Boktbeque Soest

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

 
 
Yor
Berichten: 1404
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Ik ben een rasechte Leuther...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-08-01 19:07

hier komt een kort verslag van het weekend:

het was ech ontzettend leuk!maar ook ONTZETTEND vermoeiend, en ik zit nu echt te Gaaaap achter mn pc maar

het weer zat ontzettend mee en de BBQ is dus echt wel geslaagd!

jeetje d'r is echt zoooveeel te vertellen maargoed ik weet niet wat ik allemaal wel en niet mag vertellen ( Schijnheilig Bart... Lips are sealed ....Maartje(Jura) Knipoog )
dus ik ga er maar vanuit dat de rest wel aan zal vullen op dit berichtje Lachen

ik wil nog wel ff iedereen die er was bedanken want ik vond het echt heel gezellig!! en vooral Sjuimpje (suzanne) voor de gastvrijheid enz enz Lachen

ennuh jullie vullen dit bericht dus aan he?

"Some memories are best forgotten"


Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 19:16

Aha, hier is nog een ernstig vermoeide bokker, dat krijg je ervan als je snachts om 6 uur eens een keertje thuis bent.
De bokkers die zijn blijven slapen kunnen vast hele verhalen vertellen (Bart en Maartje????)

Het was heel erg gezellig en het was heel erg leuk om eens zoveel bokkers bij elkaar te ontmoeten. Plus nog een aantal van hun paarden.
Iedereen heel erg bedankt voor de gezelligheid, het was echt heel leuk. Gelukkig was het weer heel erg boktbeque-gezind en koelde het pas heel laat af waardoor het feest binnen verder ging en wat er verder gebeurde (???????) dat is een ander verhaal en zal door iemand anders verteld moeten worden. Wie lag er met wie onder een dekbed....?

Volgende keer neem ik misschien ook wel een slaapzak mee.

Roel
Berichten: 653
Geregistreerd: 28-02-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 19:27

Hi hi, ik was er ook.. Veel lol gehad dat wel en het was door Prisca en Sjuimpje prima en goed voorbereid. Ik ben alleen maar op de Boktbeque geweest aangezien ik geen paard kon regelen om mee het bos in gaan. Anders had ik het graag gedaan. Misschien volgende keer wel??
het was leuk om een aantal mensen van Bokt bij elkaar te hebben, alleen niet onthouden wie wie was... Zucht, was wel lastig ff..
Maar inderdaad wel leuk om de paarden te zien, van Sjuimpje en Jura!


Suzanne en Prisca bedankt voor alles en de gezelligheid!!!

Hoe meer je MENSEN leert kennen, des te meer ga je van je PAARDEN houden.
voor foto's: http://www.yourmomentfotografie.nl

Maatje02

Berichten: 1175
Geregistreerd: 18-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 19:45

leuk! Klinkt erg gezwellig allemaal, ben nu wel een beetje benieuwd naar die slaap-verhalen hoor Verward
Alleen een beetje jammer dat dit wat 'onderling'
( zo leek het) geregeld was. Ik las 't hier pas een dag of 2 voor dato, en er waren meerderen die van niets wisten ( en dus ook niet gingen).
Misschien was deze bbq voor een select gezelschap, prima natuurlijk, kan me goed voorstellen tenminste, maar dan kan het beter helemaal 'in stilte' worden geregeld..?
Ik heb 1 topic gezien heirover, ook van erg laat voor de datum..? of heb ik heel veel grootse aankondigingen gemist Verward
Ach, volgende keer beter!
Nou nog ff de wilde verhalen van de overnachting en ik ben weer helemaal op de hoogte *LOL*

Roel
Berichten: 653
Geregistreerd: 28-02-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 20:11

Poos geleden hebben hier wel degelijk al een en ander over op bokt gestaan. Maar weinig mensen hebben gereageerd behalve de vaste bokkers...

