Jorinde Verwimp en Jeroen Devroe in Belgisch A-kader

Moderators: Essie73, MirandaT, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nieuwsredactie

Berichten: 3409
Geregistreerd: 20-04-16

Jorinde Verwimp en Jeroen Devroe in Belgisch A-kader

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-01-17 09:21 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl
Dressuur

Afbeelding
Jorinde Verwimp met Tiamo tijdens WDM Mechelen 2015. Foto via Flickr.

De Belgische federatie (KBRSF) heeft het Belgische kader voor de dressuur bekend gemaakt. Opvallend is dat slechts twee Belgische combinaties de eis om in het A-kader te komen hebben behaald. Alleen Jorinde Verwimp met Tiamo en Jeroen Devroe met Eres DL wisten de eis van twee keer een score van minimaal 71% in de Grand Prix of Grand Prix Spécial op een nationale observatiewedstrijd of een CDI in de afgelopen negen maanden te behalen.

Het B-kader telt een viertal ruiters. De eis om in het B-kader te komen is twee keer een score van 68% in de Grand Prix of Grand Prix Spécial op een nationale observatiewedstrijd of een CDI in de afgelopen negen maanden. Het B-kader bestaat uit Jeroen Devroe met Aaron, Françoise Hologne-Joux met Wodan, Laurence Roos met Fil Rouge en Katrien Verreet met Galliani Biolley.

Klik hier voor de kaders en klik hier voor de criteria.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Anna79, Arlette1991, BrechjeB, cam, carola, Eleadoras, Gaefe_Molly, jacqie_coco, Lettepettie, Maaikevdk, MarliesR, noor14, punk143, snikky, SusanH, wendy_flair, Yahoo en 36 bezoekers