Pjelk en ik voor het eerst L1!

Moderators: Dyonne, Apple, Coby, petraaken, SayaJones, A_nouk, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Pjelk

Berichten: 1957
Geregistreerd: 06-06-02
Woonplaats: Warffum

Pjelk en ik voor het eerst L1!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-05-04 17:09

Vorige week had ik de laatste benodigde punten voor de overgang van B naar L gehaald (3 wp`s in twee proeven Bloos! ) en besloot dus maar met de derby in Kloosterburen L1 te gaan proberen.

Maar om nog even afscheid te nemen van hoge punten en prijzen heb ik daar de eerste dag nog B gereden Haha! . Dat ging redelijk met 158 en 160 punten zodat ik uiteindelijk dus B + 13 was.

Vandaag dan toch eindelijk L1 geprobeerd maar de aanloop er naar toe was nogal hectisch. Ik was er namelijk samen met vrienden en eerst moest een van hen Doortje) rijden en daarna moest ik meteen Pjelk opzadelen. Er zaten tien tussen ons (we reden in dezelfde ringen) dus dacht ik dat dat wel lukken moest.
Afijn, ik mij dus omgekleed terwijl Anne Pjelk zadelde. Daarna moesten Anne en Doortje Doortjes pony opladen en ik ging vast losrijden. Dat ging echter niet zo denderend aangezien Pjelk ab-so-luut niet om mijn binnenbeen buigen }> wilde en alleen maar contrabuiging deed.

En al na tien minuten werd ik omgeroepen maar Anne (mijn voorlezer) en Doortje (die filmen zou) waren er nog niet... Dus toen maar een clubgenootje hun kant op gestuurd en toen kwamen ze dan MAAR zonder Pjelks paspoort! Die was ik ook helemaal vergeten . Doortje dus weer teruggehold en ondertussen kon ik allang starten..

Uiteindelijk dus toch met zijn allen (inclusief paspoort Tong uitsteken ) bij de ring
gearriveerd. De eerste proef ging best goed. Een stukje hoorde ik echter de voorlezer niet dus terwijl ik lekker door galoppeerde hoorde ik ineens: B-E-B grote volte HALSSTREKKEN! En dat moest niet in galop... Dus toen maar even daarvoor in draf gegaan *LOL* .
De tweede proef ging niet te best want Pjelk wilde absoluut niet buigen in de galop op de volte. Hij stak alleen zijn neus er uit en viel finaal door mijn binnenbeen heen .

De punten: tweede proef (de slechtste dus) 152.
Stiekem hoopte ik bij de eerste op een winstpunt omdat die zoveel beter ging. Had ik 151 Verdrietig . Maar hoe dan ook ben ik wel tevreden. Er waren een hele hoop dingen die ik makkelijk beter kan en ik heb toch mooi boven de 150 gescoord EN zat dus toch niet ver van de WP af!Mirkim

Berichten: 6142
Geregistreerd: 01-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-05-04 17:12

152 is hélémaal niet verkeerd hoor!!! Je moet gewoon door oefenen op de 'slechte' dingen, en dan komt het allemaal wel goed Daarbij werd het niet zo denderend gejureerd daar...

Op naar de volgende wedstrijd, en proberen om dan nog iets hoger te scoren

:){

Pjelk

Berichten: 1957
Geregistreerd: 06-06-02
Woonplaats: Warffum

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-05-04 20:51

Jah ik kan nog aan een hoop dingen werken. Vooral de middenstap kwam er niet echt uit. Ook van de middengalop was het me niet zo duidelijk of dat ruimer of alleen sneller ging. Genoeg te oefenen dus maar voor een eerste keer vind ik dit zeker niet slecht. Vooral nu er ook nog zo laag gejureerd blijkt te zijn.

Liza_vL

Berichten: 17547
Geregistreerd: 01-04-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-05-04 20:55

Je moet volgens mij heb vooral duidelijker aan de hulpen zetten, zodat hij weet wat je verwacht als je een hulp geeft en daarbij consequent zijn. Maar je hoefde nog maar 4 punten hoger en dan had je al een winstpunt dus moet lukken

Sylhouet

Berichten: 4532
Geregistreerd: 17-06-03
Woonplaats: Vierhouten

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-05-04 20:58

Hey, leuk dat je L1 bent gestart!
Staan er ook uitslagen van K'buren op internet Verward
Maar de punten waren zo gek nog niet, voor een debuut in een hogere klasse... die WP komen vast ook binnenkort !

Ik zou met Syl dit weekend (gister in Kloosterburen en morgen in Gieten Haha!) ook voor 't eerst L1 starten, maar helaas: hoefzweer!
Ik hoop volgende week wel naar Oosterwolde te kunnen gaan, hangt er dus vanaf of ze voor die tijd weer helemaal okee is, maar het lijkt al aardig goed Lachen!

Check http://www.vivalaveluwe.nl : onze Bed & Breakfast en Vakantiewoning op unieke locatie midden in het bos op de Veluwe! Veel wild rondom ons terrein, en volop wandel- en fietsmogelijkheden. Ook ideaal voor natuurfotografen! Open vanaf maart 2015 :).


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: bebble en 8 bezoekers