Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
#Ymke#

Berichten: 13943
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: In het brabantse land

Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 23-02-09 09:39

Al een hele poos ben ik op zoek naar een goed middel tegen mijn acne-littekens. Ik kreeg de tip om een creme met vitamine E te gaan gebruiken. Bij de drogist vroeg ik hierom en ze hadden op dat moment net een nieuw produkt binnen, Bio-Oil, ook op basis van vitamine E (en andere dingen). Omdat ik een gemende en vaak vette huid heb leek olie me nou niet een succes om erop te smeren, maar ze verzekerde me dat het ook voor mijn huid geschikt was. Ik gebruik het nu een week en ondanks dat er op het potje staat dat je het minimaal 3 maanden moet gebruiken zie ik nu al verschil. M'n huid word rustiger en de littekens zijn minder rood. Ik ben het ook gaan gebruiken op mijn litteken van een blinde-darm operatie en ook die word minder rood. Ik ben heel benieuwd of er iemand is die dit al op lange termijn gebruikt, omdat ik benieuwd ben of dit effect zo blijft en misschien mijn littekentjes wel helemaal verdwijnen.

Voor de nieuwsgierigen hieronder artikel informatie: (flesje a 60ml kost 12,-)
Afbeelding
ZEG VANAF NU OOK “NEE” TEGEN LITTEKENS, HUIDSTRIEMEN EN STRIAE
Bio-Oil®, hét product dat NIET mag ontbreken in het medicijnkastje!

Bio-Oil® is een multifunctionele huidolie, welke internationaal reeds met groot succes wordt ingezet bij de behandeling van littekens, striae, een ongelijkmatige teint en een uitgedroogde huid. Bij al deze veel voorkomende huidcondities is Bio-Oil® hét aangewezen product! Dit maakt deze unieke huidolie een onmisbaar product in élk medicijnkastje! Goed nieuws, want deze bestseller is vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar!

Bio-Oil wordt door talloze mensen over de gehele wereld dagelijks gebruikt en wordt wereldwijd met name met veel succes ingezet bij een doeltreffende behandeling van littekens en striae. Deze geavanceerde en multifunctionele huidolie heeft een grote variëteit aan bijzondere eigenschappen. De hoogwaardige samenstelling helpt effectief bij het verkrijgen én behouden van een gave en vooral gezonde huid.

Internationale bestseller bij de behandeling van littekens en striae!
Bio-Oil is reeds in maar liefst 17 landen het best verkochte product bij een effectieve behandeling van littekens en striae! Dit unieke product is vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar. De internationale succesformule van Bio-Oil is het levenswerk van Dieter Beier. Deze Duitse cosmetische wetenschapper die in Zuid-Afrika woont, observeerde hoe de zuurstofvrije omgeving van een olie perfect was voor de opslag van hoogwaardige vitaminen en andere effectieve, natuurlijke ingrediënten. Dit, om op die manier hun goede eigenschappen voor de huid maximaal te kunnen behouden. Deze observatie leidde voor Beier uiteindelijk tot zijn idee voor de Bio-Oil- formule.

De 100% natuurlijke, medicinale huidolie
Bio-Oil werd een mix van een olie waarin de effectieve, 100% natuurlijke ingrediënten perfect konden worden geplaatst in een volledig zuurstofvrije omgeving. Aan deze olieformule werden plantaardige oliën van Lavendel, Rozemarijn, Kamille en Calendula toegevoegd. Deze oliën hebben stuk voor stuk talloze positieve effecten voor de huid. Tevens werden aan de formule van Bio-Oil de vitaminen A en E toegevoegd, die in combinatie met de plantaardige oliën zorgen voor de meest krachtige en positieve eigenschappen voor de huid.

Uniek door het ingrediënt PurCellin Oil™
De doorbraak kwam toen Beier het revolutionaire PurCellin™ Oil ontdekte. Dit is een in het laboratorium nagemaakte creatie van de olie die (water)vogels afscheiden, om hun verendek optimaal waterafstotend te maken. Deze unieke werkstof zorgt ervoor, dat de formule van Bio-Oil licht en gemakkelijk absorbeerbaar voor de huid wordt. Hierdoor kan deze zogeheten ‘droge olie’-formule met daarin de werkstoffen optimaal in de huid trekken, zonder ook maar enig vetspoortje op de huid achter te laten. Eenmaal in de huid getrokken, kan Bio-Oil de talloze multifunctionele, effectieve en vooral zeer positieve eigenschappen voor de huid voldoen.

