Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
GreaseMonkey schreef:Lizz schreef:Heb de tip niet, maar ik gooi er altijd een scheut amaretto doorheen
Interesting Proef je dat ook echt in de pannenkoek?
Maaike_Indy schreef:Oh ja, en mocht je zure melk hebben (wel "verse" zure melk, dus geen melk die al weken te lang in de koelkast staat!) , bak er pannenkoeken van! Proef je niets van en je hoeft het niet weg te gooien.
love_animals schreef:Wat leuk al zoveel reacties en zoveel andere recepten gaat het zeker eens met bier proberen en bruisend water maar alleen die meer eieren snap ik niet helemaal iemand zei ooit tegen mij dat er niet zoveel in mag dat het dan net een omelet word De goeie pan heb ik al van De Buyer en die heb ik ingebakken en werkte goed alleen het beslag was echt niet lekker dik en heel vast ik weer niet of jullie de Duivelsberg kennen in Berg en dal maar die pannenkoeken zijn echt goddelijk ging er vroeger wekelijks naartoe maar nu woon ik er 2 1/5 uur vandaan dus is het van wekelijks naar 1x per jaar geworden maar daar rij ik er echt voor voor die pannenkoeken mmmhh als ik toch dat recept zou hebben zou ik denk ik elke dag in de keuken staan
Anoniem schreef:love_animals schreef:Wat leuk al zoveel reacties en zoveel andere recepten gaat het zeker eens met bier proberen en bruisend water maar alleen die meer eieren snap ik niet helemaal iemand zei ooit tegen mij dat er niet zoveel in mag dat het dan net een omelet word De goeie pan heb ik al van De Buyer en die heb ik ingebakken en werkte goed alleen het beslag was echt niet lekker dik en heel vast ik weer niet of jullie de Duivelsberg kennen in Berg en dal maar die pannenkoeken zijn echt goddelijk ging er vroeger wekelijks naartoe maar nu woon ik er 2 1/5 uur vandaan dus is het van wekelijks naar 1x per jaar geworden maar daar rij ik er echt voor voor die pannenkoeken mmmhh als ik toch dat recept zou hebben zou ik denk ik elke dag in de keuken staan
Heb je het al aan die mensen van dat restaurant gevraagd? Zij weten natuurlijk precies wat voor beslag ze gebruiken.