Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73
Exitium schreef:Nee, je hoopte het, ik bevestigde het Laatste tijd ben ik er door omstandigheden wat makkelijker in, maar koken is echt een hobby hier. Probeer ook graag nieuwe dingen uit enzo. Als ik begin volgend jaar verhuisd ben is één van de eerste dingen die ik weer wil maken een grote pan goulash, dat is echt véél te lang geleden
Boras schreef:Ja, karwijzaad en gerookt paprikapoeder doen de truc! En nog een paar laurierblaadjes en zout en peper. Meer heb je niet nodig voor de typerende goulashsmaak
Ik maak goulash volgens dit recept https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R ... paprikamix. Het beste recept wat ik heb. Het doseren van de specerijen doe je altijd naar je eigen smaak. Rustig aan beginnen, meer toevoegen kan altijd nog. Maar het geeft een idee van de verhouding.
Jullie brengen me op een idee, misschien vandaag nog een pan goulash opzetten voor morgen. Past wel bij een guur sinterklaasfeestje
Exitium schreef:Nee, je hoopte het, ik bevestigde het Laatste tijd ben ik er door omstandigheden wat makkelijker in, maar koken is echt een hobby hier. Probeer ook graag nieuwe dingen uit enzo. Als ik begin volgend jaar verhuisd ben is één van de eerste dingen die ik weer wil maken een grote pan goulash, dat is echt véél te lang geleden
Lisette0 schreef:Exitium schreef:Nee, je hoopte het, ik bevestigde het Laatste tijd ben ik er door omstandigheden wat makkelijker in, maar koken is echt een hobby hier. Probeer ook graag nieuwe dingen uit enzo. Als ik begin volgend jaar verhuisd ben is één van de eerste dingen die ik weer wil maken een grote pan goulash, dat is echt véél te lang geleden
Ik schuif aan!
Lekkerrrr!
poes schreef:O goulash. Ik ken dat zo niet. Eens kijken of ik er iets Vega van kan maken
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 bezoekers