Soepblik schreef:Varkenswangen! Enorm onbekend en op de één of andere manier ligt het bij de slager niet standaard in het schap, terwijl het echt het meest malse stukje vlees is wat er is. En als je die goed bereidt... niet normaal.
He die staan er bij mij ook op! eerst lekker roken op de bbq en dan in de dutch oven stoven
Verder wordt het een sharing platter als voorgerecht
Parmaham met gegrilde vijg en blauwe kaas
Gerookte eend met oosterse wortelrolletje
tomaattoastje/carpaccio met mozzarellai
iets met vis
Paddestoelensoep (vers uit de winkel)
Varkenswangetjes uit de Dutch Oven
Pastinaak-aardappelpuree
Geglazeerde wortels
Stoofperen
Espresso Martini Tiramisu
Ik heb er mijn werk mee maar vind het heerlijk!
Edit: voor de drinks beginnen we met bubbels. Er staat ook een alcoholvrije punch op de kast want de meeste gasten zijn niet zo een drinkers/cocktailliefhebbers. Voor de wel alcoholdrinkers ga ik de Gin Tonic uit de allerhande maken denk ik, die matcht ook mooi met de voorgerechten ivm de mandarijn.
Verder blijft de wijnkeuze altijd moeilijk, Mijn schoonvader si van de wijnen maar heeft een heel andere smaak dan de meeste in het gezelschap dus ik wil hem niet vragen. Dus zelf uitzoeken maar ga ik dan voor lokaal of niet etc. Geen dessertwijn in ieder geval want daar houdt niemand van maar wel een rood en een wit selectie