Patser!

Moderators: Sica, C_arola, Neonlight, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
MariekeR

Berichten: 1233
Geregistreerd: 09-09-01
Woonplaats: Haarlem

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-11-01 17:20

Was er al heel lang achter dat m'n lieve Wietze een patser was (=priveles heel netjes lopen, groepsles plotseling "op hol slaan" + thuis sloffen en op de keuring z'n benen opeens een meter hoog optillen + als we langs de shetjes aan onze weg lopen opeens heel mooi gaan lopen enz. enz.)
Maar vandaag was hij weer patserig aan het doen! Ik ging hem uit de weiland halen (moet daarvoor een stukje over de straat), maar eerst ging ik het weiland ff schoon maken. Zijn er wat kinderen aan het rennen (wedstrijdje) langs de bak. Nou, Wietze zag dat en die gaat meedoen! Keihard scheuren langs de rand van het weiland. En ondertussen lekker bokken. En dan gelijk met hem stoppen, ff kijken, omdraaien en daar ging hij weer. Nou, een paar minuten later zijn die kinderen allang weg maar Wietze gaat maar door. Hij racede de hele wei door. En dan recht op me af en zo (ben ik wel gewend, dan maakt hij een slidingstop). En bokken joh! Heb hem op een gegeven moment maar laten stoppen want hij moest toch echt mee. En hij met z'n hoofd in z'n nek en z'n staart omhoog mooi gaan staan joh, en de hele weg afstaren (gelukkig bleef hij stilstaan!). Toen moest ik hem ook nog eens over de weg mee naar huis nemen. Dat ging gelukkig goed, geen trekker, alleen een mini-vrachtwagentje. Liep wel de hele weg met z'n nek helemaal gebogen en af en toe van die kleine drafstapjes ertussen. Toen we thuis waren was hij eindelijk gekalmeerd.
Het zal de wind in z'n kop (pardon, hoofd) wel zijn geweest!


Toess

Berichten: 12028
Geregistreerd: 27-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-11-01 18:22

hihi, mooi tog, zolang er maar geen ongelukken gebeuren.

<3 Trotse mama van R obin (2007) & M ilan (2013) <3

Ireen_
Berichten: 8251
Geregistreerd: 13-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-11-01 18:27

haha.. ik cind het altijd zo leuk die uitslovers!! Funnyboy kan er ook wat van, met wedstrijden is het soms zo'n uitslover dat ie niet eens meer oplet wat er van hem gevraagd wordt! in de wei ook, staat ie bij de paarden in de wei omdat hij de pony's stuk voor stuk de sloot in trapt.. en nog is het een baasje! nouja gelukkig is het goed gegaan op de weg he!

* Ellen *

Berichten: 1672
Geregistreerd: 09-04-01
Woonplaats: Ommen

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-11-01 18:40

misschien kun je hem voor het rijden beter ff longeren of flink laten rennen zodat hij de meeste bokken al gemaakt heeft Lachen .


MariekeR

Berichten: 1233
Geregistreerd: 09-09-01
Woonplaats: Haarlem

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-11-01 18:44

Citaat:
Op 2001-11-27 18:40, schreef * Ellen *:

misschien kun je hem voor het rijden beter ff longeren of flink laten rennen zodat hij de meeste bokken al gemaakt heeft Lachen .




Gelukkig doet hij niet zo onder het zadel hoor! (ik loop gewoon naast hem als ik hem uit de wei haal) Ik denk dat hij zich gewoon even wou uitleven. Onder zadel bokt hij alleen als hij een tik op z'n kont krijgt (krijgt hij gelukkig maar heel af en toe). En echt racen als ik rijd, nee, dat doet hij alleen als ik het zelf wil *LOL*


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Malenka, sterregoud, tienus63 en 33 bezoekers