Virtuele bloemetjes: 5 bloemetjes

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
prugelpiet

Berichten: 12562
Geregistreerd: 20-01-12

Virtuele bloemetjes: 5 bloemetjes

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 15-01-20 08:28

*Bokt.nl
Bokt community
Afbeelding
Foto door Marjo.


Wil je iemand een hart onder de riem steken? Of wil je iemand in het zonnetje zetten vanwege een bijzondere actie of daad? Stuur dan een pb aan prugelpiet

We hebben weer een aantal bloemetjes die mogen worden weggegeven aan bokkers die er eentje verdienen.

Het eerste bloemetje voor dit topic is voor bokker EarthFocus die na een noodlottig ongeval halverwege december, haar lieve paard moest laten gaan. Haar verhaal kan je lezen in de topics EarthFocus @ [ITP] Lusitano Dextro voor het eerst ITP! en [VN] Paard van Bokker EarthFocus overleden na noodlottig ongeval. EarthFocus, wij willen je nog heel veel sterkte wensen met het verlies.

Het 2e bloemetje is voor Romymayte. Op 22 december 2019 opende zij het topic [PP] Ik ben gebroken... waarin je kon lezen hoe zij haar nieuwe paard al veels te vroeg moest laten gaan aan de gevolgen van koliek. Romymayte, heel veel sterkte gewenst met dit verlies.

Het 3e bloemetje van dit topic is voor Marlu. In het topic [BB] Erg vermoeide kip gevonden, wat nu? kan je lezen hoe zij alles op alles zet om een vermoeide, verzwakte kip, die ze aan de kant van de weg vond, probeert er weer bovenop te krijgen. Het verhaal en hoe het gaat met Pokkie, zoals de kip liefkozend wordt genoemd, kan je lezen in het bovenstaande topic. Marlu, petje af hoe jij je inzet voor Pokkie!

Het 4e bloemetje van dit topic is voor justkid. Zij moest helaas haar topper Kid op 9 januari laten gaan liet ze in haar topic weten. justkid, heel veel sterkte gewenst met het verlies van deze topper.

Het 5e bloemetje van dit topic is voor Kaitlyn. In het topic [MD] Mijn meisje ligt op de OK, duimen jullie mee? kan je lezen hoe haar paard snel achteruit ging toen er koliek opspeelde. Ondertussen is het paard van Kaitlyn geopereerd en duimen wij allemaal heel hard mee. Kaitlyn, een bloemetje om je een hart onder de riem te steken, veel beterschap met jouw topper!

justkid

Berichten: 11816
Geregistreerd: 09-12-07
Woonplaats: Caitwick

Re: Virtuele bloemetjes: 5 bloemetjes

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-20 16:48

Oh wat lief <3 dankjewel.

Kaitlyn

Berichten: 9726
Geregistreerd: 04-06-06
Woonplaats: Veluwe

Re: Virtuele bloemetjes: 5 bloemetjes

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-20 23:26

Wat super lief, heel erg bedankt! <3