[HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Moderators: Coby, petraaken, C_arola, Dyonne, Apple

 
 
aaidaa

Berichten: 433
Geregistreerd: 14-06-09
Woonplaats: Veenhuizen

Re: [HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-04-19 13:03

wow 5 dagen achter elkaar starten :wow: zovaak start ik in een half jaar haha.

Wat balen Marietje, een fijne sfeer op stal is wel erg belangrijk voor het plezier op stal -O-

Life is what happens to you while you're busy making other plans
Knappe Es M1+2 <3
[RIJ-ITP] Meet Estival & [RIJ-ITP] 2018, een jaar lang Estival


Shelly21

Berichten: 1756
Geregistreerd: 17-03-11

Re: [HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-04-19 16:21

Buxy, nee ik ga naar den ham. Bewuste keuze haha. Wil lekker outdoor beginnen waar niks te zien is. Bij jullie vind hij de tennisbaan altijd wel spannend.


Xaffier B +26 l L1 +23 l L2 +21 | M1 +6

Buxy
Berichten: 1984
Geregistreerd: 25-06-04
Woonplaats: Beltrum

Re: [HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-19 05:25

Hihi snap ik Shelly, bij ons is altijd van alles te zien. Succes alvast!

Hier gister gelukkig les gehad, na 10 minuten liep het weer :+
Soms ben ik gewoon helemaal het gevoel even kwijt en ga ik veel te veel prutsen.. Gewoon weer hand naar voren en 2 benen en voor we het wisten konden we weer normaal de bak rond :D

Gister definitieve startlijst voor mijn concours online moet ruim een uur eerder starten mooi balen want ik heb geen idee hoe ik dat qua tijd moet halen.. |o

Baron <3 Eindstand: L2+2
Doran <3 | B +12 | L1 +13 | L2 +10 | M1 +8

Flevolander

Berichten: 3363
Geregistreerd: 24-11-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-19 13:46

Zo vanaf mijn laatste bericht heb ik even bijgelezen.. had jullie al weer zwaar verwaarloosd zag ik, beetje druk gehad zullen we maar zeggen..

@buxy, mooi nieuw zadel en leuk zo je paarden mee op familieweekend.

@Meya, lekker even je merrie de tijd geven, jammer dat we je wat minder zullen gaan zien hier.

@Shelly21, aankomende zomer ook naar de Veluwe met de paarden.. en positief aankijkend naar het outdoorseizoen, hopelijk is hij weer braaf! Ook leuke foto's van je crosstrainingen. En leuk dat je dit jaar weer mee doet in Almelo. Ik ga deze keer de volle week, ben erg benieuwd hoe hij dat trekt.

@Rianne, Buikgriep, en oorontsteking.. zo te lezen ben je in de prijzen gevallen. Heb je inmiddels al reeds een vervolg les gehad bij je nieuwe instructrice?

@Lena82, wat een vreemd gedrag van die mensen bij jou op stal.. dat men daar de tijd voor heeft.. Leuk dat je M2 hebt ingeschreven. Zo te lezen ga je ook naar Almelo. Welke dagen ga je? Wij starten dan waarschijnlijk wel de zelfde proeven als je ook M2 start.

Welkom Veertje99 en Robbie88 (braaf opvolgend in rugnummers :D ) en welkom terug Keeyzie

@Aaidaa, gedebuteerd, proficiat.


Sorry als ik iemand ben vergeten, dan was mijn notitieblaadje waarschijnlijk vol :o

Verder las ik nog wat over mensen die in het M tegen spanning aan lopen en suplementen overwegen. Ik heb toen ik net met die van mij op wedstrijd ging gebruik gemaakt van NAF(die spuiten) en die zakjes die je in hun neus moet smeren. Bij beide merkte ik positief resultaat zonder de scherpte kwijt te zijn. Inmiddels start ik eigenlijk al tijden zonder.

Even een update hoe het met mij gaat..

