Marian Dorresteijn afwezig tijdens KWPN Stallion Show

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nieuwsredactie

Berichten: 13983
Geregistreerd: 20-04-16

Marian Dorresteijn afwezig tijdens KWPN Stallion Show

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-01-19 18:28

kwpn
Overige, KWPN
Ingezonden door Ketaki

Marian Dorresteijn is onlangs opgenomen in het ziekenhuis, nadat was geconstateerd dat zij een vernauwde hartklep heeft. Zij is momenteel in afwachting van de operatie, waarbij de niet optimaal functionerende hartklep wordt vervangen.

Hoewel de prognose na de operatie heel gunstig is, zal het herstel en de revalidatie een langere periode in beslag nemen. Hierdoor zal zij tijdens de komende KWPN Stallion Show, die van 30 januari t/m 2 februari plaats vindt, niet in staat zijn haar functie in de Hengstenkeuringscommissie dressuur uit te oefenen.

Het Algemeen Bestuur heeft Arie Hamoen gevraagd om Marian Dorresteijn in deze hoedanigheid tijdens de KWPN Stallion Show te vervangen. Hij zal derhalve naast Bert Rutten en Reijer van Woudenberg aantreden om de jonge dressuurhengsten in ‘s-Hertogenbosch te beoordelen.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Amazonbot, annemieke_88, Anoukjuuuhh, beegee, Contemplate, Esplen, Groetje, Ilse_C, Jorex, KimD, Mariett, MyWishMax, Oehlala, YvonneV en 65 bezoekers