Hoe meer je MENSEN leert kennen, des te meer ga je van je PAARDEN houden.
voor foto's: http://www.yourmomentfotografie.nl

ikke

Berichten: 37457
Geregistreerd: 06-03-01
Woonplaats: next to nowhere

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 20:19

Slapen Slapen Slapen? wat is dat? Oh ja, dat schijn je 's nachts te kunnen doen als je niets beters te doen hebt. Ikke was er dus ook, geslapen is er ook, maar of dat nou veel is geweest? Ik niet in ieder geval. Dat we met z'n allen zo verslaafd zijn dat we 's nachts om vijf (!!) uur gaan proberen of er iemand is om mee te bokken.....
Het was dus onwijs gezellie, Prisca en Suzanne (sjuimpje) hartstikke bedankt voor de organisatie, als het kan is mijn paardje de volgende keer ook van de partij.

P.S. misschien heb ik al wel een idee voor een volgende keer, jullie horen nog van mij.

akerna

Berichten: 3770
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: apeldoorn!!

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 20:19

ik ben ook een vaste bokker, maar ik heb het niet gezien. (ok mijn computer is ook een hele poos weg geweest voor reparatie) maar ik had aan de ene kant ook wel graag willen komen. misschien de volgende keer dan maar.

liever eigenwijs dan helemaal geen zelfvertrouwen!

Maatje02

Berichten: 1175
Geregistreerd: 18-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 20:48

jaa, ik ga ook voor de volgende keer, heb ook een en ander gemist geloof ik Verward
't is dat ik nog thuis woon ( niet lang meer hoor, bijna werk dus bijna geld dus bijna wegwezen *LOL* ) maar anders had ik hier wel wat willen organiseren
( voor de evt. paarden plek zat), hoewel 't merendeel ver weg woont van hier Verdrietig

sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 21:16

goed jongens mijn verslag:
ik ging dagje op ponykampmet mijn cap op en zweepje in mijn hand ging ik naar de trein.
na sochtends zaterdag eerst yor gered te hebben van de trein(ze wilde een uur eerder gaan Verward dan afgesproken maar dacht toch echt dat ze het zeker wist dat ze die trein moest hebben)hebben we samen met een heerlijk swirl ijs op de goede trein gewacht.we werden door marco(spades )opgehaald en ik heb keurig kaart gelezen en ons op plek van bestemming gebracht Schijnheilig

uiteraard waren er een aantal die ik me weer zo anders had voorgesteld dan ze in het echt waren maar het viel alleen maar mee dus geen rare dingen denken hoor Knipoog
ik kon lekker ouwehoeren met merilyn(en de homo's te paard,met hun dildo op het zadel)en savonds trok mijn eigen energie veld me naar sya.ik weet niet waarom en weet niet hoe het kwam maar er schijnt in ieder geval een heftige verandering daarna te hebben plaats gevonden(he thirz?)ik was blij te kunnen helpen al had ik niet eens door hoe ik daar nou zo door werd aangetrokken,maar ik zag iets in sya en dat heeft geen woord.dat kon ik alleen maar doen.

maar goed,heerlijk ge bbqed(echt lekker jongens)en suus thanks voor alle gastvrijheid!
ik heb best moeten lachen.karin is toch wel de meest verslaafde bokker Schijnheilig gelloof ik van ons allemaal haha.

rieja,zep en lovely waren echt compleet anders dan ik verwachtte,maar gewoon echt gaaf ze ontmoet te hebben.

lovely kan heel bijzonder verwoorden wat er met haar gebeurt als ze het over lab heeft en als ze het over paarden iha heeft.yor en ik konden wel uren naar dr luisteren en ik heb heel hard mijn best gedaan dat ze bleef slapen maar nee het lukte niet. Scheve mond\

daarna heb ik snachts een poging gedaan om mijn debuut als softpornografe te maken maar mijn modellen waren zeer onwillig en na een uur heb ik het opgegeven en ben om 6? uur gaan slapen tot 10 uur.

yor heeft het gepresteerd écht de hele nacht wakker te blijven.

bart is een gewilde man onder de dames Lovers he bart?*blink blink met mijn ogen*behalve bij mij want ik dacht:heej mooi potje vechten,nou zeg hij was niet echt een waardig tegenstander ik won al nog voor we begonnen waren(auwa riep bart elke keer en ik ben niet eens geraakt haha)

maar bart ik vin je nog wel lief hoor Schijnheilig
jij mij alleen nu écht vast niet meer haha

en zondag hebben suus en pris en karin de sterren van de hemel gesprongen met hun prachtige ozep,lavant en leys.jullie hebben paardjes om trots op te zijn hoor!jurita vond ik al lief want ik had haar al eens eerder gezien Lovers leys vond jur ook wel heeeeel lief,oef wat een aansteller zeg haah

ik heb zelfs nog op leys gezeten,stap ,draf en galop op beide handen en ik ben er niet afgevallen(unicum voor mij)en het staat zelfs op de foto om te bewijzen.(whaaaaaaaaaah)

thirza heeft haar mooie sya weer na haar vakantie en ik weet zeker dat jij er komt meisje!sya heeft een sterke wil om te overleven,en met een beetje hulp kom je er helemaal!je was al na een half uur zo'n eind verder met dr !om trots op te zijn hoor!

