Promoties naar A-kaders bij dressuur en reining

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Gem

Berichten: 17548
Geregistreerd: 12-05-07
Woonplaats: Brach

Promoties naar A-kaders bij dressuur en reining

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 05-11-13 17:48

https://www.knhs.nl


De A-kaders dressuur bij de Young Riders, junioren en ponyruiters zijn uitgebreid met Jeanine Nieuwenhuis, Marjan Hooge en Veronique van der Panne. Rieky Young is met Give a Shot gepromoveerd naar het A-kader reining.

Jeanine Nieuwenhuis won in juni op het Europees Kampioenschap dressuur voor junioren zilver met het team. In de individuele finale en in de Kür op Muziek eindigde de amazone uit Zeeland als zesde. Na het EK maakte Jeanine de overstap naar de Young Riders. Binnen vier maanden heeft ze drie A-kaderscores behaald. De laatste was op de internationale wedstrijd in Biarritz, waardoor zij met Hexagon’s Baldacci (v.Havidoff) in het A-kader is opgenomen.

Marjan Hooge nam met Fulltime (v.Fidermark) succesvol deel in het CDI in Biarritz en behaalde daar haar derde A-kader score. Hiermee promoveert de amazone naar het A-kader bij de junioren.

Veronique van der Panne met Rhyfedd Spike (v.Veenstra’s Promise) promoveert ook naar het A-kader pony’s. In het Zuid-Franse Biarritz won ze alle drie de proeven waar ze aan deelnam met percentages boven de 71 procent.

Reining is één van de disciplines volgend jaar tijdens de Wereldruiterspelen in Normandië. A-kaderlid Rieky Young zal zich voor dit evenement proberen te selecteren. Daarvoor heeft ze nu drie paarden waarmee ze is opgenomen in het A-kader. Onlangs promoveerde ze met de achtjarige hengst Give Me a Shot.

Lumea

Berichten: 1357
Geregistreerd: 16-08-12
Woonplaats: Brabant

Re: Promoties naar A-kaders bij dressuur en reining

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-11-13 18:02

Welke paarden heeft Rieky nog meer opgenomen? Give Me a Shot spint wel heeel lekker :)

gaucho

Berichten: 9523
Geregistreerd: 29-10-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-11-13 19:13

Brady Chex toch?