De mysterieuze verdwijning van Joey Hoffman

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

 
 
Steppe

Berichten: 2796
Geregistreerd: 15-11-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-17 08:24

Wat ik dan ook bijzonder vindt dat Bjorn belt met de vader van Joey of hij al in NL is, dat wekt de indruk dat hij zichzelf indekte zo van ik heb gebeld dus is hij vanuit Turkije vertrokken.
Het kan natuurlijk wel maar gezien alle andere uitspraken en handelingen vind ik het wel vreemd.


suikermeisje

Berichten: 8343
Geregistreerd: 19-05-08
Woonplaats: Tiel

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-17 09:08

purny schreef:
Ze hadden het er toch over dat er geen sporen van geweld waren gevonden op z'n lichaam?

Zoals kogelgaten of messteken. Maar grootste deel van het lichaam zal al weggerot zijn dus blauwe plekken etc zullen niet te zien zijn.

Dakar Utopia (v. Cartano) Intermediair I +1

The_Cat

Berichten: 7276
Geregistreerd: 04-11-15
Woonplaats: BE

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-17 09:29

Anoniem schreef:
Nouja ik heb het artikel ook gelezen (ga niet los een link plaatsen zonder hem te lezen :+ ) maar vind het stukje ,Tja, wat moet ik ervan vinden? Mijn moeder is dood. Mijn vader is ook dood. Joey was geen vriend van ons. Hij was de oude buurjongen van mijn vader.” wel wat bijzonder. Althans, ik ga niet met niet-vrienden of oude buurjongens naar turkije en ik gebruik er ook geen drugs mee :+ Staat ook niet dat hij zegt dat het geen beste vrienden waren, maar er staat letterlijk 'hij was geen vriend van ons, hij was de oude buurjongen van m'n vader' en dat vind ik toch wel een bijzonder stukje tekst als je toch al vindt dat de media je zo hard neerzet. Zeg dan niks. :+


dat vond ik ook zo verbijsterend toen ik dat las. Waarom neem je dan iemand die geen vriend is mee naar Turkije met een gammele auto om daar je werk te laten doen.


The books we love, they love us back. And just as we mark our places in the pages, those pages leave their marks on us.
I can see it in you, sure as I see it in me. You're a daughter of the words. A girl with a story to tell.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-17 09:39

The_Cat schreef:
dat vond ik ook zo verbijsterend toen ik dat las. Waarom neem je dan iemand die geen vriend is mee naar Turkije met een gammele auto om daar je werk te laten doen.


En wie leent zich hiervoor? Dat dit geen succesformule zou worden kon je toch op voorhand al op je vingers uittellen. Dan zeg je toch:"nou nee, doei, dankjewel!"? Ik zou al geen zin hebben om die hele reis te maken van twee van die kneuzen. Verschrikkelijk.

Indestal
Berichten: 3591
Geregistreerd: 26-06-15

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-17 09:58

Vind het alle 3 wazige types...zulke types die elkaar alleen van voornaam kennen omdat ze elkaar op straat hebben ontmoet, de kroeg etc, wazige plannen maken, onrealistisch beeld over de toekomst, type looser...

Daar kan je elk verhaal van verwachten...en van zo een type kan je ook verwachten dat die zonder plan onverantwoord na een te verwachten ruzie over geld en niet uitvoerbare plannen, zich afsplitst om naar huis te gaan...in een onbekend rotsachtig verlaten gebied denkt dat hij wel even de weg naar huis terug vind...wellicht onder invloed..

Benieuwd naar het hele ware verhaal, maar ik denk dat dat nooit openbaar wordt..een sumiere uiteenzetting, maar de toedracht niet...

Ook af te vragen in hoeverre men onder invloed was op dat moment en men nog iets weet..

Het meest bizarre vind ik die nier operatie en dan zo snel gewoon op de bonne fooi het land in....ik dacht dat daar een herstel periode aan vast zit en strikt medicijngebruik, zeker geen drugs en drank...

Als men meer wil weten, denk ik dat die vrouw het meest nuchter alles heeft mee gekregen..

