Bokt Adventskalender: Dag 22

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Anoniem

Bokt Adventskalender: Dag 22

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-12-18 13:58

Afbeelding


[o] 22 december
We hebben de pepernoten, chocoladeletters en banketstaven achter ons gelaten, de kerstboom is opgezet en opgetuigd en we focussen ons compleet op de komende periode: Kerst. Dinsdag is het alweer zo ver. Behalve gezelligheid, kerstbomen en kou, is ook eten een groot onderdeel van de kerstperiode.
Maar het is niet altijd even makkelijk om voor iedereen iets lekkers en geschikts te koken. De een eet alles, de ander lust niet veel of is op dieet en weer een ander heeft helaas last van een allergie of intolerantie. Elk jaar duiken de behulpzame, leuke en gezellig kerstdiner-topics weer op.

Voor de alleseters kan je terecht in het [VT] Kerstdiner 2018 topic. Hier vind je alle voorgerechten, hoofdgerechten en desserts voor iedereen. Vlees, vis, groentes, soepen, noem maar op. Alles komt hier voorbij!

Maar, veel mensen eten niet alles. Steeds meer mensen kiezen voor weinig tot geen vlees of andere dierlijke producten. Voor iedereen die geen dier(lijke producten) eet, is er weer het [VT] Diervriendelijke kerstdiners: vega/vegan tips & recepten! topic. Boordevol nieuwe, lekkere en inspirerende gerechten voor de vegetariers en veganisten onder ons.

Dat niet iedereen zin heeft in een kerst vol ongezonds, is begrijpelijk. Een gezonde leefstijl is niks mis mee immers en dat je dit wil behouden tijdens de kerstdagen, is ook begrijpelijk. Dus, ben je opzoek naar gezonde(re) opties voor de kerstperiode? Neem dan is een kijkje in het [VT] Gezondere hapjes tijdens de feestdagen topic. Vol heerlijke recepten, met een gezonde basis.

Een topic wat in de lijst van kerst-diners topics niet kan ontbreken is het [VT] Glutenvrij kerstdiner topic. Voor mensen die zelf last hebben van een glutenallergie, maar ook voor mensen die gaan koken voor iemand met gluten allergie. Want eerlijk is eerlijk, dat is niet altijd even makkelijk als je niet goed weet waar je op moet letten. In het Glutenvrije kerstdiner topic staan bokkers klaar om eravaringen, recepten en tips uit te wisselen om de kerstdiners voor iedereen zo fijn mogelijk te laten verlopen, want er wil natuurlijk niemand ziek worden door perongeluk iets te eten waar hij/zij niet tegen kan.

Opzoek naar inspiratie of gewoon lekker wegkwijlen bij het eten van andere bokkers? Neem dan zeker is een kijkje in bovenstaande topics!

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-12-18 14:07

[***] schreef:
We hebben de pepernoten, chocoladeletters en banketstaven achter ons gelaten

*kijkt naar het zakje pepernoten naast zich* :P

Ik ga even in de topics kijken voor lekkere recepten :D

Anoniem

Re: Bokt Adventskalender: Dag 22

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-12-18 12:25