Ja ik wil hier echt weg....

Moderators: Sica, C_arola, Neonlight, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-03-01 23:09

Ik ben even benieuwd wat jullie hier nu van vinden. Trek ik me alles te erg aan of...?

Sommige weten misschien dat ik terug wil richting Breukelen omdat (o.a.) ik me niet meer zo welkom voel op stal. Hoewel eigenlijk iedereen ontzettend aardig is, wordt ik regelmatig gekleineerd door de eigenaar. Dan zit ik weer een hele dag daarover in en te piekeren en ik word er heel verdrietig van. Maar mijn vriendin daar op stal doet nu dus ook al zo raar. Zoals vandaag: ik had Jur opgezadeld en ging rijden. Zij was al op een paard aan het rijden in de binnenbak. Ik wilde eigenlijk in de buitenbak want het was lekker weer. Dus ik liep aan de hand met Jur naar de buitenbak (dan kom je voorbij de binnenbak zeg maar) en daar aangekoomen zag ik dat de bak weer niet goed te rijden was. Zwaar, gaten erin etc (wordt totaal niet onderhouden). En aangezien dat niet zo goed voor Jur haar benen is, besloot ik naar binnen te gaan .Dus ik weer terug, naar de binnenbak. Daar aangekomen wilde ik de deur openen en die vriendin reageerde opeens heel geirriteerd: Ja, het is erin of eruit hoor! Ik zei: wat bedoel je, ik kom hier nu voor het eerst! Verward Zegt ze zoiets van: ja en dat gestap alsmaar, ik probeer te trainen en het paard wordt alsmaar afgeleid, ik word er doodziek van! Dus ik uitleggen van: jamaar ik wilde even kijken hoe de buitenbak is en...blablabla. Reageert ze heel bot van: nou fijn voor je (of zoiets).

Nou ja zeg...en ik doe dat toch niet om te zieken ofzo?? Ik begreep deze reactie dus echt niet, het enige wat dat paard doet is zijn hoofd omhoog om te kijken wie er aan komt. Bovendien, als je op wedstrijd bent, zijn er toch misschien ook mensen buiten bezig ofzo? Ik snap best wel dat het irritant is als je aan het rijden bent en je paard is snel afgeleid, als er mensen voor de bak heen en weer stappen (doe ik ook wel eens, maar vooral als er niemand rijdt), maar dit deed ik helemaal niet. Nou ja, en zo gaat het dus sinds ik met Jur niet meer in de sport ben, nu ze 'niet goed genoeg meer is'. Maar zoiets verwacht je toch niet van een vriendin, ik zou in elk geval nooit zoiets zeggen. Ligt dit nu aan mij ofzo?

Gisteren had ik dus ook zo'n voorval met een man op stal. Ik liep de bak in met Jur (het was 9 uur geweest en moest snel rijden omdat we om 10 weg moeten zijn) en doordat ik zo snel had opgezadeld, was ik mijn peeskappen vergeten om te doen (gebeurt me normaal nooit). Dus ik weer terug en ik deed de deur open, zegt ie: ja het is altijd erin en eruit met jou! Hij zei dat dus verwijtend. Dus ik verbaasd. Zegt ie: ja jij haalt je paard wel 5 keer per dag uit de box. Nou dat doe ik helemaal niet, maar al deed ik dat wel...is dat zo erg dan? Ik begrijp niet waarom ze zo tegen me doen. Eerder beschuldigde hij me ervan dat ik daar de hele dag rond hang (dat doet hij zelf dus maar goed). Maar ik werk en moet daarna nog 3 paarden doen. Ik maak wel eens een praatje met iemand, maar als dat al niet meer mag. Ik voel me elke keer zo verdrietig hierdoor. Ik wil gewoon weg, maar dan moet ik Frulana misschien opgeven omdat ik dan verder weg woon...

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl


Heike
Mede-oprichtster

Berichten: 17804
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Gemert

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-03-01 23:15

Tje ik begrijp je heel goed en ik zou ook een ander plekje zoeken. Een waaar je je wel lekker voelt en met een blij gevoel thuiskomt. het is heel jammer dat je daar een ander paard voor moet opgeven maar je moet nu aan jezelf denken.