ehmmmmmmm word ik langdradig neuh joh Party!!

goed terug heeft mayo(die btw errug knap is)ons in utreg afgezet,en toen met uiteraard weer een swirl ijs zijn yor en ik de achterhoek op gaan zoeken.

ik vond het een geweldige bokt orgi ehhh meeting en suus bedankt voor je gastvrijheid en pris bedankt voor je lieve meehelpen met alles Knipoog en ik vond het gewoon echt cool Cool iedereen eens te hebben ontmoet!owja en weet je wat ik thuis in mijn tas vond?guusje!!!!!!!!!!hij wilde met mij mee naar huis,zei ik toch suus!!!!!!

een uitgeputte, overdonderde sanderijn alias sanne alias jacky chan Knipoog

soms is het beter om te zwijgen

Roel
Berichten: 653
Geregistreerd: 28-02-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 21:25

Was inderdaad heel raar om te zien. Sanderijn stond inderdaad ineens op en liep heel langzaam naar Sya toe. Sya liet alles toe. En inderdaad Sanderijn legde het een en ander duidelijk uit... Waar haal je die wijsheid vandaan Sanderijn?
Maar was erg duidelijk en het feit dat Thirza vanaf het begin van Sya al hetzelfde loopt te roepen over het zadel, zadel lag niet goed toch???

Hoe meer je MENSEN leert kennen, des te meer ga je van je PAARDEN houden.
voor foto's: http://www.yourmomentfotografie.nl

sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 21:31

nee roel er was meer dan het zadel.sya heeft net achter haar oren een pijnlijke zenuwbaan die op haar rug een pijnlijke spiergroep veroorzaakt.dit ondekte ik zonder dat ik dus van thirza wist wat sya in engeland heeft meegemaakt en dat thirza een probleem had met rijden met sya.dat vertelde ze mij ná ik dat had ondekt.
en tja wijsheid?ik voelde alleen maar, er zat geen enkele verstandelijk rede aan vast toen ik naar sya liep en dat ondekte.ik verbaasde mijzelf er nogal mee eerlijk gezegd,het gebeurde gewoon(ik wist trouwens niet dat iedereen dat heeft gezien Verward oops)

soms is het beter om te zwijgen

ikke

Berichten: 37457
Geregistreerd: 06-03-01
Woonplaats: next to nowhere

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 21:35

Idd, dat zadel lag niet echt geweldig. Maar ondanks dat zadel heeft Thirza vanmiddag toch heel netjes gereden, dat zal niemand ontkennen. Zoals Sanne ook al schreef, Thir heeft in een half uurtje al weer veel goed gemaakt, vooral zo doorgaan.
Kijk, het is niet moeilijk om iets te vinden in een paard, ik vind bijna altijd wel iets. Het is van belang om in te kunnen zien hoe belangrijk iets is, mensen niet gelijk in paniek laten raken, maar de zaken ook niet verbloemen. Ik vond het toch wel heel leerzaam om aan Sya te voelen, vooral omdat we op verschillende manieren tot dezelfde conclusie kwamen, waarmee ik weer iets van anderen heb geleerd en hopelijk anderen weer iets van mij. Hopelijk krijgen we de kans om later nog eens te voelen om verandering te kunnen constateren.

Mytens_oud

Berichten: 4184
Geregistreerd: 20-03-01
Woonplaats: omgeving Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 21:58

Hmmmmmmmmmm ik heb weer veel gemist......... Verdrietig

Hoofd AMF.
ik heb er 1, een chocolad met wit katertje,
Gizmo !! Mijn icon is zijn vader.

