Tips last minute!

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

xanthos111
Berichten: 471
Geregistreerd: 30-01-13
Woonplaats: Erpe-Mere ( België)

Tips last minute!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-03-17 22:50

Hoi allemaal!

Mijn vriend , een bevriend koppel en ik zouden graag samen in september een weekje op reis gaan. Nu zijn we de europese landen wel een beetje moe gezien en zouden we graag wat verder trekken.
Vorig jaar zijn we naar Punta Cana gegaan en zouden dit jaar graag Mexico , Aruba of Cuba doen.
Maar we zouden onze reis graag lastminute boeken.
Kan er me iemand vertellen wat de gemiddelde last minute prijs is van zo'n reis? (liefst all in , 7 dagen )
En hoe lang je precies wacht tot je boekt?

Wij hebben vorig jaar in "vroegboekkorting" geboekt ( 1400€ pp voor 12 dagen) en hoorden dan van een ander Belgisch koppel dat zij 2 weken voor hun vertrek hetzelfde hotel + formule geboekt hebben voor 900€ pp voor 14 dagen! Dus willen wij dit jaar ook graag een lastminute boeken maar hebben dit nog nooit gedaan.

Alle tips zijn welkom ! ( ook eventueel andere niet-europese landen die goedkoop komen te staan tijdens lastminute periode! )


CarolineCF
Berichten: 700
Geregistreerd: 27-03-11
Woonplaats: Kootwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-03-17 07:36

Hoi,

Vanaf de tweede week september zijn alle scholen weer begonnen en kan je inderdaad prima last minute boeken voor de prijzen die je noemt. D.w.z. begin wel 8 weken voor vertrek met de acties te volgen! De beste deals voor off season boek je meestal zo rond de zes - vier weken voor vertrek. Korter op vertrek kan je soms super voordelig zoeken maar loop je ook het risico dat er minder keuze is.

Tip: op [url]Waarschijntdezonwel.nl[/url] kan je heel goed volgen wat de ontwikkelingen voor aanbiedingen voor zonvakanties voor september zijn: je geeft je gewenste temperatuur (bijvoorbeeld minimaal 24 maximaal 32 graden) en gewenste budget aan (bijvoorbeeld 1000,- p.p.) en vervolgens kies je of je bijvoorbeeld ultra last minute weg wilt http://www.waarschijntdezonwel.nl/last-minute-zonvakantie, dan betrekken ze de actuele weersvoorspelling in je zoekopdracht of in een bepaalde maand zoals hier in september http://www.waarschijntdezonwel.nl/zonvakantie-september.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Amparo, Chinas, Marleen_L, mvdende en 75 bezoekers