Wat is er heerlijk om dadelijk 's avonds lekker te rijden en de zorgen los te laten in plaats van zorgen erbij krijgen.

Paardentweet: Zag laatst een meisje onderweg naar haar paard met kogelvrijvest aan.
Dat paardrijden is ook niet meer wat het geweest is..
[IM] Julius....16 jaar alweer...

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-03-01 23:20

Ja inderdaad! Vroeger ging ik blij en ontspannen weg bij mijn paard, nu word ik er alleen maar gestressed van (niet van de paarden maar de stal). Ik begrijp echt niet waarom mensen zo kunnen doen. Nou ja, misschien ligt het wel aan mij ofzo.

Misschien eerst maar eens een stal in de omgeving gaan zoeken, maar het liefst wil ik naar Breukelen terug verhuizen en daar een huis, stal en werk vinden. Moeilijk...

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

Heike
Mede-oprichtster

Berichten: 17804
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Gemert

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-03-01 23:26

Tja kan alleen zeggen volg je gevoel. Het is jou leven en er is niemand die zo goed voor je kan zorgen als jijzelf. Dus doe dat dan ook.

Je wilt graag maar twijfelt omdat je dan opnieuw moet beginnen met veel dingen. Zie het als uitdaging en probeer het. Ik heb je er al eerder over horen praten dus het is niet een ingeving ofzo.

Moet eens beter naar mezelf luisteren ofzo. Maar jaag je dromen achterna! En dat is soms zooo moeilijk..

Paardentweet: Zag laatst een meisje onderweg naar haar paard met kogelvrijvest aan.
Dat paardrijden is ook niet meer wat het geweest is..
[IM] Julius....16 jaar alweer...

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-01 00:02

inpakken je paarden en weg wezen. Dat gevoel herken ik heeeeeeeeeeel erg.
2 paarden in de buurt van purmerend. De stal van Phia is niet zo ver, maar zij staat vol. Het is voor razinda misschien nog het ideaalst, heerlijk rustig en weiland.
Anders moet je toch eens John en Angeline Maarse bellen in Midden Beemster, nu is dat lastig want ze wonen naast de Beemsterruiters en ivm rhino is dat niet slim nu.
Bij John en Angeline lopen ook wel 'typjes' rond maar zij zelf zijn meer dan prima.
maar deze verrotte sfeer moet je uit, heel simpel.
Mocht je in Oostzaan terecht komen: niet doen! beiden stallen niet, ookal kun je er naar buiten en zijn er wedstrijden. want dan krijg je hetzelfde gesodemieter.
Bij ons zijn er ook stallen vrij, maar dat is vanaf purmerend wel 30 minuten. langs het kanaal misschien sneller.Als je daar de ring op gaat ben je er in een kwartier.

jacqueline

Berichten: 5549
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-01 08:02

Jeetje he......gauw ergens anders heen gaan, want straks ga je nog met buikpijn naar je stal toe.......en het is toch voor je plezier en niet om gekleineert te worden!!!
En al rijd er al iemand in die bak....dan nog heb jij allle recht om OOK in die bak te rijden......jij betaald toch ook!!!!!
Wat een vriendin zeg.......ik zou eens ff aan haar vragen wat haar dwars zit!!!
Ik hoop voor je dat je snel een andere GEZELLIGE stal vind met leuke mensen.....die elkaar bijstaan en elkaar niet afzeiken.

sucses!!!
Jacqueline

UrbanL

Berichten: 14584
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-01 08:57

Snel inpakken hoor. Kom maar lekker richting Utrecht er zijn hier genoeg leuke stallen waar je met plezier kan staan. En ook nog goede buitenbakken????

Schijnbaar is erg achter je rug om allerlei rara dingen gezegt wat niet waar is. Erg flauw dat ze dan zo doen. Vraag het een keer als jeze alleen hebt.