Joleen

Berichten: 4240
Geregistreerd: 27-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 21:59

Ja, ik heb ook heel veel gemist Verdrietig . de volgende keer kom ik ook hoor. Het lijkt me echt supergaaf met jullie allemaal!

Er staat een man op de bus te wachten, valt hij eraf..

Mytens_oud

Berichten: 4184
Geregistreerd: 20-03-01
Woonplaats: omgeving Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 22:00

Ik was 2 dgn te vroeg, wist de dag niet meer precies Haha! Haha! Haha! Haha! Haha!

Hoofd AMF.
ik heb er 1, een chocolad met wit katertje,
Gizmo !! Mijn icon is zijn vader.

Joleen

Berichten: 4240
Geregistreerd: 27-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 22:01

Blond!!! Haha! Haha!

Er staat een man op de bus te wachten, valt hij eraf..

UrbanL

Berichten: 14584
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 22:11

Hee wel blonT he.

Wat en geweldig weekend nou volgende week weer *LOL*

Ik was zo blij dat ik mijn knulletje beneden in een stal stond. Ben heeeel trots op hem geweest tijdens de buitenrit:+:. Er zat een hoop spanning in maar hij was heel braaf.

Tja zondag bah het weekend ging veels te snel om. We hebben lekker in de bak gereden de nodige sprongen gemaakt en Karin ook natuurlijk Lovers.

Hij staat nu weer lekker in zijn eigen stal vermoeid en heeel stoffig morgen krijgt hij lekker een warme douche en is hij weer helemaal tiptop.

Suzanne bedankt voor gatsvrijheid en de volgende keer doen we het weer Lovers.

Ps Kreeg nog een smsje van haar: Snif snif ben nu helemaal remie.

Ga nu maar snel Slapen want mijn ogen vallen helemaal dicht Gaaaap

_________________
Ik ben NIET verslaafd aan bokt helemaal NIET hoor.
afz. Queen of Oneliners

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Prisca op 2001-08-05 23:18 ]</font>

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 22:56

Ik kom dus net thuis en ik ben echt heeeeeeeeeeeeeel moe! Alles draait van moeheid. Maar ja dat is ook niet zo gek als je precies 1 uurtje hebt geslapen Knipoog

Maar goed, ik was er vrijdag als eerste, ik reed natuurlijk weer paleis Soestdijk voorbij, dat je ECHT niet kon missen volgens Suzanne. Daar had ik dus rechtsaf gemoeten. Maar goed, ik miste het dus wel en zo reed ik dus heel Soest door! BlonT!! *LOL*

Toen ik het had gevonden ben ik meegegaan met Suzanne om Leys en Sya te halen. Daarna hebben we met z'n vijven nog een buitenrit gemaakt, en we kwamen in het donker terug. Ik had verwacht dat Jur heel rustig zou zijn en dat ik haar met lang teugeltje kon rijden, maar nee hoor! Ze was heel druk en wilde constant voorop, schrok ook nog eens van alles (zoals levensgevaarlijke strepen op de weg of een bord zomaar midden in het bos, brrr). Toen nog tot 3 uur opgebleven en we moesten om 9 uur weer op. Jur en Leys waren inderdaad helemaal verliefd op elkaar, zoooo schattig! Lovers

Zaterdagmiddag hebben we een lange rit gemaakt van 2,5 / 3 uur. Jur was weer zo druk, maar op zich was dat voor mij wel een goed teken. Daarna begonnen de eerste bokkers binnen te druppelen voor de Boktbeque. Die was ontzettend gezellig en het eten was heerlijk!! Vork Vingers aflikken

Maar goed, 's nacht was het ook erg gezellig en we zijn errug lang opgebleven, eigenlijk de hele nacht. Ik ben om 9 uur 's ochtends nog even in slaap gevallen en Yor is echt de hele nacht wakker gebleven! Helaas gingen Sanderijn haar ambities om softpornofotografe te worden niet helemaal lukken, en kon ze geen goede foto's maken voor haar portfolio! Knipoog Sanderijn is trouwens ook niet zo braaf als ze overkomt op bokt!! *LOL*

Vanmiddag hebben we in de bak gereden en Yor heeft op Jur gereden en ook op Sya en Leys zijn veel wisseltrucs gedaan. Suzanne heeft met haar beide paarden gesprongen en wat kan Ozep springen zeg!! Kwijl

