Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Kendera schreef:........(en ja, ik kan ook op een kookforum rondvragen...maar ik ben benieuwd of er hier geen kookkunstmensjes zijn )
lageveld schreef:Welke kabouters huur je hier voor in ? Ik heb even een routeplanner naar kabouterland uitgeprint, maar na "bij de derde paddestoel linksaf" ben ik de weg kwijt geraakt haha.
De bieslooksprieten die binnen groeien hebben een diameter van amper 1 milimeter. Die van buiten zijn welliswaar wat dikker onderaan, maar zodra ze richting 4 mm. gaan worden ze toch al wel wat taaiig !
www.vanderheijden.net/peter schreef:Benodigdheden:
1 teentje knoflook
250 gr olijven zonder pit (Ik gebruik meestal twee keer zoveel groene als zwarte)
1 el kappertjes
citroensap
groene kruiden (oregano, basilicum, tijm, Italiaans)
peper
olijfolie
Bereiden:
Pel de knoflook.
Doe de olijven samen met de kappertjes in een kom/litermaat. Pers hierboven de knoflook.
Pureer het geheel. Voeg citroensap, kruiden en peper toe en staafmix nog wat meer.
Voeg nu olijfolie toe tot het geheel een smeuïge massa is.
Tips:
Varieer eens door zongedroogde tomaten of noten (cashew-, walnoten) toe te voegen.
Ansjovis kan ook maar daar moet je van houden. Let op dat het geheel niet te zout wordt.
Cayusejuhh schreef:hiohihihi ik vroeg het me ook al af.. bedoel je niet selderij?
vikki schreef:Whahahaaa...oeps, ja, dat bedoel ik... jemig hey... mijn Nederlands wordt steeds slechter nu ik zo goed als alleen nog maar Engels spreek dit soort stommiteiten overkomen me steeds vaker maarre...wedden dat het me lukt om bieslook te vullen met boursin? Waar een wil is is een weg niet waar...