Barbiano beledigd

Moderators: balance, C_arola, Sica, Neonlight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Lisette

Berichten: 2676
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Veldhoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 13-04-01 09:19

Iemand op de manege heeft ook een Andalusiër niet helemaal zuiver en zonder papieren. Dit is die hengst waar ik vaker over heb verteld. Nu willen ze hem eindelijk gaan ruinen na een akkefietje afgelopen weekend. Hij steigerde en sloeg met zijn voorbeen tegen die man zijn borst. Ik had les met Barbiano en zij hadden na mij les. De man van wie ze dat paardje hebben gekocht Jantje Beeloo (misschien wel bekend hier) stond aan de kant langs mijn moeder op te scheppen. Hij vond het belachelijk dat ze hem wilde ruinen etc. Dus mijn moeder zij dat ons paard ook met zijn vijfde is geruind en nog een aardige nek heeft. Ja zei die man maar dat is geen Andalusiër!!!!!! Pardon zei mijn moeder dit is een raszuivere. En zo'n iemand verkoopt Andalusiërs. <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif"> Sukkel!!! Ze had er nog net niet bijgezegd en dat paard dan is dat dan wel een echte, vond ze banketstaaf tegenover die andere mensen. Wat een oen zeg. Ik hoop dat ze hem toch gaan ruinen kan hij in ieder geval lekker met de andere paarden de wei in.

LadyMadonna

Berichten: 62220
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-01 09:23

haha, ach ja.
Er kwam een keer iemand naar mij toe, <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif"> jah, en hoe kom je er nu bij dat dat een ijslander is?? daar is ie veel te klein voor, blablabla.
DUs ik had echt zoiets van waar heb jij het over???
DUs ik: Sinds wanneer worden ijslanders ingeschreven bij het shetland stamboek?
en hij <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif"> jah, ik zeg toch dat het geen ijslander is is, blablabla.
Naja, laat maar gaan

Nimber

Berichten: 26552
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-01 17:41

aha ik kreeg als opmerking bij het 4-tal op Paard&koets dat het wel raar was dat ik met een KWPN-er tussen die 3 groningers reed... blabla. hij is een tikje sjieker dan de andere 3 so wath? papier zien?