken in Lunteren.... Schijnheilig Haha! Ik wil Wencke graag zien!

Jammer dat je Fleur moet missen, maar misschien is het maar beter dat je niet meer van dichtbij ziet dat ze niet goed verzorgd wordt.

Bel straks ff terug mam, ik sta net de cake af te gieten - Loesje
** M2 +4 **

youngster

Berichten: 26264
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Utrechtse Heuvelrug!

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-05-03 07:48

Sypheron schreef:
En Iloon, tegen jou heb ik gezegd: Ga nou alsjeblieft naar een andere dokter die niet alles aan de kant schuift, of ga navraag doen bij een internist in het ziekenhuis, want het kan zo niet langer!!!


Dat heb dus ook al gezegd, je gaat op deze manier niet de goede kant op, misschien dat een andere dokter wel naar je wil luisteren en niet alles aan de kant schuift..probeer het op z'n minst, vraag eventueel in je omgeving welke huisarts zij hebben..ik neem aan dat er meerdere zijn bij jullie in de buurt!!

Verder super dat je weer aan het rijden bent!! en zeker jammer van Fleur..

Wise Guy 2003-2006

Schoonheidssalon, permanente make-up, wimperextensions en Shellac studio
http://www.mooibijmarielle.nl

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-05-03 08:12

Ja klopt, er zijn meerdere huisartsen in mijn omgeving. Ik zal als ik eraan denk vanmiddag even naar het telefonisch spreekuur bellen om te zeggen dat ik het ga proberen met werken, hoe dat gaat. Ik weet het echt niet meer allemaal.

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Tyrza

Berichten: 10878
Geregistreerd: 11-03-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-05-03 08:27

Sterkte meissie, met je vermoeidheid. Hopen dat het beestje een naam krijgt, dan weet je tenminste waar je aan toe bent.

Faas

Berichten: 12718
Geregistreerd: 21-07-02
Woonplaats: Steenwijksmoer

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-05-03 08:37

Jurga schreef:
Ik weet het echt niet Fasel. Veel mensen vragen me steeds weer hoe het gaat, of het al beter gaat en ik kan alleen maar zeggen 'ik durf het niet te zeggen, ik weet het niet!' Ik doe de hele dag geen zak, slaap ook minder dan in de eerste week, maar ben nog steeds heel snel moe. Dagen gaat het best okee, dagen gaat het erg slecht. Ik weet echt niet wat er aan de hand is. Ik sta momenteel ook stil op een dood punt, wat moet ik nu doen? Ik moet de dokter zowiezo weer even opzoeken of bellen, vragen wat verder te doen. Ik wil zowiezo kijken hoe het gaat met een paar uur in de week werken, put dat me nog zo uit, sneller of juist iets langzamer.... Ik moet het allemaal op een rij zien te krijgen, word het echt zat nu.


Joh meis, die mensen vragen dat alleen maar omdat ze om je geven en die veroordelen je daar echt niet op. Ik zeker niet want ik weet als geen ander hoe frustrerend zoiets is. Als jij jezelf al zover kan krijgen dat het je niet interesseert dat je moet zeggen 'ik weet het niet'. Dat je zeg maar daar niet meer rot over voelt dan helpt je dat alleen maar.

Sterkte.

Liefs Fasel

PS niet volgende week maar heel waarschijnlijk het weekend daarna (nog niets zeker) zijn wij in Beekbergen. Dan komen we, mits het kan even langsschuiven.

'Paint' it 'Black'

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-05-03 08:48

Ik denk dat dat wel moet lukken Fasel... Ik hoor het wel en zie jullie dan wel verschijnen. Bedankt voor je antwoord!
Ik heb vannacht eindelijk weer een nacht doorgeslapen, maar mijn kop zit echt volgepropt met watten, voel me heel duf en heb nog steeds keelpijn. Vind die moeheid al genoeg eigenlijk en dan word je ook nog eens ziek, bah.

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Tyrza

Berichten: 10878
Geregistreerd: 11-03-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-05-03 08:52

Jurga schreef:
maar mijn kop zit echt volgepropt met watten


Bij mij is dat altijd met zaagsel... Haha!

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-05-03 09:10

Echt, mijn hoofd is een zeef. Ik kan steeds minder onthouden en vooral details terughalen is een probleem. Boos! Terwijl mijn geheugen me eerder NOOIT in de steek liet!

