Berichtje voor IEDEREEN!!!

Moderators: Sica, C_arola, Neonlight, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Ontario

Berichten: 1921
Geregistreerd: 25-01-01
Woonplaats: Deurne

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-02-01 16:36

Hai mensen! t' Is een tijdje geleden dat ik hier geweest ben, maar ik heb een vraagje aan jullie ALLEMAAL!

Wil IEDEREEN mij vertellen: Hoeveel (verzorg)paarden/pony's hij/zij heeft, welk ras, leeftijd, wat je ermee doet, kleur, foto's, enneh, van jezelf bijv. hoe oud je bent, wat voor school/werk je doet, wat je hobbies zijn enz. enz.
Wel sgieuwnierig he!
Ik kom hier namelijk nog niet zo lang als de meesten hier, en ik zou gewoon graag wat meer weten. Als jullie willen, beschrijf ik mezelf ook helemaal. (en mn beessies) Heb ik nu ff geen tijd voor, mar als jullie dat willen, vraag maar hoor!
Pling


Marjolein

Berichten: 11627
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-01 16:47

je wil wel alles weten he maar je krijgt mn pin lekker niet! Tong uitsteken
Sinds een halve week ben ik de enorm trotse eigenares van een bijna 3 jarige tinkermerrie genaamd Ailin. Wat ik met haar wil gaan doen is niet duidelijk maar gewoon heel veel het bos in en echt recreatief rijden. Voor de rest hebben we thuis 1 roodstaartpapagaai 2parkieten 1 forpus en 8 agapornissen met minstens 6 jongen.
en ik heb 2broers die zich als huisdieren gedragen mag dat ook?
voor de rest ben ik 17 jaar, zit nu voor de 2e keer in 4vwo en werk in mijn vrijetijd (naja tijddie ik heb om te werken) in de Albert Heijn. ik woon in apeldoorn en als je meer wilt weten (behalve mijn pin dan) moet je t maar ff zeggen

Kleine muisjes hebben kleine wensjes
Beschuitjes met gestampte mensjes

Kitty

Berichten: 7685
Geregistreerd: 29-01-01
Woonplaats: Rolde

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-01 16:54

Euh... ik heb geen zin om het allemaal weer op te schrijven. (ben ik te lui voor...)
Het staat allemaal bij mijn profiel, inclusief foto's van de drie paarden en mijn hond!

Maaike

Berichten: 11864
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-01 16:55

ikke is dus Maaike, bijna 17 jaartjes, woon net als Marjo in Apeldoorn. Ik zit in 5 havo, examenjaar dus. spannend!!!
ik heb nu 6 verz pony's, Sabina, Jolanda, Nina, Shico, Anja en Roos. Sab, Jolan en Nina zijn NRPS merries, Shico een fjord ruin en Anja en Roos zijn welsh A merries. Sabina geniet van dr welverdiende rust, ze is bijna 21 en loopt af en toe nog een klein rondje onder t zadel. Jolanda is bijna 8 en ze wordt bereden door een vriendin van mij, en als t goed is ga ik op Nina rijden. Nina is bijna 4. Shico rij ik ook, hij is ongeveer 6. Shic loopt trouwens ook nog aangespannen. Anja en Roos (5 en 7) lopen in tweespan voor de wagen en dat gaat errug goed, ze maken een kans om door te gaan naar de Nederlandse Kampioenschappen!!
dit was t wel weer, als je vragen hebt hoor ik ze wel?

Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn
Obsession SL (v. Orbaldo II) mijn grote trots :+:

Dorine
The one and only

Berichten: 4131
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-01 16:59

Hoi!
Kijk even bij de berichtjes "ff voorstellen" en "even voorstellen", die een stukje naar beneden staan. Daar zijn veel reacties op gekomen van mensen die zich meteen ook even voorstelden aan de nieuwe persoon.
Ikzelf ben 33, getrouwd, en we zijn bezig met adoptie van een kindje, waarschijnlijk uit China. Ik heb een verzorgpaard, ruin, 1.64, donkere koffievos, dunne bles, genaamd Pie (pai). Hij is geboren in Polen en een pools warmbloed, en nu 12 jaar. Zijn eigenaresse rijdt er alleen buitenritten enzo mee omdat ze hele dagen werkt en vaak overwerkt. Daardoor mag ik Pie gemiddeld vier keer per week rijden en verzorgen. Sinds kort ben ik met hem in de B-dressuur gestart en ik hoop ooit een winstpuntje te kunnen halen. Pie staat bij de eigenaresse thuis, samen met een c-pony Isa. Deze pony is erg hoefbevangen geweest, en heel voorzichtig wordt ze nu door Jasmin haar verzorgster weer gelongeerd, en af en toe 5 minuten bereden in stap. Dit gaat best goed. Mijn verhaal kan nog veel langer, maar laat ik dat maar niet doen hihi. Veel plezier nog op Bokt.nl!! Beschrijf je jezelf nog even? Groetjes, Dorine.

Riëtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-01 17:23

Ik sta een eindje naar boven met mijn kennismaking. Naast een paard heb ik verder nog 2 cavia's als huisdier. Die zijn op een flat wat makkelijker te houden als huisdier.

Thirza

Berichten: 9259
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-01 17:35

[img]../upload/152/Sya_vegilin_van_clearbergen.jpg[/img]


dit is mijn tinker Sya
ik ben 15 ik woon in nieuwegein (vlak bij utrecht) ik zit op school vbo examen en ga hier na een opleiding doen voor receptionisme in een hotel ik heb dus mijn eigen tinker ik rij er recreatie mee maar de laatste tijd rij ik ook veel dressuur en spring af en toe ook een sprongetje (vind ze leuk joh en ze kan het ook best goed) ik kom misschien in het tinker show team (aan komende zondag auditie)
gr. Thirza
en een lebber van Sya

Marjolein

Berichten: 11627
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-01 17:39

eh Thirza ik eis (naja is leuk om te zeggen) dat je na de Auditie zo snel mogelijk verteld hoe t gegaan is. ikke namelijk erg nieuwsgierig. ikke alles willen weten. en ikke voor je duimen

Kleine muisjes hebben kleine wensjes
Beschuitjes met gestampte mensjes

Thirza

Berichten: 9259
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-01 17:54

tuurlijk er komt een heel verslag hier te staan

sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-01 18:04

ik ben dus sanderijn,23 lentes jong9ahum) en woon in doetinchem.ik heb zelf 1 welsh A pony van nu bijna 3 jaar oud die ik van t zomer wil beleren voor de wagen.ze heet tinkerbellAfbeelding

ze is nu al twee jaar van mij,ik kocht haar als veulen.verder rijd ik zelf ook nog en heb sinds vandaag weer een leuke pony te rijden,haar naam is anoeska en ze is 70%arabier.ze is 16 en dragend van ed king hill,dus we krijgen een koe als veulen(nee grapje maar hopelijk wel een bont veulen)ze is nrps ingeschreven en heeft al veel leuke veulens gehad.een veulen daarvan is nu van mijn vriendin mare.foto's komen spoedig,me scanner is stuk dus kan niets laten zien.

soms is het beter om te zwijgen

jacqueline

Berichten: 5549
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-01 18:07

Wat leuk Sanderijn dat je er een pony bij hebt waar je op rijd......staat ze/hij bij jou in de buurt?

Jacqueline

sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-01 18:23

zie mijn berichtje ik heb ene bijrijdpony

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-01 18:30

Hoi, ik ben Suzanne, ik ben 25 en kom uit Almere. Ik ben getrouwd en we hebben 2 jongens van 4 jaar, een 2 eiige tweeling.
We zijn Almere en de manege waar we staan best beu en hebben plannen om naar Brabant te verhuizen..over 2 weken weten we meer~!
We hebben 3 paarden: Een Belgisch Warmbloed, Marillion, bruine ruin van 1.75, is echt mijn grote vriend. Ik rijd dressuurwedstrijden met hem en als alles goed gaat, starten we in april M1. Dan nog een Andalusische hengst, 1.62, wit, hij heet Imatador. Hij heeft een behoorlijke dressuur CV, maar loopt de laatste weken niet zuiver. Dinsdag gaan we naar Rodinde, dan hopen we meer te weten en vooral op beterschap natuurlijk. Last but not least Phoebe, de A welsh merrie, vosbruin, 1.15 van de kleine mannen.
Huisdieren hebben we niet ivm heel zware astma van een van de kinderen. Maar als we eenmaal verhuisd zijn willen we wel wat hondjes!!!!

Groetjes Suzanne

Nimber

Berichten: 26547
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-01 18:42

Heeey Ik ben Kim 19 uit Apeldoorn en heb een 4 jarige Groninger ruin waar ik vanaf mei M1 mee ga starten groetjes

ps ik rijd ook nog een zooitje groningers bij een fokker als ik tijd heb en dat doe ik samen met Janneke
_________________
<img src="userimgs/groningerlogo.gif">Er gaat niets boven een groninger

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Nimber op 2001-02-28 21:49 ]</font>

Cissi_D

Berichten: 1549
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-01 19:23

Oké. Ik ben Amina. 14 jaar oud. 2 atheneum.M'n moeder heeft een paard (lees over 'm in m'n profiel) ik helaas niet. Ik rijd elke zaterdag bij R.S.C. De Nieuwe Ark op een manege paard in de les mee. Bijna elke zondag mag ik op Thalita van Céline rijden. Ze is geloof ik een jaar of 13 oud, een D pony geloof ik en meestal gaat het rijden niet echt fantastisch (afgelopen zondag ging het wel lekker Lachen ) Ik heb 1 x op Menno mogen rijden toen Iris niet kon. Ik mag ook wel eens op Dirk (www.welshcob.nl/welshcob/fotoboek/dirk.php) van Esther rijden, een Welshcob. Ik heb een tijdje elke donderdag op hem gereden, maar daar heb ik nu geen tijd meer voor.
Nu nog even over de verzorgpaarden die ik heb verzorgd.