Anoniem

Re: De mysterieuze verdwijning van Joey Hoffman

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-17 10:59

Ik ken ze niet. Ik kan me wel een voorstelling maken van wat voor een types het zijn en wat voor een leven ze leiden, maar je weet nooit helemaal zeker of dat beeld klopt. Maar Haaksbergen is in ieder geval niet een plaats waar mensen elkaar op straat ontmoeten en verder alleen bij voornaam kennen. Hij schijnt een zoon van de buurman van het duo te zijn.

Nikass

Berichten: 16662
Geregistreerd: 27-04-11

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-17 14:09

Ik vind het niet zo raar, je kan een kennis toch meenemen als die wil helpen klussen?
De uitspraak van Bjorn komt wel nogal bot over, maar is inderdaad uit de context gehaald...

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-17 14:38

Nikass schreef:
Ik vind het niet zo raar, je kan een kennis toch meenemen als die wil helpen klussen?
De uitspraak van Bjorn komt wel nogal bot over, maar is inderdaad uit de context gehaald...


Ik vind het aan sich ook niet raar hoor, een kennis meenemen om te klussen. Maar meegaan met mensen die het in nederland ook niet goed op de rit hebben, de grond nog moeten kopen, een houten hutje willen bouwen en op een berg willen gaan wonen met net getransplanteerde nier, zonder stromend water en elektra, je zonder rijbewijs willen vervoeren in een bus zonder achteruit, met vier mensen terwijl er in de bus amper plaats is voor drie... Dan weet je van tevoren al dat het 10 keer erger wordt dan de meest dramatische aflevering van 'Ik vertrek'. :+

En ja, die uitspraak over die vriendschap kan natuurlijk uit de context zijn gehaald. Je weet niet op wat voor een toon hij het gezegd heeft, hoe hij erbij zat en wat er verder nog gezegd is.... Op zich lijkt het me vrij normaal dat je de verhoudingen even duidt in zo'n situatie. Komt op mij wel eerlijk over. Hij had ook kunnen doen of het een dierbare vriend was.

Astorga
Berichten: 3037
Geregistreerd: 07-06-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-17 15:30

c_alsemgeest schreef:
val sporen zullen er denk ik niet zijn, want een ongeluk valt ook onder een niet-natuurlijke dood.

Uitdroging is een grijs gebied, maar valt gewoon onder natuurlijke dood.
Behalve als je door moedwillige inbreng van anderen geen vocht kon opnemen.


Het valt inderdaad binnen een grijs gebied. Ook zonder toedoen van anderen ben je bij uitdroging overleden door een externe factor.
Hier wordt versterving als niet-natuurlijke dood aangemerkt: https://www.volkskrant.nl/wetenschap/-natuurlijke-dood-is-een-juridisch-begrip~a508662/

Al met al blijft het een uiterst vreemd verhaal. Wat was Joey van het stel als hij geen vriend was? Je neemt niet zomaar iemand mee op zo'n reis.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-17 15:43

superlotje schreef:
Al met al blijft het een uiterst vreemd verhaal. Wat was Joey van het stel als hij geen vriend was? Je neemt niet zomaar iemand mee op zo'n reis.


Klusjesman?

Birdie60

Berichten: 8397
Geregistreerd: 16-06-07
Woonplaats: zeeland (noord-brabant)

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-17 16:40

Was net op de radio dat die omgekomen was door uitdroging.

Babootje

Berichten: 26185
Geregistreerd: 25-06-05

Re: De mysterieuze verdwijning van Joey Hoffman

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-17 16:42

Ach...

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-17 17:14


Anoniem

Re: De mysterieuze verdwijning van Joey Hoffman

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-17 18:28

Als ik het zo eens lees over hoe hij erbij zat, dan denk ik ook dat het een trieste samenloop van omstandigheden is geweest met betrekking tot Bjorn zijn val en ziekenhuis opname.

Want als het nu echt alle drie geen lichten zijn (geweest), kan ik mij eigenlijk ook niet zo goed voorstellen dat je dan zo berekenend bent, dat je na 4 dagen gaat bellen of hij al thuis is en zo lang van de radar af kan blijven, totdat hij bijna gemummificeerd is om het zo maar te zeggen.