Gr Pris

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-01 09:13

* Wat betreft je "vriendin": als zij de aandacht van dat paard al niet vast kan houden doordat er een ander paard langsstapt, dan mag ze wel eens leren rijden.
* Wat betreft die man: was het maar waar dat je paard 5x per dag z'n hok uit kon, zou fantastisch zijn!

Wat een stelletje zeurpieten daar zeg, snel wegwezen! Jammer dat je niet dichter in de buurt woont, bij ons is de bak wel goed onderhouden en gaan we wel leuk met elkaar om....
Groetjes en hou je taai, Sonja.


Mirkim

Berichten: 6142
Geregistreerd: 01-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-01 09:19

jura, wat betreft je vriendin. Ik reageerde ook wel eens bits als ik lekker aan het rijden was, en mensen met hun paarden langsliepen. Dan gaat het al niet lekker, en willen ze een gesprek met mij aangaan.
Wat ik hiermee wil zeggen, misschien gedoelde je vriendin het helemaal niet.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-01 09:19

Wegwezen!
Succes met het vinden van een andere stal want dit lijkt me niks en ligt niet aan jou!

Suus

Berichten: 1692
Geregistreerd: 13-03-01
Woonplaats: Stein

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-01 09:51

Mmm, lijkt me niet echt een prettige situatie. Maar om je nu te laten wegjagen daar... Die reactie van die zgn. vriendin is niet echt reeel he. Kusje Ik ken dat gevoel trouwens ook. Maar ik denk dat ik weet waar dat aan ligt. Dat is bij elke manege zo hoor. Als je naar een andere manege gaat hiervoor kom je waarschijnlijk hetzelfde probleem tegen. Als je zelf aan het rijden bent en het wil niet helemaal lukken zoals je dat graag zou willen, dan ben je al snel geirriteerd. Als je dan net op het verkeerde moment iemand stoort, bijv. een figuur doet waardoor jij je figuur niet kan afmaken, (of in jouw geval net de bak inwilt...) dan komt dat meestal net op het verkeerde moment. De gebeurtenis op zich is dan geen reden om zo te reageren, maar doordat je met andere dingen bezig bent gebeurt dat dan toch. Tenminste, ik zie dat vaak gebeuren, ook bij ons in de les. Wij rijden allemaal onze eigen figuren. Dan kan het wel eens voorkomen dat er botsingen onstaan. Die reacties dan soms... Scheve mond\ Maar na de les is altijd weer alles normaal. Dat is eigenlijk zo vreemd. Iedereen kan goed met elkaar overweg, maar zodra je in de bak bent voel je toch soms een wat vijandige sfeer tussen verschillende personen. Vreemd he.

Ik zou me in ieder geval hier niet te veel van aantrekken, en je vooral niet weg laten jagen als het je daar verder goed bevalt. Als je toch al wegwilde, dan is het misschien toch een goed idee om dit zo snel mogelijk te doen.

R.I.P. allerliefste Tonkie... 1987-2009

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-01 10:02

Toch lijkt me de sfeer bij Jura op stal een stuk onaangenamer dan bij ons. Tuurlijk zijn er altijd mensen waar je het minder mee kan vinden maar bij ons staan er zoveel dat je wel een beetje een keus kan maken met wie je om gaat. Ik weet niet hoe het in jullie stallenblok gaat omdat ik daar bijna nooit kom. Ik heb op stal weinig last van commentaar maar aan onze kant staan veel meer pony's en bij jou veel meer paarden (ik bedoel die kinderen komen meestal overdag terwijl jullie daar vaak met veel volwassenene zijn)(okee, sommige tieners kan ik wel eens afschieten die daar lopen te puberen).
Bij ons voel je inderdaad wel af en toe een vijandige sfeer onstaan in de bak maar jemig, we zijn ook wel met erg veel in de bak dus dat is niet altijd makkelijk en sommige mensen hebben daar meer moeite mee dan anderen. Het ene paard is ook moeilijker te sturen dan andere. Gisteren zat ik met Thinker ook regelmatig bijna tegen iemand op terwijl ik Pablo veel makkelijker op tijd een andere kant op kan sturen.
Maar met Pablo zit ik bij het uitstappen vaak half te slapen zodat ik het niet door heb als er iemand juist nog even de middendraf wil oefenen, je kent het wel.
Ik denk dat Jura alles goed tegen elkaar moet afwegen en dan een beslissing nemen, wat niet makkelijk is natuurlijk.

