Emmelie Scholtens en Desperado winnen in Geldrop

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nieuwsredactie

Berichten: 13998
Geregistreerd: 20-04-16

Emmelie Scholtens en Desperado winnen in Geldrop

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-10-16 08:12

KWPN
Afbeelding
Foto door KellyDV



De KWPN-hengst Desperado zette dinsdag in Geldrop zijn zegereeks voort door de Prix st. Georges overtuigend op naam te zetten met 74,21%, bijna vier procent los van de nummer twee. Young rider Lisanne Zoutendijk bezette de tweede en derde plek.

Na een druk dekseizoen kwam Desperado als een koning de baan binnen. De Vivaldi-zoon liet hoge cijfers noteren voor zijn uitgestrekte gangen, pirouettes en zijgangen. Zijn amazone Emmelie Scholtens kijkt tevreden terug op de wedstrijd en laat weten de hengst voor te willen bereiden op de indoorkampioenschappen in de Lichte Tour. Hoewel Desperado nog weinig concoursvelden betrad, heeft de hengst al vele overwinningen achter zijn naam staan. Als vierjarige won Desperado de Pavo Cup, als vijf-, zes- en zevenjarige zet hij achtereenvolgens de hengstencompetitie op naam. In het voorjaar van 2016 debuteerde de hengst met winst in de Lichte Tour.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _chou, Aeva, Ange29, Finesse, GrapeshotBot, JameyDL, Larislaatje, noordje, Noukie123, xYaartje en 139 bezoekers