Dus bij wel vermoord hebben, of dood door schuld, zijn ze zo verdomd slim bezig geweest, moet je toch wel enige intelligentie voor hebben om het zo te spelen, vooral ook door iedereen te laten denken dat ze dat dus vooral niet zijn.
Of het is gewoon echt een nare samenloop van omstandigheden en gewoon simpelweg niet echt boeien of de ander het goed is vergaan of gewoon niet over nagedacht omdat je te druk met je eigen sores bent, wat ook niet heel vreemd is in hun situatie.

Anoniem

Re: De mysterieuze verdwijning van Joey Hoffman

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-17 16:44

In de Televaag stond vandaag een reconstructie, op basis van het politieonderzoek.

Kort samengevat:
- makelaar wilde ze die grond in de bergen verkopen
- eigenaar Alim was niet blij met de drie ruziënde vreemde vogels op de stoep, maar staat wel toe dat ze er kamperen
- bus is stuk, want de tank is kapot door een rots.
- ze gebruiken alledrie speed en gaan naar historische schatten graven. Iets waar daar hoge straffen op staan.
- Alim brengt ze de volgende dag water, treft ze weer ruziënd aan en ziet dat ze op verschillende plaatsen in de grond gegraven hebben. Hij heeft ook het vermoeden dat ze drugs gebruiken. Hij wordt boos en sommeert ze te vertrekken.
- ze gaan lopen naar beneden. Ze durven niet langs het huis van Alim en kiezen een rotspad.
- waar het pad eindigde wilde Joey terug, maar het duo wilde verder omdat ze dat niet zouden halen omdat ze geen water mee hadden. Ze gaven hem 400 euro en 350 lira
- Joey neemt waarschijnlijk een verkeerde route, trekt zijn kleding uit, waarschijnlijk tegen de hitte, en gaat uiteindelijk rusten tegen een rots onder een boom
- stel loopt verder naar beneden, naar de vierbaansweg. Derya gaat water halen bij een hotel verderop. Bjorn gaat out bij het talud en plettert naar beneden.
- Derya is Bjorn kwijt, belt in paniek de politie. Die gaat met haar op de kampeerplaats kijken, maar daar is hij niet. Ze gaat naar het huis van haar oma in Tarsus en slaapt daar.
- Bjorn meldt zich gewond bij een cafe en wordt per ambulance afgevoerd naar de IC
- stel treft elkaar in het ziekenhuis, vertrekt naar huis van oma in Tarsus
- ze ondernemen verder niets als blijkt dat Joey niet is aangekomen in NL.
- ze gaan in Turkije rondrijden in een Busje, tot Joey als vermist wordt opgegeven door familie in NL. Dan sommeert de politie ze naar Silifke te komen
- en de rest is bekend

Zonnetje81
Berichten: 18668
Geregistreerd: 15-08-01
Woonplaats: Noord-Brabant

Re: De mysterieuze verdwijning van Joey Hoffman

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-17 17:28

Filmverhaal. Wasrom melden ze niet meteen dat er nog een derde persoon was die mogelijk ook zonder water zit maar ga je wel paar dagen later bellen??

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-17 17:47

Zonnetje81 schreef:
Filmverhaal. Wasrom melden ze niet meteen dat er nog een derde persoon was die mogelijk ook zonder water zit maar ga je wel paar dagen later bellen??


Hoe moesten ze weten dat hij verkeerd gelopen was dan?

Zonnetje81
Berichten: 18668
Geregistreerd: 15-08-01
Woonplaats: Noord-Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-17 17:52

safina schreef:
Zonnetje81 schreef:
Filmverhaal. Wasrom melden ze niet meteen dat er nog een derde persoon was die mogelijk ook zonder water zit maar ga je wel paar dagen later bellen??


Hoe moesten ze weten dat hij verkeerd gelopen was dan?


Is toch aannemelijk dat als zij problemen hebben en geen water dat hij dat ook gaat krijgen.
Lijkt me ook logisch dat daar geen routeplanner ligt en als je in de bergen zit en de weg niet kent dat je dan zomaar goed thuiskomt. Waarom moest hij dan na een paar dagen toch ff checken of hij wel veilig thuis was?

