MizzMontana schreef:Moonfight is dat risico veel groter bij vlees van hun eigen soort?
Voor zover ik weet zijn het gewoon canibalen en heb nooit een zieke kip gezien na het eten van kip (karkassen krijgen ze hier nadat er soep van getrokken is)
Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar
Elise_0o schreef:Wij lieten ze eerst slachten bij Cooijmans in Den Dungen, daarna bij Jonkers in Est en nu laten we ze slachten bij vleeshandel Willems in Druten en die brengt ze naar Keurslagerij Dekkers in Druten die het varken voor ons verwerkt.
Den Dungen is goedkoop maar niet zo mooi gesneden. Est is duur en niet super mooi gesneden en de laatste is ook niet goedkoop, maar alles is mogelijk en zeer netjes en mooi gesneden en verpakt.
In Kerkdriel slachten ze schapen en geiten, maar volgens mij alleen Halal. Dus dat moet ik nog even uitzoeken.