Ik heb even pas op de plaats moeten maken omdat ik een hersenschudding heb opgelopen. Dit heeft zich geuit in een avondje spoedeisende hulp ter observatie. Erg eng omdat ik neurologische verschijnselen had in de vorm van stuipen bij contact met licht. Wanneer men met zo'n lampje in mn ogen scheen kreeg ik een soort epileptische aanval alleen dan bij kennis.. moeilijk uit te leggen. Maar het zag er zeker voor de omgeving erg eng uit. Verplichte rust dus..


Afbeelding


Op rijtechnisch gebied heb ik hoogte en dieptepunten gehad in het M1, variabel in punten met uitschieters van 156,5 (wat een bizarre punten, en nee ik had geen extreem slecht gevoel over die proef :+ )


Afbeelding
Wel daar voor het eerst met hoofdstelnummers gereden, net echt toch ?

naar twee winstpunten en eerste plaatsen met 198 punten.

Afbeelding

Uiteindelijk stond de teller op M1+12 en toen heb ik toch maar besloten om M2 te starten 6 april. Dat is nog een beetje andere koek, en daar wist ik niet meer dan 165 en 170 punten bij elkaar te rijden(werd daarbij ook nog is flink streng gejureerd) en jury commentaar waar je niet echt gemotiveerd van wordt.. zoiets als, leuk paard, jammer van de ruiter :')

Afbeelding
Afbeelding

Cicero (United x Weijden x Rubinstein I)

B+12 L1+10 L2+12 M1+12, M2+10, Z1+1 :D

Buxy
Berichten: 1984
Geregistreerd: 25-06-04
Woonplaats: Beltrum

Re: [HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-19 14:08

Welkom terug flevolander mooi verslag hopelijk een vlot herstel en snel verder in het M2.

Hier hebben ze me last minute gelukkig toch nog een latere starttijd gegeven dus net snel alles bij elkaar gepakt en nu onderweg :D
Mijn voorbereiding is ook altijd fantastisch *\o/*

Baron <3 Eindstand: L2+2
Doran <3 | B +12 | L1 +13 | L2 +10 | M1 +8

Lena82

Berichten: 79
Geregistreerd: 04-07-13
Woonplaats: Arnhem

Re: [HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-19 14:38

Welkom terug Flevolander!

Ga idd naar de Almelose en wil daar dan M2 starten. Gaan maandag tot en met vrijdag starten en zaterdag weer naar huis. Zijn nu pas M1+2, maar start best veel en verwacht de punten wel bij elkaar te hebben tegen die tijd.

Vandaag fijn gelest en gewerkt aan het teveel aan impuls omzetten in verzameling, juiste stelling en vooral buiging en begin gemaakt met het uitstrekken. Qua oefeningen lukt het allemaal wel, maar paard wordt wat enthousiast in het werk en het kost me nog best werk om dat allemaal in goede banen te leiden haha

Rianne_

Berichten: 5399
Geregistreerd: 18-09-07
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-19 15:15

Jemig aaidaa, van zo’n dobermann in de sloot zou de mijne ook niet vrolijk worden.. := Begrijpelijk dat je niet zo fijn kon rijden als normaal. Maar gauw vergeten en op naar de volgende keer!

Balen van die locatie Lena, denk dat menig paard over de zeik zou raken van die duiven.

Benieuwd hoe het ging tijdens je debuut veertje99!

Fijn dat Hope nu thuis zo lekker gaat Meya. Rest komt dan vanzelf ook wel weer :)

Gefeliciteerd met je winst en eerste prijs Lena. Jammer van je tweede proef, maar wel fijn dat je gevoel iig overeen kwam met de punten. Zo, drie wedstrijden in een weekend.. Pittig! Dat soort dingen werken voor mij nooit zo goed. Eén keer twee dagen achter elkaar gestart maar dat is me niet heel goed bevallen. Haha o jeetje, vergeleken die 5 dagen in juli is 3 nog relatief rustig :+

Nah wat vervelend van die stalgenootjes Marietje. Je hebt er mensen tussen zitten… :\ Sta je op een grote stal?

Benieuwd hoe het gegaan is Shelly!

