Iemand nog meegedaan in Eibergen....

Moderators: C_arola, Coby, Nicole288, Dyonne

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
DubbelFun

Berichten: 88633
Geregistreerd: 12-04-01
Woonplaats: 1 km van het midden van Nederland

Iemand nog meegedaan in Eibergen....

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 12-05-02 23:30

Wie heeft wat gewonnen?
Wie waren er etc...

jesdepes
Berichten: 246
Geregistreerd: 17-01-02
Woonplaats: wijchen

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-05-02 13:08

ik heb zelf niet mee gedaan maar een kennis van mij wel.
ze is derde geworden in de green as grass klasse...65,5 punten. Cool
nr 1 had 67 punten...
ze heet Annemiek en haar paard heet Redneck Rusty, is een vos van elderberry's advocate.
ze was een van de enige in de green as grass die single handed reed. Clown

mehlika

Berichten: 1821
Geregistreerd: 06-10-01
Woonplaats: zuidwolde drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-05-02 19:26

Ook ik ben er niet geweest en weet dus ook niet wie er mee deed, maar ik weet wel dat Arianne (komt ook op bokt) de showmanship gewonnen heeft.
Arianne, GEFELICITEERD!!!

Maclee

Berichten: 850
Geregistreerd: 29-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-05-02 21:57

haha, zeker een clinic gevolgd Schijnheilig Lips are sealed

gefeliciteerd Arianne!

rina

Berichten: 10147
Geregistreerd: 23-03-02
Woonplaats: Drenthe

eibergen

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-05-02 00:02

ben je wezen kijken sm?
ik heb zaterdags meegedaan, en ik was 6e in de pleasure open. reining amateur kom ik weer eens niet tellen nu voor de verandering 3 spins in plaats van 4. en de reining open ook een DQ-tje vanwege achterwaarts gaan bij de roll-back. maar ik heb me wel vermaakt daar hoor. was alleen wel een erg lange dag.

hanita

Berichten: 388
Geregistreerd: 01-02-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-05-02 10:42

een kennis van mij heeft meegdaan op een nieuwe pony.
Ze is is vierde in de pleasure en vierde in de trail geworden.
Ze zat is de beginnersklasse. Ze heet stefanie. Het was gezellig Haha!

DubbelFun

Berichten: 88633
Geregistreerd: 12-04-01
Woonplaats: 1 km van het midden van Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 14-05-02 13:42

Ik ben iid geweest Rina, op zaterdag, en ben gebleven tot de amateur reining.
Ik had gehoopt van wat meer rijders een indruk te krijgen hoe zij de dag hadden ervaren, maar waarschijnlijk dankzij de inhoud van enkele andere topics durft men niet zo goed meer. Jammer Verdrietig

Een kort verslag van wat ik er van vond.

Er waren niet al te veel starters, wel veel mensen die in de verschillende dezelfde onderdelen starten (dus zowel amateur als open). Hierdoor zag je vaak dezelfde mensen langs komen. Vooral omdat alle dezelfde onderdelen achter elkaar werden afgehandeld. Dus beginner, amateur en open pleasure, beginner, amateur en open trail.

In de trail wist de organisatie heel handig gebruik te maken van de zelfde onderdelen op dezelfde plaats, maar met een andere route. Heel netjes was ook dat de trailonderdelen met een afstandhouder keurig gekontroleerd werden na elke deelnemer en niet zo maar op het oog een beetje rechtgelegd.

Tijdens de trail kwam één ruiter heel ongelukkig met haar rug tegen de bakrand aan toen haar paard van een onderdeel duidelijk schrok. Gelukkig liep dat goed af.
Goede les van Sil: dwing je paard niet iets te doen waar hij duidelijk nog niet aan toe is.

Qua plaatsingen was ik het niet altijd eens met de jury, maar hij zal meer gezien hebben dan ik, het kon langs de bakrand af en toe best druk zijn Knipoog
Wat me opviel bij de reining-beginners was dat een nette doch rustige proef minder oogste dan een snelle proef die minder orderlijk werd uitgevoerd. Jammer. Ook viel mij op dat al veel beginners op één hand reden, terwijl zij c.q. hun paard daar duidelijk nog niet aan toe waren.

Ik zag dat de jury na een onderdeel vaak iets zei tegen een rijder, maar doordat de muziek helaas iets te hard stond was niet te horen wat dat was. Ik hoop dat de rijders er wel iets van opgestoken hebben.

rina

Berichten: 10147
Geregistreerd: 23-03-02
Woonplaats: Drenthe

eibergen

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-05-02 21:10

het aantal deelnemers viel mij ook een beetje tegen. en dan krijg je inderdaad erg snel dat je steeds dezelfde ziet rijden. ik persoonlijk vond de hoeveelheid publiek vond ik ook een beetje tegenvallen. de proeven die ik gezien heb over de dag waren goed, en ik ben het met je eens over de reining dat ze rustig beheerde proeven niet echt waarderen, dat was later ook zo in de amateur en de open, ik heb de ama met wat meer druk en speed gereden dan de open en als ik geen dq-tjes had opgelopen waren mijn punten voor de ama. hoger dan voor de open. terwijl de open beter was volgens mijn medestanders.

eigenlijk vond ik de accomodatie ook een beetje tegenvallen, het was erg stoffig. en de ruimte in de hoofdarena vond ik nou ook niet echt, maar goed we moeten niet al te veel klagen, zoveel wedstrijden en goede accomodaties zijn er nu ook weer niet.

waar ik overigens wel nieuwschierig naar ben is hoe marienheem is. met oog op het nk. is daar al eens iemand geweest? hoe de bodem daar is en de bak????

Arianne

Berichten: 1749
Geregistreerd: 12-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-02 13:02

Dank jullie wel, Mehlika en Marianne! Pfew, ik loop nog steeds op wolkjes hoor, was zoooo blij! Maar ik heb dan ook een superpaardje en (inderdaad, Marianne Knipoog ) fijne clinics en lessen gehad. Dat scheelt de helft, of meer. Nu mijn hoofdje maar weer snel uit die wolkjes, want de volgende wedstrijd komt er al weer aan!!

Denk dat een felicitatie hier trouwens ook wel op zijn plaats is voor jou en Barry, Mehlika! Je paardje eerste in Bremen, top! Aankomend weekend weer!!!!????? In elk geval supporters langs de kant Haha!

Groetjes,
Arianne