Peelbergen: Nederlands volkslied dankzij Logan Fiechter

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
Black Widow

Berichten: 86517
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Peelbergen: Nederlands volkslied dankzij Logan Fiechter

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-10-21 18:35 Tip de Nieuwsredactie

Equnews.nl
Sport

Afbeelding
Logan Fiechter hier met Minerva For Play. Foto: © FEI/Lukasz Kowalski
In de Peelbergen is de laatste dag van de competitie in volle gang. Logan Fiechter zorgde voor een Nederlandse overwinning in de CSI2* 1.40m rubriek, maar ook in de CSI1* Grand Prix stelden onze landgenoten niet teleur.

Fiechter sprong met Sam Vd Tojopehoeve Z onder het zadel naar de overwinning. De combinatie zette in de tweede fase een tijd neer van 26,34 seconden en was daarmee nipt sneller dan Rene Dittmer, die een delegatie Duitsers aanvoerde. Dittmer had met Burlington Riverland (Mylord Carthago) 26,71 seconden nodig om foutlooos rond te springen en eindigde daarmee tweede. Felix Hassman mocht dankzij Sig Black Panther (Kannan) en een tijd van 26,73 seconden het brons mee naar huis nemen.

Franziska Zimmermann en Chacco Fly 3 (Chacco Blue) eindigden vierde, voor de Amerikaanse Schaefer Raposa met Hyacinte (Dakar VDL).

Op één combinatie na kleurde de rest van de top tien volledig oranje dankzij Loewie Joppen met Osiris FZ (Dallas), Teddy van de Rijt met Gino (Echo Van't Spieveld), Kirsten Rikkert met No Fear Vd Tichelrij Z (Numero Uno) en Demi van Grunsven met Hucinta (Namelus R). Zij eindigden respectievelijk zevende, achtste, negende en tiende.

In de CSI1* Grand Prix was de winst voor de Verenigde Staten. In een barrage met 12 combinaties trok Schaefer Raposa aan het langste eind met Hielisa en een tijd van 34,08 seconden. Aisling Mcguinness en Jeremy Sweetnam vertegenwoordigden Ierland in de rest van de top drie. Mcguinness en Kilderrys Joint Venture (Russel) eindigden tweede, Sweetnam en Conan G (Cum Laude 5) derde.

Lars Kersten was met J.Charley (Harley VDL) de hoogst genoteerde Nederlander op de vijfde plaats. Hij moest daarbij de Duitser Patrick Stühlmeyer en Conchacco (Conthargos) voor zich dulden.

Tenslotte eindigde Loewie Joppen met Candy Holiday (Cardento 933) op de achtste plaats. Caroline Devos-Poels en Sensation Dv Z (Scendix) waren terug te vinden op plaats tien.

Klik hier voor alle uitslagen.

Fotoshoot boeken? http://www.marliestrapfotografie.weebly.com
Ik fotografeer ook op wedstrijden en shows! Klik hier!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: lazy, Taucha en 8 bezoekers