Suus

Berichten: 1692
Geregistreerd: 13-03-01
Woonplaats: Stein

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-01 10:21

Hoi Katrien. Ja, de sfeer bij Jura lijkt me helemaal niks. Zou ik niet leuk vinden, vooral omdat je toch wel veel tijd doorbrengt op de manege als je een eigen paard hebt. Dan is het ook belangrijk om leuk met elkaar te kunnen omgaan.

Aan onze kant heerst altijd een hele gezellige sfeer. Ik kom nooit aan jullie kant. Stom is dat he. Dat komt gewoon doordat je daar eigenlijk niks te zoeken hebt. 's Zomers kom ik er af en toe. Vroeger kwam ik er vaker, maar ik ben al maanden niet meer in die stallen geweest. Wel kom ik elke zondag bij de manegepaarden onder de poort. Die voer ik dan altijd alle wortelen die ik over heb. Hebben die ook iets extra's. Zij kunnen het het hardst gebruiken. Maar verder dan de poort kom ik dan ook niet.

Ik heb nooit problemen met iemand in de stal. Als ik al eens een aanvaring heb, dan is het alleen in de les, maar dat komt inderdaad doordat het zo druk is. Ik vind het bij ons gewoon supergezellig. Iedereen kent iedereen en iedereen praat ook met iedereen. Zo ervaar ik dat ook. Maar toch zijn er mensen die niet met verschillende personen overweg kunnen. Natuurlijk wordt er ook geroddeld. Die roddelt over die enz. Maar ja, dat is normaal denk ik.

Bij ons staan inderdaad bijna alleen maar volwassenen. Ik vind het altijd leuk in de stal. Laatst was ik op de manege in Beek. Pfoe, daar zou ik niet willen zitten. De ene wil nog een sjieker paard dan de ander en de ene heeft een nog duurder zadel dan de ander etc. etc. Lijkt me niks gezelligs aan. Wij mogen dan wel een oude kantine en zo hebben, maar het is er wel gezellig! *LOL*

sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-01 10:59

jura:wegwezen daar!ik voelde me net zo op mijn vorige stal,helemaal niet welkom en als ik een vraag had dan zat ik me er al druk over te maken of ze dat niet weer vervelend zouden vinden.ik had tink daar niet meer met een gerust hart staan.dus ik ben weggegaan.en dat is het beste wat ik heb gedaan!want niet alleen Ik voelde me daar niet thuis en onwelkom,achteraf gezien mijn pony ook niet!ze was daar heel agressief geworden en gesloten.en op de dag dat ik haar naar de nieuwe stal bracht voelde ze zich gelijk thuis,en ze is weer helemaal de oude geworden!en ik ben erg veel gelukkiger.doen hoor jura!zeker weten!

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-03-01 11:04

Hartstikke bedankt voor de lieve reacties!

Allereerst: die 'vriendin' (en ik beschouwde haar echt als een hele goede vriendin) doet zo sinds Jur niet meer de sport in mag (advies van de kliniek, in januari dit jaar), dat geeft wel te denken he? Op mijn stal zijn ze erg prestatie gericht en zolang je zelf in dat straatje past is er niets aan de hand, maar zodra je 'anders' bent hoor je er niet meer tussen. Een paar weken geleden viel ze me ook plotseling aan over dat ze het belachelijk vindt dat mensen hun paarden tot de dood bij zich houden omdat het helemaal niet leuk is om je paard te zien aftakelen. Ik reageerde een beetje verbaasd van: ja maar iemand moet dat toch doen, en het ouder worden en ook dood gaan hoort er toch ook bij? Als mensen daar geen zin in hebben en hun paard voor die tijd weg doen, moeten zij dat zelf weten, maar dit is gewoon mijn mening; mijn paard mag bij mij oud worden. En toen reageerde ze weer heel kwaad, alsof ik gek was en ze werd heel fel tegen me. En nu gisteren dit weer. Ik zit er echt heel erg mee, maar het is me wel duidelijk. Ze was waarschijnlijk nog heel lang 'een hele goede vriendin' gebleven als ik Jur en Razinda weg zou doen en een heel goed dressuurpaard terug zou kopen (heeft ze het weleens over gehad, of ik dat niet beter kon doen).