Ai, vervelend dat het tijdstip nu niet goed uitkomt Buxy. Hopelijk red je ’t allemaal nog een beetje op tijd! Ah, fijn dat je toch nog een verlate starttijd hebt gekregen. Haha over voorbereiding gesproken, je wilt niet weten hoe chaotisch dat bij mij allemaal gaat :+

Heftig Flevolander, beterschap en sterkte! Haha jeetje, wat een verschil in punten zeg. Die lage punten zijn echt wel mega extreem.. :\ Knap dat je M2 bent gaan starten. Nieuwe klasse is toch altijd even wennen, komt straks vanzelf wel met die punten.

--

Zo, hier een hele APK-check achter de rug voor paard. Laatst eerst de fysio natuurlijk al, donderdagmiddag is de zadelmaker erbij geweest en vrijdag naar de tandarts. Laatste was allebei wel nodig.. Mijn zadel was heel raar opgevuld (combinatie van wol en kunststof, wat echt niet oké is) en allemaal bobbels dus hij is weer heel netjes opgevuld. Helaas is de boommaat te smal voor Marena en daarnaast sluiten de kussens niet goed aan dus dit zadel zal helaas in de verkoop moeten en ik kan weer op zoek naar iets anders. Balen! Mocht iemand nog een Anatomica Octant weten, fit 4 of 5 in 17,5 of 18"....

Rijden gaat een beetje wisselend, heb aankomende woensdag iig weer les. Bleek nu in ieder geval wel dat het scheef zitten ook grotendeels kwam doordat mijn zadel scheef opgevuld was (ene kant bijna geen wol meer, andere kant juist wel). Laatst even op de Fryso van degene van stal gereden en daar was mijn houding gelijk weer een stuk beter. Dat is iig iets positiefs :)

Marena van Steenbergen, M1+8

Shelly21

Berichten: 1756
Geregistreerd: 17-03-11

Re: [HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-19 17:22

Flevolander, gaaf dat je al M2 bent gestart zeg! 5 dagen kon ik geen vrij krijgen voor de Almelose. Maar 3 wel is ook zat voor ons.

Rianne, hele apk weer gehad dus. Ja een zadel kan veel verschil maken hoor! Hopelijk gaat het rijden dan ook wat beter.

Hier vandaag echt stijl achterover geslagen van verbazing. Lezer appte vanmorgen om 10.00 uur dat ze ziek was. Nog minder dan 4 uur voor ik moest starten. Dus ik dacht: ach outdoor, mensen genoeg daar die willen helpen. Niets was minder waar! Niemand wilde of kon even een proefje lezen. Stond daar mooi met de ... vol tanden in de ring. Dus noodgedwongen uit het hoofd geprobeerd (ik heb nog nooit uit het hoofd gereden). Ik zei tegen de jury als ik het niet meer weet groet ik wel af, probeer het wel. Ik heb de proef foutloos gereden (daarmee bedoel ik niet verkeerd gereden), paard was erg braaf, maar ik was alleen maar bezig met oké wat moet ik nu doen, waar moet ik heen? En totaal niet met paardlief echt te rijden. Was eigenlijk maar beetje mee aan het liften omdat ik zo druk was zelf. Hadden nog 174 punten met positief jurycommentaar. Ook dat knap was ter plekke zo uit hoofd te doen.

Paard was wel erg braaf vandaag. Bevestigd mijn gedachte wel, outdoor en er is niks meer aan de hand. Geeft de burger weer moed ;’). Alleen dus geen punten door de hele situatie vandaag.

Ben trots op mezelf dat ik toch heb gereden.


Xaffier B +26 l L1 +23 l L2 +21 | M1 +6

Nies_
Berichten: 18300
Geregistreerd: 25-12-05

Re: [HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-19 17:33

Ik heb een Anatomica octant fit 4 te koop zien staan in de fb groep "zadels te koop".

Naar zeg, shelly := Eerste keer uit je hoofd is inderdaad vreselijk, maar als je het vaker doet echt fijner.

Shelly21

Berichten: 1756
Geregistreerd: 17-03-11

Re: [HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-19 17:36

Nies, ja maar ik was er totaal niet op voorbereid. Niet de proef geleerd ofzo...


