Philips led strip werkt plots niet meer

Moderators: Mondy, Mjetterd, Polly, Hanmar, ynskek, Ladybird, Princesj

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Art_Ificious
Berichten: 8768
Geregistreerd: 30-06-13

Philips led strip werkt plots niet meer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-11-18 18:54

Hoi,
Sinds vorige week hebben vriend en ik een Philips led strip van 5m in de woonkamer hangen. Werkte perfect tot gisteren.
Heb meermaals moeite moeten doen om hem aan te krijgen en bij uitzetten idem.
We dachten aan batterij van de afstandsbediening dus vanmorgen nieuwe in gedaan met juiste volt etc. (ronde batterij zoals in horloges) Maar nog steeds wil de lichten niet aangaan.

Meer mensen bekend met dit probleem? Ik vermoed namelijk dat het echt aan de afstandsbediening ligt en niet aan de ledstrip zelf.

Het aankoopbonnetje en originele verpakking hebben we helaas niet meer dus terugbrengen kan niet.

minder actief op bokt, privéleven en paarden gaan voor op alles!


joyce_eddy
Berichten: 3767
Geregistreerd: 01-08-10

Re: Philips led strip werkt plots niet meer

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-11-18 18:56

Vervelend...
Heb je gepind? Dat kan ook gelden als bon misschien?

BartVB
Eigenaar

Berichten: 40466
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Re: Philips led strip werkt plots niet meer

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-11-18 22:35

Is het een Hue ledstrip?

Als ik me niet vergis doen die even een test-rondje zodra ze spanning krijgen. Dus gewoon even de stekker erin en eruit. Die Hue strips zitten ook niet heel super stevig vast aan de voeding, dat even checken kan ook geen kwaad.

Als je via pin hebt betaald dan is de transactie op je bankrekening vaak ook voldoende voor garantie :j

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een Ozosnelle paashaas" - Loesje


Jolien87

Berichten: 15210
Geregistreerd: 27-08-06

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-11-18 23:18

Wat zei Philips er zelf over?

Art_Ificious
Berichten: 8768
Geregistreerd: 30-06-13

Re: Philips led strip werkt plots niet meer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-11-18 23:41

Zijn betaald met electronische ecocheques.

De afstandsbediening is deze:
Denk dat het om hue gaat, is er verschil in dan? :?
Afbeelding

We hebben tevens op de slaapkamer ook zo ene staan, die werkt perfect maar heeft ander type afstandsbediening (zoals je kan zien ietsje verschillend) met gewone AA batterijen.
Afbeelding

minder actief op bokt, privéleven en paarden gaan voor op alles!

Art_Ificious
Berichten: 8768
Geregistreerd: 30-06-13

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-11-18 11:48

Vriend is dezelfde gaan bijkopen omdatwe het toch ook wilden verlengen. Wat blijkt nu... Het ligt aan de afstandsbediening. Want met de nieuwe doos zit exact dezelfde afstandsbediening en daarmee werken de strips wel.

minder actief op bokt, privéleven en paarden gaan voor op alles!

Blue_flower
Berichten: 1300
Geregistreerd: 26-01-15

Re: Philips led strip werkt plots niet meer

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-11-18 11:56

Even contact opnemen met de winkel of Philips zelf :) soms kunnen ze ook iets betekenen zonder bon.

BartVB
Eigenaar

Berichten: 40466
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Re: Philips led strip werkt plots niet meer

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-11-18 16:38

@Art_Ificious; de Hue spullen kunnen centraal worden geregeld via de Hue hub (met app e.d.), de LED-strip die jij hebt heeft een 1 op 1 link met de afstandbediening. Deze kan je niet aansluiten op de overige Hue spullen, de lamp die je hebt wel.

Fijn dat het met een andere afstandbediening wel werkt!

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een Ozosnelle paashaas" - Loesje

Art_Ificious
Berichten: 8768
Geregistreerd: 30-06-13

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-11-18 18:53

BartVB schreef:
@Art_Ificious; de Hue spullen kunnen centraal worden geregeld via de Hue hub (met app e.d.), de LED-strip die jij hebt heeft een 1 op 1 link met de afstandbediening. Deze kan je niet aansluiten op de overige Hue spullen, de lamp die je hebt wel.

Fijn dat het met een andere afstandbediening wel werkt!

Bedankt voor de opheldering. Scheelt me alweer wat opzoekwerk of ik de hue Bridge moest aanschaffen of niet.

minder actief op bokt, privéleven en paarden gaan voor op alles!

Art_Ificious
Berichten: 8768
Geregistreerd: 30-06-13

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-12-18 01:22

En helaas ook deze afstandsbediening laat het afweten ineens. Vanmorgen geen problemen. Kom thuis en niks geen licht.

Lampen gaan wel even snel aan en uit als ik de stroom aanzet.

Morgen naar de winkel bellen. Want dit kan gewoon niet.

minder actief op bokt, privéleven en paarden gaan voor op alles!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 27 bezoekers