En Kimmy, ik begrijp precies wat je bedoelt, als mijn paard niet goed gaat, kan ik ook behoorlijk chagrijnig worden, maar ik zou nooit zo'n rotopmerking maken en zeker niet tegen een vriendin. Als ik nou de hele tijd aan het heen en weer stappen was, kan ik het me helemaal voorstellen, maar ik kwam gewoon aanlopen! Ik had eigenlijk willen omdraaien en weg willen gaan, maar ja dan wordt mijn paard er de dupe van, dus ik ben toch gaan rijden, achterin de bak op een klein voltetje tot zij weg was. Maar het ergste vind ik nog: ik weet 100% zeker dat zij nooit zo'n reactie zou geven tegen wie dan ook op stal. Misschien ben ik gewoon een makkelijk persoon om banketstaaf tegen te doen, ik weet het niet.

Ik sta niet op een manege, maar op een prive / pension stal met maar 10 pensionmensen die bijna allemaal volwassen zijn en de sfeer is meestal heel goed. Als er veel 'pubers' op een stal zijn, dan weet ik ook wel dat er veel geroddeld wordt enzo, maar dat valt bij ons enorm mee.

Lovely, waar is die stal dan van jou? Je kan me ook mailen als je dat hier niet neer wil zetten. Ik zit namelijk te twijfelen, of eerst de paarden ergens anders neerzetten in de omgeving, of ze meteen in de omgeving van Breukelen neerzetten en een tijdje heen en weer rijden tot ik daar zelf ook een huisje heb. Ik mag bij vrienden op op hun zolder wonen en bij mijn ouders ben ik ook welkom, maar ik wil liever een plekje voor mezelf. Erg moeilijk dus. Maar dat ik weg ga, dat staat voor mij vast. Die stal heeft me weinig goeds gebracht en iedereen zegt dat sinds ik daar sta en woon, dat ik alleen maar onzekerder en ongelukkiger ben geworden. Kortom: het is tijd voor verandering voordat ik hier niet meer uit kom...

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

UrbanL

Berichten: 14584
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-01 11:31

Nou vervelend allemaal ik hoop dat je snel gaat verhuizen. Wel tof dat die vrienden hun zolder aanbieden. Dan heb je in iedergeval een dak boven je hoofd. De paarden en je geluk is het allerbelangrijkst op de moment de rest komt wel (een huis).

Maar mocht in de problemen komen ik sta in Houten en ik wil je best helpen en zo zullen er vast meer zijn.

Succes.

