liefste paard, hoe zit het met de draakjes

Moderators: Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance, RianneH

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Erika
Berichten: 56
Geregistreerd: 17-01-01
Woonplaats: utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-01-01 09:15

Hieronder ging het over het liefste paard. Nou die van mij hoort daar even niet bij hoor. Gisterenmiddag ging ik naar het bos, maar meneer dacht daar heel anders over. Hij is me toch aan het staken gegaan, hij vertikte het verder te gaan. Uiteindelijk na veel gevecht, gebok en boosdoenderij ben ik in het bos gekomen maar vraag niet hoe. Toen was het gelukkig over. Die aanvallen heeft hij wel eens vaker hoor maar je wordt er zo moe van (en hij ook, hij was na 3 km al zeiknat). Maar goed waarschijnlijk krijgt hij weer teveel praatjes omdat er te weinig met hem wordt gedaan. Sneeuw en ijs verhinderen mij te rijden. Ik kan alleen maar buiten (ik heb wel een buitenbak hoor) rijden en in dit soort periodes is dat wel errrug lastig. Maar affijn, na 2,5 uur lopen met hem werd hij wat schaapachtiger en deed wat minder debiel. Hij wil dan zo hard lopen (stappen??? wat is dat) dat hij gewoon over zijn eigen benen struikelt ... helder licht hoor dat manneke. Dus als iemand de gouden tip voor staken weet .... ik hou me warm aanbevolen.


Heike
Mede-oprichtster

Berichten: 17803
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Gemert

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-01-01 10:23

haha ik mag natuurlijk niet lachen maar ik zie jullie al door het bos gaan.

Hele boze Erike met een hele ontdeugende Derby. Tja en wat doe je eraan. Gewoon stug volhouden. Ik denk dat je het prima hebt opgelost.

Als ie echt niet vooruit wil kan een pasje opzij en dan vooruit nog wel eens helpen. Zit er alvast beweging in.

Enne niet boos worden. Je moet hem gewoon gaan uitlachen!

_________________
"Be wary of the horse with a sense of humour."

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Heike op 2001-01-24 10:59 ]</font>

jantina

Berichten: 12359
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-01-01 13:04

Hahaha, ik lach je niet uit hoor! Ik weet namelijk heel goed hoe dat gaat. Isolda heeft dat ook heeeel veel gedaan. In haar jongere jaren dan, nu is het een klein beetje over.
Oh nee, een enge grasspriet!!!! AARGGHH, ik durf niet echt niet meer verder. Met als gevolg dat ze helemaal over de rooie raakte ende enige manier voor mij was, er af te stappen en haar aan de hand mee te nemen.
Had ze natuurlijk snel in de gaten, dus daarna maar volgehouden. Das toch het beste bleek.
Soms stond ik wel een half uur voor iets. Het was niet iets engs, ze deed alsof. Omdraaien, bokken, slaan en steigeren, het hoorde er allemaal bij. 180 graden draaien in 1 sec. etc.
Ik denk dat je gewoon vol moet houden en niet boos worden, zoals Heike ook al zei. Dan keren ze zich tegen jouw en dan is het helemaal mis!!

Isolda is er gewoon overheen gegroeid ofzo en is nu een echte schat. Soms dan... Knipoog

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-01-01 13:56

stakers, volgens mij is daar geen remedie voor. Hercules doet het ook, gewoon om niks, gaat niet verder. En dan komen Joop of Volle en dan eheft hij toch een haast om erlangs te komen. Misschien met z'n tweeen rijden, zodra hij staakt dat andere paard erlangs laten racen (wel hard, anders denktie, oh die stopt na een meter wel weer). Tenzij het niet in je mogelijkheden ligt... Hercules heeft nog een onhebbelijkheid, die springt opzij, mijn vader is er al vrij vaak afgekukeld, en dan lopen de andere 2 dus altijd heel erg schaapachtig erachteraan...

Ik ken dat drakerige wel hoor, dat ze NIET willen wat jij wil... Jopie is heel vervelend, maar op stal gelukkig echt vreselijk lief... Volle ook en Hercules maakt ook daar een uitzondering, maar die is met al het weer eigenlijk wel handelbaar... Gelukkig..

suc6
Laudie

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes

LadyMadonna

Berichten: 58766
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-01-01 14:49

nou, die van mij is een schat hoor, echt waar, maar soms.......
dan echt grrrrrrrrrr
vooral als ze weereens aan de verkeerde kant van het draadje staat, of de waterbak heeft omgegooid, of een beetje TE vrolijk is, en er geen erg in heeft dat ik ook in de wei sta (dan loopt ze me dus gewoon omver) Of als ze geen zin heeft in trainen, of, tja, zo kan ik oneindig door gaan. Maar verder is ze een schat hoor <LOL>


Marjolein

Berichten: 11331
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-01-01 18:20

hoi
nu we t over draakjes hebben wil ik ook wel Jermy noemen. Op stal is ie zo'n beetje de grootste chagerijn die er is, grootste hobby is dan ook kleine meisjes in dt hoofdje bijten. of tijdens de les zn kop opzij trekken en een ander paard lekker in zn kont te bijten. Maar ja als je dat weg denkt is ook wel een enorm schatje. Hij is alleen niet zo sociaal, maar hij is wel overinteligent en als ie eenmaal weet dat je niets doet kan je heerlijk met m knuffen.

Kleine muisjes hebben kleine wensjes
Beschuitjes met gestampte mensjes

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-01-01 19:06

Joop is een solitair. Als we in het bos reden dan zaten hij en Herc constant te bekvechten... Sjonge... Maar goed, Voltrack doet Lollipop. Of tewel, hij bijt en likt de hele tijd aan de kont voor hem. En natuurlijk gebruikt hij de kont van de ander als kussen om lekker tegen op te botsen alssie zelf niet wil remmen. Jopie loopt het liefste voorop, en dan wel zo dat de anderen pas op een paar honderd meter volgen. Als dat zo is, dan is ook alles goed meteen...

Laudine

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes

Tender
Berichten: 2359
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-01-01 09:33

die van mij is soms een hele grote bruine gifkikker! Maar dat geeft toch niet? Het is wel MIJN LIEVE grote bruine gifkikker! En dan maken we het wel weer goed samen! Staken heb ik weinig ervaring mee, maar zoals je het omschrijft heb je het goed aangepakt hoor! MIsschien net wat Heike zegt: je moet je niet boos maken, maar erom lachen! veel plezier samen!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Reneee, AhrefsBot, Annika__, bente_sat, Loe_Loe, Manon_Harry, mooney, Sheehan, Vagabondo en 21 bezoekers