Elize van de Mheen houdt Nederlandse eer hoog bij junioren

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nieuwsredactie

Berichten: 13888
Geregistreerd: 20-04-16

Elize van de Mheen houdt Nederlandse eer hoog bij junioren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-07-19 20:19

Equnews
Springen

Op het Europees Kampioenschap voor de jeugd bleven de Belgische ruiters sterk presteren. Nadat Dieter Vermeiren de eerste manche voor Young Riders won, en zo de koppositie verzekerde voor Belgiƫ, overwon Thibeau Spits de eerste ronde bij de junioren. Voor Nederland wist Elize van de Mheen het beste resultaat te scoren.

In deze Speed & Handiness overwon Spits met zijn 10-jarige Bamako de Muze-merrie Bellissimo Z. Op de rug van de Zangersheide-merrie bleef Spits net geen twee seconden voor op teamgenoot Gilles Nuytens met onder het zadel zijn vertrouwde BWP-merrie Jade S (Diarado). Het podium van deze eerste selectie werd afgewerkt door Kate Derwin met Ahg Whiterock Cruise Down (Cruisings Micky Finn).

Elize van de Mheen scoorde het beste thuis-resultaat met Ferdinand B (Verdi TN). Het paar sprong foutloos naar de 15de plek en bleef zo Elike Morsink met Dakina II (Indoctro) voor.

Met de twee overwinningen neemt Belgiƫ ook meteen een sterke start in de teamranking, opnieuw een close-call met gastland Nederland.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: abbie_h, GoogleAdsense, Majestic-12, mingming, santaju, willemijn_T, xRooss en 24 bezoekers