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Faas

Berichten: 12718
Geregistreerd: 21-07-02
Woonplaats: Steenwijksmoer

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-05-03 09:11

Jurga schreef:
Ik denk dat dat wel moet lukken Fasel... Ik hoor het wel en zie jullie dan wel verschijnen. Bedankt voor je antwoord!
Ik heb vannacht eindelijk weer een nacht doorgeslapen, maar mijn kop zit echt volgepropt met watten, voel me heel duf en heb nog steeds keelpijn. Vind die moeheid al genoeg eigenlijk en dan word je ook nog eens ziek, bah.


Yep, sounds very familiar. Op het moment iemand in mijn directe omgeving die ook met onverklaarbare vermoeidheid kampt. En dat is moeilijk. Alleen al het toegeven is heel erg moeilijk.

'Paint' it 'Black'

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-05-03 11:25

Heb vanmorgen nog even met Youngster gepraat. Misschien is het wel echt iets geestelijks, maar waarom heb ik daar NU last van, terwijl ik het meer dan een half jaar terug moeilijk had om alles in mijn hoofd te verwerken? Waarom ben ik daardoor zo vermoeid? Waarom kan ik me geeneens meer voor de geest halen wat er toen is gebeurd? Ik weet het echt niet meer. Ik zeg steeds dat het niet meer geestelijk zit, maar puur in mijn lichaam. Moet ik nu toch die geestelijke optie ook laten onderzoeken of zou dat niet veel helpen? Die tijd is al zo lang geleden, begon in augustus vorig jaar... Ik weet het echt niet meer nu.

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Faas

Berichten: 12718
Geregistreerd: 21-07-02
Woonplaats: Steenwijksmoer

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-05-03 11:29

Oh meis, daar kan ik wel een verklaring voor geven. Een half jaar geleden had je het moeilijk. Waarschijnlijk moest je toen ook constant paraat zijn. Je lichaam stelt zich daarop in. Vaak op momenten dat het moeilijk wordt gaat er een automatisch 'we moeten doorgaan systeem' in. Nu, nu die tijd voorbij is kan je lichaam en geest rust nemen en doet dat ook. Het haalt de schade van toen in.

Meis, als je het nodig vindt of gewoon als je wilt mag je me altijd bellen 's avonds hoor. Ik weet niet wat je hebt meegemaakt maar ik begin het vermoeden te krijgen dat het niet niets is.

'Paint' it 'Black'

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-05-03 11:36

Nou, weet je wat het is, ik heb zelf niet echt wat meegemaakt, maar wel redelijk veel naar andere mensen geluisterd en hun geholpen met dingen waar ze niet meer uitkwamen. Dat heeft mij toen opgebroken. Al weet ik niet meer om welke mensen het ging en waarover precies, heb het misschien verdrongen of gewoon vergeten. Volgens mij was ikzelf het niet die met iets zat toen... Ja, mijn relatie toendertijd met Syph. Die liep toen stuk, maar twee maanden later ging het weer aan en we zijn gelukkiger dan ooit. Maar voor de rest, ik weet het gewoon niet meer.... Boos!Het is niet dat ik het toen opgekropt heb, want ik heb zelf alles van me afgepraat tegen mijn beste vriendin.)

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

MirandaB

Berichten: 3344
Geregistreerd: 01-09-02
Woonplaats: Schellinkhout

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-05-03 11:58

Ik had het stukje gemist dat Fleur weg zou gaan Scheve mond
Aan de ene kant zal het beter zijn dat ze onder deze omstandigheden ergens anders staat. In ieder geval voor jou. Iloon je hebt zelf genoeg zorgen waar je aan moet werken en ik hoop dat je er langzamerhand weer bovenop komt.. Hou er wel rekening mee dat iets wat je waarschijnlijk in maanden hebt opgebouwd niet zo 1,2,3 weer weg is.. Mijn moeder is nu ook al 4 maanden bezig om weer met een paar uur per dag aan het werk te gaan. Binnenkort werkt ze weer hele dagen maar dat duurt echt heel lang.. Geestelijk was ze ook helemaal leeg.... door omstandigheden.. wat ook lichamelijk zijn klachten gaf...Maanden doorlopen, zonder dat je daar echt erg in hebt en dan instorten... Ik hoop echt dat je weer opknappend heen zal gaan maar geef het de tijd

Super dat je Jur weer hebt opgepakt !!! en dat het met de rest ook zo lekker gaat...
Heel veel sterkte.


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: febe6, Googlebot, poes, Vealosz en 9 bezoekers