Ik heb een paar jaar geleden een tijdje met twee vriendinnen een stel pony's die ergens op een wei stonden mogen verzorgen (ach ja verzorgen, we kwamen er weleens). Dat waren Temmy (B ponytje ofzo), Fleur (bonte Shet), Moortje (zwarte shet), zwart veulen van Moor, Lydia (veulen van Hedwig) en Hedwig (schimmeltje). Die mensen keken echt niet naar die pony's om. Eén van die twee vriendinnen kende het baasje een beetje. Ik heb maar 1x het baasje daar bij de wei gezien. Ben er niet zo vaak geweest.
Ik heb ook nog een x een shetje in mogen rijden, na een paar weken vonden ze 'm braaf genoeg en hoefde ik er niet meer op. Heel lang geleden. Polly heette 'ie, een vosje. Daarna mocht ik op Skippy. Een bruin ponytje. Die was al een jaar of 8 maar nooit veel mee gedaan. Was nogal moeilijk. Na een paar keer ging de jongen waar hij van was ermee naar de ponyclub, dan kreeg 'ie les. Dus hoefde ik niet meer te rijden.

Mamma kocht Rex bij Louis. Louis had verder nog twee paarden. Merena en Dion. Zijn kleindochter Sandra reed op Dion en Merena was nog jong, daar werd nog niet op gereden. Ik mocht weleens op Dion rijden. Het was een schat. Hij was toen ik er voor het eerst op reed een jaar of 11. Het was een hengst, donkerbruin, 1.65m. Hij had Z gelopen. Het was zo'n schatje. Iedereen kon erop. Ik mocht steeds vaker op 'm rijden.
Merena werd ook ingereden. Een bruine merrie, ongeveer 1.76 ofzo. Sandra reed op haar. Maar in 1999 gingen de ouders van Sandra in Canada wonen, Sandra moest mee. Ze was toen 17, als ze 18 zou zijn zou ze terug komen. Ik en Dorieke (vriendin) mochten totdat ze terug zou komen op Dion en Merena rijden. Zo gezegd zo gedaan. Was een super tijd. Gewoon elke dag gereden. Merena was pas 4 toen ze ingereden werd, nooit veel meegedaan, maar suuuper braaf, zette eigenlijk nooit een stap verkeerd. In oktober 1999 werd Dion helaas verkocht. Hij kon moeilijk twee paarden voor Sandra houden. Gelukkig ging Dion naar Helga, iemand die Louis goed kent. Helaas is Dion in december 2000 gestorven. Hij was 13. Hij had z'n hele leven geloof ik nog niks gehad (wel ooit een beetje kreupel ofzo hoor) en nu had hij koliek. Ik mis 'm nog steeds heel erg. We konden ook niet meer op Merena rijden. Louis heeft alleen een buitenbak en die was steeds nat.
Sandra is nu terug en we rijden er niet meer. Dat zou ik niet eens meer halen met m'n hw.
Bij Louis in de straat woonde een vrouw die regelmatig langsliep als we aan het rijden waren. Op een gegeven moment kwam ze lang. Ze vroeg of ik op haar pony wou rijden. Tuurlijk! Dorieke mocht het ook. Dus vanaf toen gingen we elke week met Trudie mee naar Sjoerd. Waarschijnlijk was Sjoerd een kruising tussen een IJslander en een New Forest. Hij was donkerbruin. Heel braaf. Trudie kon niet rijden omdat ze een ziekte had ofzo. Dorieke en ik hebben heerlijk buiten gereden. Was heel fijn. Het nam alleen héél veel tijd in beslag en Dorieke en ik kwamen daardoor in tijdnood met ons hw.
Ik vind het wel heel erg jammer dat ik door school zo weinig tijd heb om te rijden. Daar baal ik vreselijk van! Boos! Ik haat school Misselijk maar het moet nou eenmaal. Verdrietig Verdrietig Dit is denk ik wel genoeg info over mezelf hè?!

jantina

Berichten: 12359
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-01 19:25

Dit is mijn paard en dat is ook wat ik het liefste met haar doe!!

