Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
lageveld schreef:Wat is hier mis mee dan ? Afgieten (vocht even bewaren), stampen, eventueel weer wat vocht toevoegen en op smaak maken. Lijkt me niet zo raar de de boel gaat kleuren van de worteltjes .. of het nu wel of niet uit de diepvries komt lijkt me niet zoveel uit te maken. Vraag me af of je het ook geproefd hebt
iwayalover schreef:ha!!!!
ik heb net toch de hutspot gemaakt ( mam kwam later thuis!) was de eerste keer dat ik dat maakte maar het was heerlijk. het was ook helmaal nie bruin toen het gekookt was.
ik heb gewoon de aardappelen, wortels en ui samen gekookt en daarna gestampt en kaas en zout erdoor! heerlijk was het moet ik zeggen! en dat voor mijn eerste keer
Jurga schreef:*onsmakelijk verhaal*
Ik heb het eens uitgek*tst, daarna ben ik er nooit meer dol op geweest . Dan is het ECHT hutspot...