Toen alles opgeruimd, en ik heb zitten twijfelen of ik nog mee ging eten. Toch maar gedaan en nadat we de paarden van Thirza en Prisca hadden weggebracht hebben hebben we pizza etc. gegeten. Vork

Ik vertrok met Jur na 21 uur bij Suzanne vandaan en ik was even na tien uur thuis. Alles uitgepakt, paarden verzorgd en dan is het zo weer 23 uur. Morgen weer om half 7 op en ik ben nu dus BRAK!!! Ben benieuwd of ik morgen mijn bed uit kan komen! *LOL*

Heel erg bedankt allemaal voor het gezellige weekend en natuurlijk vooral Suzanne voor haar gastvrijheid!! Party!!

_________________
Now this is nothing less than perfect in a less than a perfect world
*ilse delange*

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Jura op 2001-08-06 09:02 ]</font>

Roel
Berichten: 653
Geregistreerd: 28-02-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-01 23:02

Ik geloof dat ik het jammer vond dat ik geen paard tot mijn beschikking hebt voor de buitenrit zo de verhalen te horen.... Volgende keer misschien beter... Maar de bbq was erg gezellig, en is er best heel wat vlees op gegaan volgens mij..
Wat kan Bart eten zeg...

Hoe meer je MENSEN leert kennen, des te meer ga je van je PAARDEN houden.
voor foto's: http://www.yourmomentfotografie.nl

BartVB
Eigenaar

Berichten: 41634
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-08-01 00:51

Haha, ik was er ook pas best laat Boos!
Was pas rond een uur of, eeeh, 8 ofzo bij de BBQ, o.a. door een klein foutje van de routeplanner Lachen (best irri als er niet opstaat dat je van de A2 de A27 op moet.. Zucht Knipoog).

Maar was allemaal echt extreem gezellig! Heb een geweldig weekend gehad! Of ja, schijnt dat ik een beetje aan de drukke kant was ofzo Knipoog Had dit weekend ff weinig zin in serieus gedoe en diepe gesprekken (wat redelijk uniek is voor me) maar misschien dat ik dit allemaal iets te ver heb doorgetrokken Knipoog

Maar goed, BBQ was erg goed en eten erg lekker (dank Sjuimpje, Prisca, Moeder van Prisca, Marco en Maarten!!).

Zelfs na mij kwamen er nog wat mensen binnen druppelen, o.a. Lotje (Zep) en Rieja! Erg leuk dat ze er waren, alleen irritant dat ze het alle 2 bizar druk hadden en dus maar echt heeeeeeeeeel eventjes konden blijven Boos! volgende keer blijven ze slapen ofzo hoor! Of ze komen op z'n minst een hele dag.. Lovely kwam ook opdagen! Erg leuke meid, aardiger dan ik haar n.a.v. haar posts op bokt had verwacht }> *LOL*

Maar goed, daarna dus zoals gezegd naar binnen gegaan in het coole huis van Sjuimpje, erg gezellig daar! Hoop gepraat en ge-OH-d, dat ging eigenlijk zo'n beetje door tot 9 uur 's ochtends. Ik heb een poging gedaan een uurtje te slapen maar dat lukte niet echt, Yor en ik zijn dus gezellig heel de nacht opgebleven (achteraf niet zo'n goed plan, ook omdat ik vrijdag weinig geslapen heb Knipoog).

Maar was allemaal erg gezelli dus.. BTW dat bed/softporno en weet ik het wat gebeuren is allemaal ERG overtrokken.. Tsk, paardenvrouwen Knipoog

We zaten 's nachts zo'n beetje met z'n 5en op 1 matras, erg knus dus, Sanderijn heeft mij en Jura toen proberen te verleiden tot het verrichten van onzedelijke handelingen maar dat is haar niet gelukt Knipoog Verder heb ik Jura een rugmassage gegeven ivm RSI enzo maar verder geen heftige sex ofzo.. Tsk.

Maar goed, heb een hooooooooop foto's gemaakt, die ga ik nu ('s nachts) ff uploaden maar het is echt heeeeeeeeel veel dus het duurt wel ff voor dat allemaal via die @(&#@&@( upload van Chello op de server staat. Dat wordt dus morgenvroeg voor die foto's te bekijken zijn (lees morgenmiddag, kans dat ik voor de middag al op ben is klein)..