Crossen en raggen, *LOL*

Afbeelding

#Ymke#

Berichten: 13943
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: In het brabantse land

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-01 21:45

Hoi..komt ie dan

Ik ben ymke, een meisje van 17 jaar oud en ik woon in soest. Ik heb een 18 ( nijna 19) jaar oude arabische ruin, die denkt dat ie nog hengst is.Het is een vliegenschimmel, en hij is 156m hoog.Ik rijdt wedstrijden met hem en ga heeeeeel misschien ( i.v.m leeftijd van hem en mijn lengte op hem) wel of niet in de zomer starten. Verder werk ik in bilthoven bij een bedrijf voor brandbeveiliging als administratief medewerkster.Ik heb nog een hele lieve hond, een maltezer leeuwtje genaamd terry en een hele lieve tamme rat genaamd Little.Op de manege waar bram staat rijdt ik regelmatig een paar paardjes. Maar dat is meestal voor een paar keer. Heel misschien komt er over een maandje een KWPNer bij .
Hieronder even een klein fotootje van mij en mijn idiote schimmel.

Afbeelding

liefs Ymke

_________________
Ben niet gek, ik ben een vliegtuig en als je me niet gelooft stap je maar uit!!

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: #Ymke# op 2001-02-28 21:48 ]</font>

Ontario

Berichten: 1921
Geregistreerd: 25-01-01
Woonplaats: Deurne

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-03-01 22:41

Erg leuk al jullie reakties!!!
Tnx!!!
Ik zal mn eigen ook ooit nog eens beschrijven hoor, komt nog wel, heb het momenteel errugggggg druk!!!
Boehoe!

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-03-01 14:59

we hebbben ook allemaal profiles toch? Ik zou zeggen: kijken vraag wat je nog wilt weten...

Laui

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes

carmen_oud
Berichten: 2
Geregistreerd: 10-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-03-01 17:05

hai,
ik ben carmen een (bijna) 15 jarige meid uit enschede.
heb 6 jr rij-en poets ervaring.
geen eigen paard/pony en ook geen verzorg viervoeter meer,k mocht en kon nl 2 jr niet rijden..maar ben nu geopereerd en rij weer!!!
ehm.verder heb k een broer(16) een broertje(bijna 7) en 2 honden. "pluto(= keeshond van bijna 9 jr) en rex(= jack russel van bijna 5 mnd en super eigenwijs!!!)
nou ja..en dan nog een paar naamloze vissen in de vijver.
ik zit in 3mavo en ga op mn 18e t huis uit om de politie school te gaan doen( in a'dam waarschijnlijk)
nou ja..meer weten?? dan moet je me maar effe mailen.
doegie -xxx-jes carmen

Nicky
Berichten: 1
Geregistreerd: 11-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-03-01 21:06

Hoi Ik ben Nicky en ben 21 jaar ik heb een paar pony's gehad en heb er nu nog 3 over in totaal heb ik er nog 4 gehad maar die zijn allemaal verkocht en eentje heb ik er in moeten laten slapen. Mijn pony's heten Teddy dat is een 2 jarig bruin-bont shetlandhengstje hij is de laatste tijd steeds meer aan het wennen aan het feit dat 'ie een hengst is tot groot ongenoegen van Nellie een 31 jarige(!!!) New Forrest merrie ze is 1.35m en een koffievos ze is een echte dame met een super lief karakter ze is niet gediend van Teddy zijn bijterige gedrag maar al de een weg is en de ander staat nog op stal (Ze wonen namelijk samen) dan gilt de ander het uit van eenzaamheid. Dan is er nog een grote rivaal van Nellie en een goede vriend van Teddy namelijk de buurman Rens een hele knappe zwarte Welsh-k ruin van 3 jaar hij is 1.45m en heel erg lief en rijdt heerlijk maar kan heel slecht opschieten met oude Nellie. Verder werk ik om mijn paardjes goed te kunnen onderhouden als verkoopster. En dit is gelukkig heel goed te combineren met de pony's. Ik ben alleen op zoek naar een groter paardje en dan moet ik Rens helaas verkopen.Groetjes van NICKY

UrbanL

Berichten: 14584
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-03-01 21:25

Inderdaad Laui kijk maar bij mijn profiel anders moet ik alles nog een keer typen.

Gr Pris

Suus

Berichten: 1692
Geregistreerd: 13-03-01
Woonplaats: Stein

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-03-01 11:04

Hoi, ik ben sinds een half jaar de trotse eigenaresse van Tonko, maar ik noem haar altijd Tonkie of Tonkelientje, omdat ik Tonko te mannelijk vind klinken. Ik wil wel een leuke foto plaatsen, maar ik zie even niet hoe dat moet. Ga me dat maar eens op mijn gemak bekijken denk ik... Kan iemand me hierbij helpen?

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-03-01 11:26



Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: anjali, Annienke, BranwenGC, Iris94, MairiMacBran, Mark0919, Vinny12511 en 44 bezoekers