Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Ianrowan2009 schreef:Ik ga de vraag toch stellen... wat is Balkenbrij?
pjer schreef:Ik vind het heel lekker, maar mijn man vind het goor.
Bij mijn opa en oma thuis aten we het altijd gebakken en dan op een witte boterham met kaas.
edit: wel de grijze balkenbrij trouwens... de rode ziet er minder smakelijk uit en heb ik nog nooit geproefd
Zo lekker.
En in het zelfde rijtje hoort ook Vokking worst thuis: een utrechtse bak-leverworst.. ook heerlijk in plakjes gebakken en op een witte boterham met kaas.
bigone schreef:pjer schreef:Ik vind het heel lekker, maar mijn man vind het goor.
Bij mijn opa en oma thuis aten we het altijd gebakken en dan op een witte boterham met kaas.
edit: wel de grijze balkenbrij trouwens... de rode ziet er minder smakelijk uit en heb ik nog nooit geproefd
Zo lekker.
En in het zelfde rijtje hoort ook Vokking worst thuis: een utrechtse bak-leverworst.. ook heerlijk in plakjes gebakken en op een witte boterham met kaas.
Ik denk dat je balkenbrij en bakleverworst door elkaar haalt. Er is bakleverworst/bakbloedworst en balkenbrij.
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 49 bezoekers