Ongeëvenaarde succesformule bij littekens
Een ongelukje zit vaak in een klein hoekje en kan al snel leiden tot een schaafplek of (brand)wondje! Een litteken is een groei van collageen, welke ontstaat als een natuurlijk onderdeel van het genezingsproces van de huid na een verwonding, verbranding of ander trauma. Om ervoor te zorgen dat het wondje als dit eenmaal is gedicht, niet veranderd in een ontsierend litteken, is Bio-Oil dé aangewezen formule! Hoewel geen enkel product littekens volledig kan doen verdwijnen, maakt Bio-Oil het mogelijk om het uiterlijk van een litteken optimaal te helpen verbeteren. De formule wordt in Zuid-Afrika dan ook niet voor niets met veel succes toegepast op de brandwondenafdeling van het Red Cross Children’s Hospital in Kaapstad! De formule van Bio-Oil heeft zeer positieve eigenschappen bij het voorkomen van nieuwe littekens alsmede bij verbeteren van het uiterlijk van reeds langer bestaande littekens.

Wie kiest voor Bio-Oil zegt vanaf nu “nee” tegen huidstriemen en striae!
Huidstriemen of striae ontstaan tijdens perioden van een snelle gewichtstoename (bijvoorbeeld een snelle groei tijdens de pubertijd of tijdens zwangerschap). Wanneer het lichaam sneller toeneemt dan de huid die het bedekt, ontstaan er inwendige scheurtjes in de huid. Bij de genezing ervan vormen deze scheurtjes littekens die op de huid zichtbaar zijn in de vorm van ontsierende huidstriemen of striae. Bio-Oil is internationaal het nummer één- product qua verkoop bij een succesvolle behandeling van huidstriemen en striae.

De multifunctionele ‘EHBO’ in élk medicijnkastje!
Vrijwel ieder mens heeft of krijgt littekens. Velen krijgen tevens te maken met huidstriemen of striae, een ongelijkmatige teint of een uitgedroogde huid. Producten met een natuurlijke oorsprong genieten bij de consument een sterk toenemende voorkeur als het gaat om zichtbaar effectieve, probleemoplossende remedies. Bio-Oil is dan de aangewezen unieke, multifunctionele huidolie, die als een natuurlijke ‘EHBO’ een onmisbaar product vormt in élk medicijnkastje!

Flower

Berichten: 9277
Geregistreerd: 05-02-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 10:39

Even een stipje want ik ben benieuwd of het werkt! Ik heb het namelijk alle drie (littekens, striekem en striae). Waarbij één litteken wat nog erg trekt.

Liezel1
Berichten: 14964
Geregistreerd: 20-10-04

Re: Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 10:41

Ik heb de reclame idd ook gezien, ben erg benieuwd of het werkt. Heb nog een paar littekens waar ik graag vanaf wil...

__Nathalie__

Berichten: 15012
Geregistreerd: 11-05-04
Woonplaats: Elburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 10:41

over het algemeen zijn er wel meerdere goede liteken producten. Maar je moet er wel aan denken dat ze over het algemeen alleen werken als het litteken er nog niet heel erg lang zit.

mijn moeder heeft bij haar bostverkleining liteken creme van biodermal gebruikt, nou ben ik nooit zo te spreken over dit merk (met name de zonnebank creme is erg slecht) maar voor haar litekens hielp die wel heel goed.

#Ymke#

Berichten: 13943
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: In het brabantse land

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 23-02-09 10:51

Mijn blinde-darm operatie litteken zit er een jaar, m'n acne littekens varieren van leeftijd. Dus wel degelijk dat het lijkt te helpen op wat "oudere" littekens.

__Nathalie__

Berichten: 15012
Geregistreerd: 11-05-04
Woonplaats: Elburg

Re: Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 11:07

een liteken heeft gemiddeld 1 tot 1,5 jaar nodig om helemaal te herstellen (soms nog wel langer ligt aan je huid) Dus 1 jaar is nog niet een ouder litteken.