Xaffier B +26 l L1 +23 l L2 +21 | M1 +6

Nies_
Berichten: 18300
Geregistreerd: 25-12-05

Re: [HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-19 17:38

Nee, belachelijk dat niemand je even wil helpen dan hè :=

Flevolander

Berichten: 3363
Geregistreerd: 24-11-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-19 17:39

@ Shelly, Ik wil al heel lang mijn proeven uit mijn hoofd rijden, omdat ik zelf niet uit een paardenfamilie kom en mijn partner ook niets heeft met paarden ben ik altijd aangewezen op vrienden of stalgenoten. Nou heb ik altijd wel iemand die het leuk vind om mee te gaan, maar aangezien ik ook graag doordeweeks start ivm werken in het weekend wil ik niet altijd iemand belasten met mijn acties. Echter heb ik het nog niet gedurfd...

super stoer dus van je!.. Mocht je op Almelo niemand hebben die voor kan lezen geef je maar een gil hoor :D

Fijn ook dat hij braaf was.. volgende keer dat vasthouden en dan wellicht lekker een puntje rijden.

@Lena, ik dacht dat je al M2 starten, aardig van mij om er eventjes lekker druk op te zetten, door te vragen of je in Almelo in het M2 mee rijdt.. :Y)

Fijn dat je lekker gelest hebt !

@ Buxy, hopelijk heb je fijn gereden ondanks de voorbereiding.

@Rianne, wel extreem van je zadel hoor... zo te lezen is er een prutser mee bezig geweest.. ik ben zelf zadelmaker op zee voor zeepaardjes, maar de zaken lopen nog niet zo hard.. Oké, grapje.. stiekem ben ik gediplomeerd zadelmaker (ook in Engeland geweest voor examens enzo.. ) maar ik doe er eigenlijk helemaal niks mee. Echter kan ik wel even een balletje voor je opgooien als je echt op zoek bent naar een anatomica.. 1 tip van flip mocht je hem tweedehands gaan aanschaffen,.. laat hem alsjeblieft checken of hij niet scheef is in de boom en of de kussens er recht onderzitten. Dit is namelijk nogal eens een dingetje bij die zadels. Verder zitten ze wel erg fijn.

Cicero (United x Weijden x Rubinstein I)

B+12 L1+10 L2+12 M1+12, M2+10, Z1+1 :D

Buxy
Berichten: 1984
Geregistreerd: 25-06-04
Woonplaats: Beltrum

Re: [HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-19 17:45

Rianne fijn zo'n apk weet je in iedergeval weer dat alles in orde is, succes met de zoektocht naar een ander zadel.

Vervelend van je voorlezer Shelly maar fijn dat uit je hoofd c to h goed gegaan is, ik rij eigenlijk altijd uit m'n hoofd, is er dan iemand die me kan voorlezer zie ik dat alleen maar als een voordeel.

Hier op concours fijn kunnen rijden eindelijk weer het idee dat we. Aan het samenwerken waren ipv elkaar tegen werken. Proeven waren nog wel niet je van het maar ik was er blij mee.
Punten waren wel erg laag maar dat nemen we maar even voor lief.

Baron <3 Eindstand: L2+2
Doran <3 | B +12 | L1 +13 | L2 +10 | M1 +8

Lena82

Berichten: 79
Geregistreerd: 04-07-13
Woonplaats: Arnhem

Re: [HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-19 19:57

@flevolander, No worries, had het mezelf al aangedaan haha.. was wel mijn doel om dan m2 te starten dus heb ook m2 ingeschreven. Lukt het niet, dan niet

veertje99

Berichten: 180
Geregistreerd: 04-04-12

Re: [HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-19 20:54

Vandaag met de clubwedstrijd ons eerste M proefje gereden. Daarvoor hadden we L2 gereden en dat ging super(198,5). Eenmaal in de ring gekomen voor het M zette Donner zijn knop om en werd weer even een draakje. Hij vond opeens alles eng. Gelukkig las een instructeur mij voor en heeft me even goed geholpen voordat de proef begon. De proef uiteindelijk redelijk doorgekomen, maar niet zoals verwacht. 166,5 gereden. Veel fouten gemaakt. Wel een aantal 6jes te pakken dus zodra de fouten eruit zijn met veel trainen en kilometers maken moet het goed komen.