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-17 17:59

Tsja, blijkbaar hebben zij daar niet bij stil gestaan. Of wel, maar ze beseften de consequenties niet. Of wel, maar het boeide ze op dat moment niet. De een lag in eder geval op dat moment onderaan een talud cq op de IC. En de ander ging met de politie naar haar man zoeken omdat ze die kwijt was.

astridastrid

Berichten: 5792
Geregistreerd: 08-04-02
Woonplaats: Warmond

Re: De mysterieuze verdwijning van Joey Hoffman

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-17 18:03

Op zich best logisch. Grappig dat mensen zo vallen over het "geen vrienden zijn". Volgens mij was hij inderdaad gewoon handig en nog nooit in het buitenland geweest, dus LEEK het een mooie oplossing. Ook dat hij geld heeft gehad voor de terugreis vind ik nog best netjes.

:* Astrid Alida - fashion & beautyblog: astridalida.com
/3 Haflingersdressuur (Subtop): Happy Haflingers (Instagram)

Babootje

Berichten: 26185
Geregistreerd: 25-06-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-17 18:07

safina schreef:
Tsja, blijkbaar hebben zij daar niet bij stil gestaan. Of wel, maar ze beseften de consequenties niet. Of wel, maar het boeide ze op dat moment niet. De een lag in eder geval op dat moment onderaan een talud cq op de IC. En de ander ging met de politie naar haar man zoeken omdat ze die kwijt was.


Ze zijn ook zelf niet zo heel fris naar beneden gekomen. Waarom zouden ze denken dat Joey dat wel zou kunnen. Terwijl ze wisten dat hij een blessure had. Wat een rare lui!


verootjoo
Berichten: 35636
Geregistreerd: 19-10-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-17 18:09

Babootje schreef:
safina schreef:
Tsja, blijkbaar hebben zij daar niet bij stil gestaan. Of wel, maar ze beseften de consequenties niet. Of wel, maar het boeide ze op dat moment niet. De een lag in eder geval op dat moment onderaan een talud cq op de IC. En de ander ging met de politie naar haar man zoeken omdat ze die kwijt was.


Ze zijn ook zelf niet zo heel fris naar beneden gekomen. Waarom zouden ze denken dat Joey dat wel zou kunnen. Terwijl ze wisten dat hij een blessure had. Wat een rare lui!


Denk jij dat ze überhaupt aan het 'denken' waren?
Die hersens, die toch al niet helemaal goed in t vat zaten, hadden ze buiten werking gesteld met een of ander middel, dus misschien hebben ze gewoon heel niet meer aan Joey gedacht.

[o]

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-17 18:23

verootjoo schreef:
Denk jij dat ze überhaupt aan het 'denken' waren?
Die hersens, die toch al niet helemaal goed in t vat zaten, hadden ze buiten werking gesteld met een of ander middel, dus misschien hebben ze gewoon heel niet meer aan Joey gedacht.


Nou....speed doet je niet echt dingen vergeten hoor. Maar uitputting natuurlijk wel. En mensen maken inschattingsfouten. Dat gebeurt overal, elke dag.

Babootje schreef:
Ze zijn ook zelf niet zo heel fris naar beneden gekomen.


Zij hadden die niertransplantatie achter de rug. Dus dat ze uitgeput waren kunnen ze daar aan geweten hebben.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-17 19:01

Ik vraag mij af wie er hier nog wel aan een derde persoon denken, als je in een ander land waar je nou niet echt luxe op vakantie bent je echtgenoot ineens kwijt bent?

Chubby

Berichten: 14090
Geregistreerd: 17-06-03
Woonplaats: Roosendaal

Re: De mysterieuze verdwijning van Joey Hoffman

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-17 19:12

Ze dachten dat Joey zonder zijn spullen naar Nederland was vertrokken?

Het verhaal blijft ongeloofwaardig.


Mama van Floris sinds 27 augustus 2011, Hidde 30 september 2013 en Karlijn 7 augustus 2019


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AstridJ, Dominique_96, Equipro, Fling, Ghazella, ingvdh, JessicaK en 40 bezoekers