Schadeverslag opgemaakt

Moderators: balance, C_arola, Sica, Neonlight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
MariekeR

Berichten: 1233
Geregistreerd: 09-09-01
Woonplaats: Haarlem

Schadeverslag opgemaakt

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-05-02 21:42

Vandaag even bij Wietze wezen kijken. Toen we kwamen was hij moe lekker z'n hooi aan het soppen in z'n voerbak. *LOL* Hij heeft lekker met de andere paardjes gevochten }> Hij staat in de wei met een welshje (?) genaamd Beer. Echt een heel mooi beessie! Bruin, en dan dat koppie Kwijl Kwijl Kwijl Kwijl
HIj had allemaal littekens over z'n lichaam, allemaal al wel genezen dus het zal wel gebeurd zijn in het begin Tong uitsteken Die Beer kan hoog trappen joh!
-1 op z'n linkerflank
-2 op z'n rechter
-hoefafdruk op z'n buik
-hoefafdruk op z'n hoofd
-sneetje in z'n lip
Dat waren de enige die nog zichtbaar waren. *LOL* En hij was lekker aangekomen! Je zag z'n schoft bijna niet meer Haha! En lekker buikje. Viel eigenlijk nog wel mee, hij heeft natuurlijk ook lekker veel gespeeld met Beer. Hij was ook wel moe toen we kwamen.
Na Wiets geknuffeld te hebben nog "even" met de mensen gepraat. Ze vonden Wiets er mooi, mooi slank Schijnheilig En ze vonden hem erg makkelijk (ach gut, mijn kleine duiveltje }> ) Alleen naar de wei liep hij een beetje snel Haha!
We moesten al best weer snel weer weg (huiswerk Huilen ) en dat koppie van hem toen we weg gingen. Echt lief! Hij kijk zo om het hoekje van z'n stal Lovers Nou, nog 1 weekje en dan kunnen we hem weer ophalen!


carola

Berichten: 8684
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Putten

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-05-02 22:35

Ow jee... Dat wordt dus weer flink trainen om hem weer af te laten vallen? Haha!
Wel lekker voor Wiets hoor, zo'n tijdje vakantie. Dat mogen die knollen van mij nou nooit...

Eindig niet, maar begin! (quote Dorine)


XJuul

Berichten: 9577
Geregistreerd: 07-03-01
Woonplaats: Den-Helder

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-02 12:47

aah arme wiwi, is ie helemaal verrot getrapt door zo`n klein etter, en hij kon met zijn vette pens natuurlijk niks terug doen.

Haha!

MariekeR

Berichten: 1233
Geregistreerd: 09-09-01
Woonplaats: Haarlem

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-05-02 16:21

flair schreef:
aah arme wiwi, is ie helemaal verrot getrapt door zo`n klein etter, en hij kon met zijn vette pens natuurlijk niks terug doen.

Haha!


Die had hij toen nog niet Haha! Die kreeg hij daar pas! *LOL* Waarschijnlijk hebben ze het de eerste dag gewoon uitgevochten }>


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AmyJamess, ComscoreBot, Lielle, lizzy99, Posh, Sanet, sterregoud, Tieme, Vagabondo, VosjeN, xRaisin en 90 bezoekers