Heb het idee dat er nog veeeeeeeeeeeel meer te vertellen is maar ik val echt bijna om van de slaap. Typen wordt ook steeds moeilijker en ik moet nog ff bijbokken.


Oh, ik had toevallig m'n laptop bij me en die kwam om een aantal redenen goed van pas Lachen Wat wel errug frapant was, was dat als dat ding aan stond en verbinding had met Internet echt 80% van de mensen om dat ding geplakt zat en dan met z'n tig-en zaten te bokken.. Maar goed, dat wordt ook nog meer dan duidelijk door de foto's Knipoog

Eerst veeeeeeeeeel slaap! Slapen

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een Ozosnelle paashaas" - Loesje

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-08-01 09:11

Citaat:
Op 2001-08-05 23:56, schreef Jura:
Sanderijn is trouwens ook niet zo braaf als ze overkomt op bokt!! *LOL*



Ik ben helemaal geschokt..... *LOL* *LOL* *LOL*

Klinkt als een heeeeeeel gaaf weekeinde ladies....


UrbanL

Berichten: 14584
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-08-01 09:34

Hahaha die Sonja ze komt door die usericontje heeeeel lief en braaf over maar ze is gelukkig lekker ondeugend hihiihi *LOL* .

Het was zeker voor herhaling vatbaar maar eerst even bij Slapen . Ach sommige doen dat dus ook Huilen . YOR, BART, SUZANNE Frusty ene wie nog meer Verward

Leef en Strijd vergeet het einddoel Maak de reis
tem je angst en hou je dromen niet gevangen
adem vrij alles gaat voorbij wat niet geniet dat gaat verloren voor altijd ♥

Leef en strijd - 3JS

Yor
Berichten: 1404
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Ik ben een rasechte Leuther...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-08-01 09:36

nou ik denk maartje wel hoor!! jeeezus die heeft vanaf vrijdag volgens mij suuuper weinig geslapen en die moest ook weer kei vroeg op

ARRRRME Maartje

ennuh bart een beetje druk?? laat dat *beetje* maar weg hor *AARGH*

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: yor op 2001-08-06 10:42 ]</font>

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-08-01 09:48

Jah het was echt veeeeeeeel te vroeg vanmorgen!! Verdrietig

Ik zit hier echt als een zombie achter mijn pc!! Slapen *LOL*

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

Maarten

Berichten: 4185
Geregistreerd: 30-06-01
Woonplaats: Emmen

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-08-01 09:49

zooooooooooo, lekker uitgeslapen!! Was idd ook wel nodig na dit weekend. pff, en dat terwijl ik toch zeker een uurtje of drie geslapen heb in de nacht zaterdag op zondag. Daarvoor nog wel ff op bed gelegen maar er werd nog zoveel gepraat dat ik dacht "if you can't beat them, join them!!". Heb me toen maar weer aangekleed en ben er weer bij gaan zitten (en daar is ook alles mee gezegd, ik zat erbij en keek ernaar Lachen ).

Maar idd, het was een supergezellig weekend en het is erg leuk om nu de mensen 'ns in werkelijkheid te zien en ook weer bekenden te ontmoeten. Achteraf had ik toch wel spijt dat ik m'n Fjord niet mee heb genomen (tja, Pris, dat doen we de volgende keer dan wel!). Ik ben overigens benieuwd of ze dan wat handelbaarder is als ze op vreemd terrein is. Nog een reden dus om haar bij een volgende keer mee te nemen.

De bbq (waar dus het vlees op werd gebbqed) was ook erg goed te bedienen (niet waar Spades!!??), soms had ik alleen de neiging om kattenvlees te grillen Knipoog (hè, Onno!!??). Nee hoor, echt een geintje. De katten waren erg aardig en er is er zelfs één in m'n armen in slaap gevallen en dat vond Mo (vriend van Mayo) ook wel erg interessant dus die begon die kat te aaien. Aangezien Onno nogal klein is leek het net alsof Mo mij zat te aaien volgens sommigen! (NOT!!!!). Het was toch echt de kat hoor. (btw, hoe zit jij op je paard Mo??? Knipoog )

Maar goed, als er nog een keer geboktbqed wordt laat het maar ff weten dan zorgen spades en ik wel dat het vlees gaar wordt!


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 bezoekers