Van de jury wel te horen gekregen dat zodra hij beter aan mijn been is alle punten omhoog gaat aangezien hij de oefeningen beheerst. En dat als we kilometers gaan maken we er zeker gaan komen. Dus dat is altijd mooi mee genomen :)

Donner, B+21, L1+ 21, L2+29, M1+4 <3

Rianne_

Berichten: 5399
Geregistreerd: 18-09-07
Woonplaats: Friesland

Re: [HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-04-19 21:06

Jemig, wat een tegenvaller shelly. Bizar dat niemand je wilde voorlezen zeg.. :\ Zo'n kleine moeite. Heel knap dat je hebt doorgezet en het uit je hoofd hebt gedaan. Dat had ik echt niet gekund. Maar goed, ik ben ook altijd slecht voorbereid wat dat betreft. Lees de proef vooraf vaak niet eens door :o Jammer van je punten maar al een hele prestatie dat je de proef foutloos hebt gereden. Heerlijk ook dat je outdoor geen last hebt van spanningen bij paard.

Ja bizar Flevolander, je hebt er mensen ("zadelmakers") tussen zitten hoor :roll: Zonde dat je er niets mee doet! Waarom niet, ontbreekt de tijd of toch niet zo leuk om te doen? Thanks voor de tip. Schijnt inderdaad een bepaalde lichting te zijn geweest die scheef waren.

Al lang fijn dat je eigen gevoel beter was nu Buxy, dan komen die punten ook wel weer! :)

Jammer dat Donner alles zo eng vond veertje. Maar komt vast goed dan inderdaad! Fijn commentaar ook van de jury. Enne, zou je de volgende keer ook eens bij willen lezen/reageren? Wel zo leuk ook voor anderen hier in het topic!

---

Nou, sneller dan verwacht ben ik al geslaagd voor een ander zadel. Vandaag 1,5 uur gereden voor een Anatomica Octant. Vanavond even gepast en wat zit ie fijn <3 Veel fijner dan mijn Orion.. De boommaat is nu goed, kan ie nu richting fabriek voor rondere kussens. Dat wordt even 4 a 5 weken zonder zadel, helaas.

Vanavond voor 't eerst even bitloos gereden :)) Marena heeft een klein wondje in de mondhoek en volgens de tandarts is dat een lastig plekje qua herstel dus maar even zonder bit trainen nu. Viel me niets tegen.. Heb mijn hoofdstel met lage neusriem gewoon zonder bit eraan gebruikt. Ze was zelfs aan het schuimen.

Komende tijd maar lekker trainen aan de longe, hooibuikje er wat af en zo..

Marena van Steenbergen, M1+8

Lena82

Berichten: 79
Geregistreerd: 04-07-13
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-04-19 08:50

@ Shelly; Wat stom dat niemand je wilde lezen zeg. Leen zo vaak m'n lezer uit.. Vind dat zo nergens op slaan, je kunt elkaar toch gewoon helpen lijkt me :roll: Zo kinderachtig.. Wel knap dat je ze uit het hoofd hebt gereden +:)+ !

@ Buxy; jammer dat de punten tegenvielen. Als het gevoel goed is komen de punten vast ook weer.

Gisteren nog superfijn m'n les kunnen narijden, hij wordt echt zo fijn af en toe en dan is alles makkelijk :D . Helaas heeft ie met het uitstappen op z'n lip gebeten. Vandaag maar even aan het halster longeren en dan twee daagjes vrij zodat het kan genezen, voor het drukke paasweekend. Duimen dat het dan weer mooi heel is


