Varekaj schreef:Wij betalen wel graag die €25-€30 voor dat stukje vlees met frieten, op voorwaarde dat het wel een oprecht goed stuk vlees is en incl. saus naar keuze.
Zo hebben we een favo restaurant voor vleesgerechten. Alles komt van koeien van eigen kweek of van een naburige varkensboer. Groenten zijn lokaal en het bedrijf zelf is oorspronkelijk een stokerij voor gin en jenever. Dus ook daar eigen producten. Met als kers op de taart ook heel wat lekkere non-alcoholische alternatieven.
Daar ga je ook niet buiten aan €50/persoon maar dan zit je tonnetje rond én je krijgt gewoon je overschot mee in een doggybag als je dat wil. Sfeer en gezelligheid is altijd 10/10 en perfecte plek ook als er kinderen bij zijn ivm aparte speelhoek.
Is het goedkoop? Nee. Het totaalplaatje klopt echter wel, en daar betalen we graag voor.
Ik kan mijn geld maar 1x uitgeven. Nu alles zoveel duurder wordt bespaar ik dan op kwantiteit maar niet op kwaliteit. En dan wel van het gehele pakket.
Varekaj, dit vind ik een mooie uitleg en sluit met er helemaal bij aan.