Negen kanshebbers voor Global Champions Tour-eindzege

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Gem

Berichten: 17548
Geregistreerd: 12-05-07
Woonplaats: Brach

Negen kanshebbers voor Global Champions Tour-eindzege

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 21-11-13 01:16

http://www.galop.be / http://www.bokt.nl


Nooit waren de verschillen in de kop van het klassement van de Global Champions Tour zo klein. Met elf manches achter de rug, draait het nu nog om de top elf. Negen van hen maken theoretisch nog kans op eindwinst.

Aan de leiding staat Laura Kraut (USA), met amper twee punten voorsprong op Christian Ahlmann (Duitsland), en zes punten op Edwina Tops-Alexander (Australië).
De toptien bestaat verder uit Luciana Diniz (Portugal), Rolf-Göran Bengtsson (Zweden), Ludger Beerbaum (Duitsland), Nick Skelton (Groot Brittannië), Scott Brash (Schotland), Alvaro de Miranda (Brazilië) en William Funnell (Groot Brittannië). Elfde staat onze landgenoot Harrie Smolders, die theoretisch nog de zege kan binnenhalen, maar in de praktijk wellicht niet meer.

Morgen start de ontknoping in het wonderbaarlijke mooie stadion van Al Shaqab, Doha. Zaterdagavond is er de beslissende Grand Prix, live op Eurosport. Naast het "gewone" prijzengeld, wordt er een miljoen extra op tafel gelegd voor de finalisten van het klassement. De winnaar hiervan casht 300.000 euro.

Amber_Pat

Berichten: 67
Geregistreerd: 21-08-13

Re: Negen kanshebbers voor Global Champions Tour-eindzege

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-11-13 16:10

Ik hoop dat edwina tops-alexander wint!