Gr Pris

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-01 12:05

Hoi Jura, snel je spullen pakken en wegwezen daar. Paardrijden doe je voor je lol en als je daar stress om hebt omdat je stalgenoten banketstaaf doen, zou ik lekker iets anders zoeken waar je je wel thuisvoelt.
Dat je vriendin zo naar doet omdat je langs de bak komt gelopen met je paard zegt meer over haar rijkunst dan over jouw gewandel hoor. Bij ons op stal heb je aan de korte zijde van de grote rijhal ook een breed pad dat aan het ene uiteinde uitkomt op de kantine en aan de andere zijde op de stallen. In het midden van het brede pad heb je toegang tot de kleine of de grote rijhal. Als er weer kinderen langskomen rennen Boos! krijgen ze van mij echt een grote mond <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif">. Rennen mag ookniet want ze trainen er ook met jonge hengsten onder het zadel. Maar iedereen komt die gang door gewandeld en als je je paard niet onder controle hebt, blijf je maar achterin de bak rijden.
Bij ons op stal staan een aantal ruiters die prof in de sport bezig zijn. Die mensen zijn heel prestatiegericht bezig. Daar kan ik als oprechte amateur niet bij in de schaduw staan. Maar iedereen kan super met elkaar overweg en we drinken vaak samen koffie en er is heus geen spraken van rivaliteit of afgunst. Laatst zijn we nog met een hele groep van stal uit geweest om lekkerte swingen in de disco Party!!.
Dus als ze bij jou op stal zo hangen aan die prestaties en op jou neerkijken omdat je niet meer actief bent in de sport, dan zijn die mensen maar zielig en bekrompen.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-01 12:14

ik heb je een prive bericht gestuurd, ik hoop dat je weet hoe dat werkt.

Nimber

Berichten: 26547
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-01 13:37

Ik zou er ook snel wegwezen hoor je rijd paard voor je plezier!
verder niets aan de rest toe te voegen!

http://www.kimtelgen.nl
Cranio sacraal therapeut en instructrice

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-01 18:03

wat een vreselijke afgunst zeg... Al rijd je met een tractor naar het Z, dat is toch jouw keuze en dus ook probleem? En als die tractor niet meer gaat, moet je het toch helemaal zelf weten? En dan is Jur nog niet eens een tractor!
Voltrack is ook snel afgeleid, en doet heel erg raar af en toe, maar als er mesnen om de bak heen lopen probeer ik hem juist te rijden, alssie dan schrikt reageer ik vooral op mezelf nogal bitchy..

Laui

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes

sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-01 22:19

najahhh wat een rare opvattingen heeft die vriendin van jou!ik begin juist aan een paardje zodat ie altijd bij mij kan blijven!anders moet je geen eigen paard nemen hoor,als je dat niet wilt.(das mijn mening)gelukkig valt het op ons pension wel mee met de prestatie gerichtheid.ik ben de enige van de 15 mensen met een kleine pony9de rest heeft een paard)maar ze vinden mijn kleintje juist altijd heel leuk en lief en grappig,die kleine voetjes enzo,dat ik anders ben dan de anderen dat geeft juist helemaal niet.sommigen die blijven ook even kijken als ik tink losgooi in de bak,want dan gaat ze eerst heel lang rollen en daarna rondknoerten in de bak,dat vinden sommigen zo grappig dat ze er voor blijven wachten!ach ja,ik heb een grappige pony Schijnheilignee ff sereneus,je moet weg daar,als jij jezelf niet mag zijn en je paarden zijn volgens hun niet goed genoeg,dan kan je beter een stal zoeken waar de mensen niet vooroordelen!succes met het zoeken hoor!

soms is het beter om te zwijgen

Rena
Berichten: 203
Geregistreerd: 12-02-01
Woonplaats: loosdrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-03-01 20:56

Wat is er toch een afgunst en bemoeizucht in de paardenwereld.
Op iedere stal is wat en wel iemand die je minder aardig vindt en die jouw niet leuk vinden. Maar als het zo erg wordt dat je bijna chagerijnig komt en dat je dito weggat en in je prive daar ook al door veranderd. Meis dan moet je echt iets anders gaan zoeken.
Bij ons in Loosdrecht is een Stal, Stal Doets) voor de kenners. Een zeer goede bak, half nederland zou jaloers zijn. Je betaald 160,- piek voor een stal en de hooi en stro neem je van de man af. Je hebt hiervoor eigen vakken. En je voer moet je zelf kopen. Je paard kan lekker naar buiten. Je kan het bos in. En als je een keer niet kan dan loopt er daar een meisje rond, wat leuk kan rijden, en dat voor een aantal mensen doet. Dus misschien is dit eenz etje in de voor jouw gevoel goede richting. Veel succes met besluit!!!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: aisie, Amazonbot, Fenders, Jet_33 en 37 bezoekers