Finalisten Breeders Futurity bekend

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nieuwsredactie

Berichten: 13895
Geregistreerd: 20-04-16

Finalisten Breeders Futurity bekend

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-10-16 16:05

Westerntoday


De tweede voorronde van de Breeders Bit Futurity is vandaag verreden en dus ook voor de 4-jarige Futurity staan de finalisten vast. De finale van de 3-jarige SBH Non Pro en Open Futurity wordt op donderdag verreden. De finale van de Non Pro 4-jarige Bit Futurity is op vrijdagavond en de finale van de Open 4-jarige Futurity op zaterdagavond.

In de SBH Open Futurity finale zien we Cira Baeck met drie paarden aan start: Sweet N Shining BB (eig. D. Poulayon), Whizwimpy RD (eig. R. Diedenhofen) en Lilbellicimp Wimp BB (eig. Cira Baeck). Bernard Fonck zien we in die finale aan start met Missedouttinseltown (eig. Golden Paint Ranch) en met Red Collar Tag (eig. Sabine Lisec). Ook Ann Fonck is aanwezig in de finale en wel met Shiners VooDoo (eig. Kimberly Wegner). Helaas is het Jurgen Pouls niet gelukt om de finale te behalen. Met Kellys Red Gunfire miste hij net de finale.

We zien Piet Mestdagh terug in de finale van de SBH Breeders Futurity met DG Hollywood Top Gun en Emmalee Penha met Mr Tinselgun.

Om in de finale van de Bit Futurity te komen gingen twee voorronden vooraf. Bernard Fonck heeft met Gunners Big Chex (eig. Steve & Gina Vannietvelt) beide voorronden gewonnen. Met Spook Shine Spook (eig. R. Sternberg) gaat hij ook glansrijk door naar de finale. Helaas mist hij met Sevenchextocash net de finale en zo zie je maar hoe hard het kan zijn. Met dit paard reed hij in de voorronde nog een 220, maar de 208 in de tweede voorronde haalde het gemiddelde dermate naar beneden.

Ann Fonck heeft zich voor de finale geplaatst met High Rollin Spook (eig. 23 QH), maar helaas valt ze ook met Roosters Attitude net buiten de finale.
Helaas hebben Quentin Galliere en Tom van Eyck niet de finale behaald.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _bloempje01_, Amazonbot, Escada, fransje23, KirstenEsmee, Miiej en 33 bezoekers