#Ymke#

Berichten: 13943
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: In het brabantse land

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 23-02-09 11:29

Oh, dat wist ik dan weer niet :D

__Nathalie__

Berichten: 15012
Geregistreerd: 11-05-04
Woonplaats: Elburg

Re: Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 11:38

Een liteken voelt al wel heel snel genezen maar het veranderd nog heeeeeeeeeeeel lang.
Zelfde als bijv een tattoe. Een tattoe voelt genezen zodra de korstjes er met 2 weken af zijn. Maar heeft ook 8/9 maanden nodig voor het helemaal genezen is.

Mijn moeder heeft na haar borst verkleining een liteken operatie gehad. Ze heeft huid van een negerin en die genezen heeeeeeeeeeel slecht. gevolg van de eerste operatie was dus een heel groot lelijk liteken. Bij haar heeft het dus nog veel langer geduurd!

het lijkt genezen maar zolang het nog kleur heeft en veranderd is het nog niet genezen.
Flink smeren dus :D

#Ymke#

Berichten: 13943
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: In het brabantse land

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 23-02-09 11:45

Die van mij was heeeel lang, rood en dik en is nu iets korter en rood en dik. Ik hoop dus dat door te smeren met dit spul die rode dikke streep een beetje kleiner word, hij valt namelijk precies boven m'n onderbroek. Charmant in bikini :+

Is het litteken bij je moeder nu wel mooi genezen?

__Nathalie__

Berichten: 15012
Geregistreerd: 11-05-04
Woonplaats: Elburg

Re: Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 12:17

voor haar doen wel!
Beste is om direct al te gaan smeren. Dan gaat het beter weg als dat je laat gaat smeren, maar alle beetjes helpen toch?
vriendin van me heeft ook een borstverkleining laten doen en is gelijk gaan smeren, zie je bijna niks meer van.

MISTRAL94

Berichten: 14257
Geregistreerd: 12-10-03
Woonplaats: Drenthe

Re: Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 13:56

Ik had de reclame ook gezien en ben benieuwd naar ervaringen over de striemen. Aangezien ik een zebrabuik overgehouden heb aan mijn zwangerschap ben ik erg benieuwd of het werkt.
Wat zijn de prijzen voor deze creme?

Yellowfish

Berichten: 14056
Geregistreerd: 05-10-03

Re: Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 13:58

Dat klinkt als het proberen waard! Ik zal eens informeren bij de drogist hier. Ik zit ook nog met flink wat littekens waarvan ik best eens wil kijken of ik ze wat minder opvallend krijg! :)

Mistral94, de prijs staat in de openingspost boven de afbeelding :)

Swift
Berichten: 2099
Geregistreerd: 20-05-06

Re: Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 14:05

@Mistral94: Ik noem mijn buik ook altijd een zebra printje :D

Ik ben wel heel benieuwd of dit gaat helpen... Ik heb ook nog een stel lelijke littekens ok mijn schouder maar die heb ik bijna 6 jaar, lijkt me stug dat er dan nog iets aan te doen is, maar wie weet...

Flower

Berichten: 9277
Geregistreerd: 05-02-03

Re: Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 16:43

Vanwege 2 operaties zit mijn buik 'vol' met littekens. (Nu heb ik een grote buik dus dat scheelt ;) ).

Ik heb 1 verticale die loopt van net onder m'n borsten tot boven aan m'n navel. Deze was in het begin enorm dik en het leek net een snoer wat op mijn buik lag, ook was het litteken enorm rood.
Na een littekencorrectie is deze heel netjes geworden! Hij is niet meer dik (litteken ligt gelijk aan m'n huid) en hij is niet rood meer.

Nu had ik ook een erg lelijk litteken tussen m'n borsten. Deze hebben ze gecorrigeerd op 14 oktober 2008, maar dit litteken is nog erg dik, rood, en gevoelig. Je voelt hem nog echt zitten zeg maar. Zal dit litteken ook gelijk worden aan mijn huid en soepel?

Ik heb namelijk gehoord dat littekens op je borst heel lelijk helen...Het is zeg meer een litteken....eh WACHT IK TEKEN HET :D

Afbeelding

*kuch*

Zo ziet het er dus uit, de stipjes aan de zijkanten zijn zeg maar de plaatsen waar het hechtdraad eruit kwam. Zal dit ook wegtrekken die stipjes? Want dat vind ik ECHT lelijk. :\

lesilla
Berichten: 26847
Geregistreerd: 11-08-06
Woonplaats: Efteling

Re: Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 16:48

Onderzoeken hebben nooit aan getoont dat de olies werken tegen striemen. Ik ben dus sceptisch.
Mijn striemen zijn gewoon van hunzelf weggegaan. Het is immidels kapotte huid die gewoon genezen moet worden.
Dus normale bodylotion helpt evengoed

Vende littekens trekken ook weg die van mij toch!

