[Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin mei 2019

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anoniem

[Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin mei 2019

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-19 19:42

Mei mei mei, de maand is alweer voorbij! De Bokt community staat vol met nieuwe blogs en een handige tip om topics te kunnen negeren. Helaas is er afgelopen maand niet zoveel te melden.

Wil je weten wat er nog meer binnen het team speelde afgelopen maand? Lees dan verder hieronder.

Inhoudelijk

Nieuwsredactie
De maand mei was een lentemaand waarin we veel nieuwe bloggers en correspondenten welkom hebben mogen heten. Hieronder stellen we ze even kort aan jullie voor:

Visibreteam gaat schrijven over de klassieke rijkunst, werken aan de hand en positief trainen. isabel_k gaat schrijven over haar ervaringen met haar eerste eigen (jonge) paard en de instructeursopleiding van de 2lazy7ranch die zij samen met hem gaat volgen. Katja is een GP amazone en gaat schrijven over haar kijk op de paardensport. Unseen gaat schrijven over Polocrosse (ze speelde voorheen in het Nederlandse team en gaat nu nog naar allerlei trainingen en wedstrijden). Granoek gaat schrijven over haar Clydesdales en het Belgische trekpaard. Tot slot hebben we foxy80 vandaag ook toegevoegd aan het bloggersteam, zij gaat schrijven over de wat meer alledaagse onderwerpen zoals het combineren van paarden en kinderen. De komende tijd zullen jullie vast en zeker nog veel van deze Bokkers lezen over allerlei uiteenlopende onderwerpen.

In het rijtje van meestgelezen onderwerpen van mei zien we ook een blogger terug, maar we beginnen met de nachtmerrie van iedereen die wel eens op buitenrit gaat: je valt van je paard en je paard gaat er vandoor. Dat overkwam Noémie. Ze viel donderdagmiddag op het strand van haar paard en het dier is helaas nog steeds niet terecht. Dit bericht is inmiddels 13953 keer bekeken. 7115 keer bekeken werd het bericht waarin een aantal filmclichés worden opgenoemd die te maken hebben met paarden. In dit topic melden zich flink wat Bokkers die paarden hebben die zich ook als filmhelden gedragen. Als derde in het meestgelezen rijtje vinden we kersverse blogger Katja. Haar blog waarin ze zich afvraagt waarom we ons op internet anders gedragen dan in het echte leven is maar liefst 3203 keer gelezen. We kijken uit naar een mooie nieuwe maand met hopelijk veel interessante nieuwsberichten, artikelen en blogs.

Bezwaarcommissie
De Bezwaarcommissie heeft alle onderwerpen behandeld. Mocht je vragen hebben voor het BZC of over wat zij doen? Stel ze gerust, de BZC neemt deze dan mee in het volgende BBB. Ook wanneer er weer nieuws is vanuit het BZC, zullen zij weer berichten plaatsen.

Team

Break
Lous neemt vanaf maandag 3 juni een korte break, even opladen en dan komt ze weer terug in het groen! Succes met je break Lous en geniet van je rust, tot gauw!

Afscheid
Deze maand nam Amaryllis afscheid van het team. Deze keer geen grijs kleurtje, maar een definitieve zwarte. Wij willen haar enorm bedanken voor alles wat ze gedaan heeft voor Bokt en voor Horse Event. Nogmaals dank!

Tips van het Team & Vragen van Bokkers
Kom je dat ene topic constant tegen waarbij je een naar gevoel krijgt of waar je de titel niet van wil zien? Kun je je niet inhouden om erop te klikken of klik je er per ongeluk op?

Er is een mogelijkheid om dat te voorkomen, namelijk de negeerfunctie. Hierbij klik je meerdere malen op het 'volg' knopje en wanneer er een kruisje zichtbaar is, zul je het topic niet meer voorbij zien komen in actieve berichten.
Hoe het precies werkt kun je hier lezen.

Ik heb een vraag of een suggestie voor een tip!
Dat kan! Je kunt je vraag of suggestie pb-en naar [***].


Daihyo

Berichten: 88039
Geregistreerd: 01-06-01

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin mei 2019

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-19 21:38

Jammer Amaryllis! Welkom terug in zwart.
En verder: bedankt voor de update.

∞ ♥ Jim & Noura & Ximo ♥ ∞
https://www.equinoji.nl - onafhankelijk voedingsadvies voor paarden - snacknetjes te koop

Met korting naar Equiday? Ga naar www.equiday.nl, gebruik de code EN24 bij het afrekenen en krijg 10% korting!!



Leo

Berichten: 50107
Geregistreerd: 06-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-06-19 10:47

Succes met je break Lous! En welkom terug in zwart Amaryllis, bedankt voor al je werk binnen het team! :D
(En dan volgende keer tóch volledig zwarte sushi? :+ )

Bedankt voor de update!

..
The music of this awe
Deep silence between the notes
Deafens me with endless love

..

SayaJones

Berichten: 11925
Geregistreerd: 12-03-09
Woonplaats: Almere

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin mei 2019

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-06-19 10:55

Wat jammer dat je weer zwart bent Amaryllis! Je hebt super werk gedaan binnen het team en HE :D
En een volledig zwarte sushi, ik ben voor :=

Jax ♡
You can always tell about somebody by the way they put their hands on an animal


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot en 23 bezoekers