Western: Eerste vrouwelijke Million Dollar Rider én Owner

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nieuwsredactie

Berichten: 13895
Geregistreerd: 20-04-16

Western: Eerste vrouwelijke Million Dollar Rider én Owner

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-12-16 13:48

Westerntoday
Western


Mandy McCutcheon was al NRHA Two Million Dollar (Non Pro) Rider en is nu ook de nieuwste NRHA Million Dollar Owner. Een bijzondere prestatie, want daarmee is ze de eerste vrouw die zowel Million Dollar Rider als Million Dollar Owner is.

Mandy McCutcheon is eigenaar geweest van meer dan 60 paarden en met vier daarvan wist ze de NRHA Non Pro Futurity te winnen. We hebben het over Hollywoods Striker (Hollywood Dunit), MI Hollywood Darlin (Hollywood Jac 86), West Coast Mizzen (West Coast Whiz) en Ms Whiz Dunit (Topsail Whiz).

Op de 2016 NRHA Futurity had Many drie paarden in de Non Pro Futurity Finale en samen wonnen ze meer dan $48.720. Special At Nite werd gereden door Mandy zelf en eindigden ze als derde in de finale. One Late Nite werd ook door Mandy gereden en daarmee eindigde ze op 5de plaats. Stars At Midnite werd gereden door Lindsey K. McCutcheon en zij werden 14de in Level 4 en 10de in Level 3.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: DJZ en 29 bezoekers