Blom Cup wordt alsnog verreden in augustus

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Suikerspinda
Correspondent

Berichten: 6044
Geregistreerd: 22-08-12
Woonplaats: Sabadell

Blom Cup wordt alsnog verreden in augustus

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 19-06-20 22:00

KWPN
Sport
Afbeelding
Foto: Marjo

In verband met de door de overheid gestelde richtlijnen rondom de uitbraak van het coronavirus zijn de KWPN Kampioenschappen dit jaar komen te vervallen. Onderdeel van de KWPN Kampioenschappen zijn de Blom Cup en de Pavo Cup.

De nieuwe data van de Pavo Cup zijn reeds bekend, deze wordt op 16 en 17 oktober verreden. De afgelopen weken is achter de schermen hard gewerkt om ook op korte termijn de Blom Cup te organiseren, aangezien dit kampioenschap voor jonge springpaarden tevens de selectie is voor het WK Jonge Springpaarden dat van 16 tot en met 20 september in Lanaken wordt verreden. Hoewel er gesprekken gaande zijn met de mogelijke accommodatie, vindt het KWPN het belangrijk dat de combinaties zich goed kunnen voorbereiden op deze competitie. Derhalve publiceert het KWPN alvast de data.

De Blom Cup 2020 wordt verreden op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 augustus a.s. Uiteraard wordt deze competitie georganiseerd met inachtneming van de geldende richtlijnen van het RIVM en binnen de gestelde mogelijkheden vanuit de KNHS.