#Ymke#

Berichten: 13943
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: In het brabantse land

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 23-02-09 16:56

Ik heb ook wat striemen, maar heb het daar niet voor gekocht in ieder geval. Het gaat mij echt om de littekentjes in m'n gezicht. Als het blijkt te helpen daarvoor, kan ik het wellicht ook voor de striemen proberen.

MISTRAL94

Berichten: 14257
Geregistreerd: 12-10-03
Woonplaats: Drenthe

Re: Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 16:58

Na al die jaren genezen mijn striemen iig niet meer. Al zou dit heel minimaal werken dan ben ik al tevreden.

lesilla
Berichten: 26847
Geregistreerd: 11-08-06
Woonplaats: Efteling

Re: Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 16:59

Zijn ze nog rood of wit?

Ik hoop dat het helpt ymke!

MISTRAL94

Berichten: 14257
Geregistreerd: 12-10-03
Woonplaats: Drenthe

Re: Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 17:00

Rood

CM_

Berichten: 26904
Geregistreerd: 19-04-03
Woonplaats: Stal Niveau Herpen !!

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 17:04

Ik ben ook wel benieuwd of het werkt, de reclame is vrij pakkend moet ik zeggen, mij sprak ie ook aan :o

Maar ja daar zijn reclamemakers voor..

Ik heb kuiltjesbovenbenen en billen, laatst een nieuwe witte rijbroek gekocht, keek om in de spiegel en schrok van het witte maanlandschap.
Ik ben een tijdje terug 7 kilo afgevallen, daar heb ik het wss aan over gehouden :D

Maar zou mooi zijn als zoiets zou werken al heb ik er een zeer hard hoofd in.

( mooie tekening trouwens :') :D )

#Ymke#

Berichten: 13943
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: In het brabantse land

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 23-02-09 17:33

Ik laat weten met een paar dagen hoe het gaat. Ik smeer braaf 2x per dag m'n hoofd en buik in. Ik heb ook last van droge schilferige plekjes in m'n gezicht (acne middelen drogen echt uit) en daar werkt het ook heel goed tegen!. Ik wist niks van de reclame toen ik het kocht, ik kwam pas daarna erachter dat het zo'n hype was. :D

Yv_
Berichten: 19115
Geregistreerd: 14-12-03
Woonplaats: Westland

Re: Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 18:05

Ik ken het middel niet, ook nog nooit van gehoord.

Ik heb voor het litteken op mijn knie en wat kleine littekentjes van krabbelen op mijn wang met verschillende dingen geprobeerd 'weg te halen', zonder effect. Op doktersrecept had ik van dat siloconenspul meegekregen, ik heb biodermal en nog 2 littekencremes van de apotheek geprobeerd, maar niets helpt.
Mijn knie interesseert me eigenlijk niet zo veel, heb toch nooit korte rokje aan :). Voor mijn gezicht ga ik microdermabrassie proberen, met evt. daarachteraan wat laser, iov schoonheidsspecialiste. (Tjee, wat klink ik als een zeikerd! Het zijn er maar 4 ofzo in m'n gezicht, maar ik erger me er dood aan!)

patserke

Berichten: 1958
Geregistreerd: 17-09-08
Woonplaats: Brabander in zwolle

Re: Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 18:25

ik heb het gekocht afgelopen vrijdag maar nog niet gebruikt haha, ik wil het gebruiken voor mijn acne littekens

Esther_

Berichten: 3996
Geregistreerd: 03-09-04
Woonplaats: omgeving Den Bosch

Re: Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 19:07

Klik veelbelovend, en voor die prijs wil ik het best wel eens gaan proberen. Zeker met m'n bruiloft in het verschiet. Ymke, bij welke drogist heb je dit gehaald?

patserke

Berichten: 1958
Geregistreerd: 17-09-08
Woonplaats: Brabander in zwolle

Re: Ervaringen Bio-Oil bij littekens, striemen etc??

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-09 19:58

ik bij de apotheek