Marietje35
Berichten: 184
Geregistreerd: 24-08-15

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-04-19 09:31

@ Lena/Shelly; Wat leuk Almelose Ruiterdagen!
@ Buxy; Fijn dat je les weer goed ging
@ Flevolander; Jeetje zeg, dat is heftig :(:) Wat balen van je proeven .... was geen lijn in te trekken over het geheel wat er nog niet goed ging?
@ Lena; ook lekker gelest
@ Rianne; Alles weer gecheckt, kan je weer fijn gaan rijden!
@ Shelly; :oo Wat een mensen tegenwoordig! Ik maak het ook vaak mee, ga meestal alleen. Hulp is tegenwoordig niet zo vanzelfsprekend, helaas! Ik doe ze altijd uit het hoofd, maar dat is dan wel voorbereid :+
@ Buxy; jammer dat je punten tegen vielen
@ Veertje; ook jammer
@ Rianne; fijn zadel!

Zo, bij :D

aaidaa

Berichten: 433
Geregistreerd: 14-06-09
Woonplaats: Veenhuizen

Re: [HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-04-19 09:35

Ging jij afgelopen weekend niet starten Marietje? Zo ja, hoe ging het?

Life is what happens to you while you're busy making other plans
Knappe Es M1+2 <3
[RIJ-ITP] Meet Estival & [RIJ-ITP] 2018, een jaar lang Estival

Marietje35
Berichten: 184
Geregistreerd: 24-08-15

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-04-19 09:37

Dat was het plan, maar ik heb afgezegd door het hele gedoe op stal. :o

Lena82

Berichten: 79
Geregistreerd: 04-07-13
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-04-19 10:02

Marietje35 schreef:
Dat was het plan, maar ik heb afgezegd door het hele gedoe op stal. :o


Wat jammer zeg, dat dit zo'n smet op alles werpt... Ik zou denk ik snel m'n boeltje pakken en vertrekken naar een andere stal als het gedoe zo erg wordt dat ik niet met m'n paard kan doen wil ik wil.. Is het me een te kostbare hobby voor..

Nies_
Berichten: 18300
Geregistreerd: 25-12-05

Re: [HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-04-19 10:06

Ah jammer zeg. Ik zou toch ook wel een andere stal overwegen als het niet snel betert. Belachelijk dat dat zo moet bij een stel volwassenen.

Doe je snel, Rianne! Ik ben nog geen steek verder in m'n zoektocht naar een zadel helaas.

Marietje35
Berichten: 184
Geregistreerd: 24-08-15

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-04-19 10:06

Nee, dat is geen optie voor mij. Ik sta op de stal zelf heel erg naar mijn zin, paard trouwens ook.
Het gaat om 1 persoon in het bijzonder (paar andere ook wel, maar dat is in mindere mate), alleen die heeft mij dusdanig geraakt dat ik het even niet meer zag zitten. Ga gewoon nieuwe datum plannen. :j
Ik vond het nu niet fair om te gaan omdat ik dan meer ga om mezelf te bewijzen tegenover deze persoon en dat is gewoon niet waarom ik op wedstrijd wil gaan.

Maar ik kan jullie wel zeggen, het heeft echt heel veel met mij gedaan. ;(

Lena82

Berichten: 79
Geregistreerd: 04-07-13
Woonplaats: Arnhem

Re: [HK] M1-Debuut, wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-04-19 10:10

Wel eerlijk van je om het te verzetten als motivatie niet de juiste is. Jammer dat een iemand het zo verpest. Verwacht je wel dat het gedrag veranderd?

Marietje35
Berichten: 184
Geregistreerd: 24-08-15

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-04-19 10:17

Lena82 schreef:
Wel eerlijk van je om het te verzetten als motivatie niet de juiste is. Jammer dat een iemand het zo verpest. Verwacht je wel dat het gedrag veranderd?

Nee, als ik eerlijk ben niet, aard van het (de) beestje (s)
Maar het is meer dat je dit op mijn leeftijd niet meer verwacht van mensen die nota bene ook mijn leeftijd hebben. (en zelfs ouder) Echt kleutergedrag en jaloezie.

Ik heb voor mezelf besloten gewoon lekker door te gaan zoals ik al deed, moet alleen nu mijn frustratie en boosheid even aan de kant leggen. Alleen dat vind ik heel moeilijk. :+


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ladypronk en 10 bezoekers