Nu weet ik alleen niet zo goed waarmee ik ze kan opvullen. Het is namelijk zo dat mijn vader geen kip eet, mijn grootvader geen vis en ik geen vlees. Dus de vulling zou eigenlijk vegetarisch moeten zijn.
Ik had zelf al gedacht aan: - Geitenkaas/rozemarijn/vijg - witloof/geitenkaas/honing
Maar ik zou graag 3 verschillende vullingen hebben en niet allemaal met geitenkaas liefst, dus... Iemand nog ideetjes?
Wat ook heel lekker is, is om er fijngesneden soepgroenten in te doen (gewoon uit een zakje) en dan geraspte kaas op de buitenkant van het bladerdeeg. Heel makkelijk om te maken.
Life starts at the end of your comfort zone. Volg me op instagram @trail_running_tessa
groente ragoutje. een roux maken en daar dan groente bij door doen. op smaak maken met zout peper en andere verse kruiden.
It's more important to love, than it is to hate....---->Prince Bink v hayo, Veel plezier bij je nieuwe baasje Raika, mn gele fjordendame op de eeuwige velden. 't ga je goed meis, voor altijd bij mij.
Champions fijnsnijden, peterselie, knoflook en kaas ( of voor de snelle versie) champions in kruidenboter en kaas (ff van te voren in de pan bakken vind ik lekkerder)
Bladerdeeg in vier stukjes snijden, goed laten ontdooien en iets uitrollen of uit elkaar trekken. Daarin geitenkaas, dadel, geroosterde pijnboompitjes met wat honing en tijm doen en als een envelopje dichtvouwen. Bestrijken met ei en je hebt een mega makkelijk en lekker vega hapje.
De natuur heeft geen haast en toch komt alles voor elkaar!